Potravinářské vědy (hlavní: bakalářský stupeň)
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Klíčová informace
Umístění kampusu
Online USA
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Věda o potravinách využívá vědecké a technické principy ke studiu potravin, jejich konzervace a zpracování. Titul Food Science (648) připravuje studenty na práci v oblasti vývoje potravinářských výrobků, zpracování potravin, zajišťování kvality, regulačních agentur v oblasti bezpečnosti potravin nebo vstupu na postgraduální studium. Se správným důrazem a výběrem kurzu se studenti mohou také připravit na vstup do dietetických nebo zdravotnických programů. Studenti tohoto programu budou studovat chemii potravin a mikrobiologii; zpracování a bezpečnost potravin; a analýza potravin pomocí chemických, fyzikálních a senzorických technik.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Francie
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada
Bakalář v oboru F&B a management pohostinství
- Paris, Francie