Bakalář v oboru potravinářství
Florida Agricultural and Mechanical University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Tallahassee, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Potravinová věda se dotýká života každého jednotlivce, protože jídlo je pro život zásadní. Vědci potravin aplikují na potraviny vědy, jako je biologie, chemie, fyzika, biotechnologie, mikrobiologie, inženýrství a matematika, aby se zajistilo, že konzumované potraviny jsou bezpečné a zlepšují se faktory jako chuť, nutriční hodnota a doba skladování.
Potravinová věda je základem zpracování potravin, které je největším průmyslovým odvětvím ve Spojených státech a zaměstnává více než 2 miliony lidí a má přítomnost v každém státě a nabízí širokou škálu pracovních příležitostí. Vědci potravin mohou najít zaměstnání v mnoha potravinářských a příbuzných oborech, jakož i v místních, státních a federálních vládních agenturách a vzdělávacích a výzkumných institucích. Absolventi potravinářského programu FAMU jsou připraveni plně využít četných pracovních příležitostí dostupných v této oblasti. Jsou také schopni postoupit k postgraduálnímu studiu potravin, zemědělství a biologie. Mohou také použít tento titul k přechodu na profesionální tituly, jako je lékařství, stomatologie, právo a veterinární lékařství.
FAMU, jako instituce zabývající se zemědělstvím v roce 1890, byla vždy součástí potravinářského a zemědělského vzdělávání. Program Food Science na FAMU pokračuje v této tradici a své absolventy zařadil do mnoha hlavních potravinářských společností ve Spojených státech amerických a do postgraduálních a odborných škol. Studijní plán pro obor potravinářská věda zajišťuje, aby studenti poučili o vědeckých principech, kterými se řídí techniky a metody používané při přípravě, zpracování, bezpečnosti, skladování, hodnocení a využití potravin, ale také umožňuje výběr a flexibilitu, aby student mohl sledovat jiné oblasti akademických zájmů. Všichni studenti jsou v rámci svého tréninku vystaveni mimoškolnímu jídlu.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalář v oboru kvality potravin a inovací
- Jelgava, Lotyšsko
Bakalář potravin a výživy
- Evansville, Spojené státy americké
Bakalář věd v potravinářské vědě a technologii
- Kaunas, Litva