Bakalář potravinářského inženýrství
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Klíčová informace
Umístění kampusu
Bună Ziua, Rumunsko
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
Bakalářský studijní program INGINERIE POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ má za svůj obecný cíl školení technologických specialistů v oblasti potravinářského průmyslu; tento program funguje od roku 2009, je akreditován v roce 2015 a má 4 roky studia, denní kurz s 240 kredity, podle boloňské dohody. Absolventi shromažďují během studia teoretické, technické a manažerské znalosti nezbytné k tomu, aby byli připraveni úspěšně čelit konkurenceschopnosti trhu práce na národní i mezinárodní úrovni, s možností působit v extrémně rozmanitých oborech, v technologiích všech dílčích odvětví v potravinářském průmyslu (včetně směrů biotechnologie a bioinženýrství), a to jak u nás, tak v zahraničí. Hlavní cíle programu zajišťují teoretické a praktické školení studentů o znalostech moderních technologií v oblasti výroby potravin, znalostech a aplikaci opatření ke zvýšení kvality potravinářských výrobků, navrhování a provozu technologických linek pro zpracování zemědělsko-potravinářských produktů, znalost legislativy v dané oblasti.