Gastronomie
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa (Centro Superior de Estudios Turísticos de Xalapa)
Klíčová informace
Umístění kampusu
Xalapa-Enríquez, Mexiko
Jazyky
Španělština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Jul 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Bakalář gastronomie je jednou z možností s největší globální projekcí, protože uvažuje o nových trendech v potravinářských a nápojových společnostech a jejich náročných mezinárodních standardech, přičemž nechává otevřené všechny profesionální možnosti.
Obecný cíl titulu
Vychovat odborníky schopné rozvoje na pracovištích národních i mezinárodních gastronomických společností, zaujímajících pozice s vysokou odpovědností v provozních nebo administrativních oblastech (šéfkuchař, manažer, kuchař atd.); výkon s velkou dynamikou, inovační schopností a usilovným duchem služeb v průmyslových a potravinových řetězcích, hotelových řetězcích, nemocničních klinikách, restauracích, leteckých společnostech atd .; čelí technologickým, ekonomickým a kulturním výzvám, které lidská výživa vyžaduje.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie
- Barcelona, Španělsko
Bakalář v oboru Enogastronomie v horských oblastech
- Bolzano, Itálie
Studijní obor Gastronomie
- Madrid, Španělsko