Bakalář v oboru gastronomie
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Klíčová informace
Umístění kampusu
México, Mexiko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Jul 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Bakalář gastronomie má odborné dovednosti potřebné pro jejich výkon v oblasti práce na místní, regionální a národní úrovni.
Profesní kompetence jsou dovednosti a postoje, které umožňují absolventovi rozvíjet aktivity ve své profesní oblasti, přizpůsobovat se novým situacím a v případě potřeby přenášet své znalosti, dovednosti a postoje do blízkých profesních oblastí.
Schopnosti analýzy a syntézy, dovednosti základního výzkumu, dovednosti plánování a řízení, řízení bezpečnosti a ochrany zdraví, týmová práce, efektivní komunikace, vyjednávací dovednosti, vedení a přístup ke službám.
Rozvíjet a spravovat gastronomický koncept prostřednictvím diagnostiky kulinářského potenciálu, inženýrství jídelního lístku, reprezentativní mexické a mezinárodní kuchyně, nástrojů finančního a strategického řízení a příslušných předpisů k posílení gastronomického sektoru a přispění k ekonomickému rozvoji oblasti.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie
- Barcelona, Španělsko
Studijní obor Gastronomie
- Madrid, Španělsko
Bakalář umění v kulinářském umění
- Port-Valais, Švýcarsko