Bakalář v oboru potravinářství a biologie
Azabu University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Sagamihara, Japonsko
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Apr 2024
Úvod
Studenti získají důkladné znalosti z potravinářských věd a technických dovedností s cílem udržení a dalšího rozvoje zdravé společnosti. Školíme specialisty na potravinovou vědu, aby byli aktivní v široké škále oborů souvisejících s jídlem. Studenti budou studovat vědu o bezpečnosti a funkčnosti potravin, která je známou součástí našeho každodenního života, ze dvou různých přístupů. Prvním z nich je oblast aplikované vědy o potravinách, ve které studenti zkoumají výuku potravin a aplikace v oblasti zdraví potravin a lékařských oborů. Druhý přístup je založen na základech vědy o regulaci potravin, ve které studenti získají přesné znalosti o bezpečnosti potravin a zabezpečení potravin a schopnost je hodnotit.