Profesionální bakalář technologických věd v kulinářském umění
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Klíčová informace
Umístění kampusu
Kaunas, Litva
Jazyky
Litevský
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Kulinářské umění je jedinečný studijní program v Litvě. Tento program si klade za cíl připravit profesionály kulinářského umění, aby aplikovali znalosti základních a pokročilých technologií výroby potravin, efektivně řešili otázky bezpečnosti a kvality surovin, organizovali procesy řízení potravin a potravinového řetězce a hodnotili změny v podnikatelském prostředí. Od profesionálů se očekává, že budou společensky odpovědní, budou neustále usilovat o osobní rozvoj a efektivitu obchodních služeb. plocha
Absolventi programu Culinary Arts budou pracovat jako vedoucí výroby potravin, výkonný šéfkuchař, šéfkuchař, technolog výroby potravin, manažer společnosti a správce potravinářských služeb v potravinářství (restaurace, bistro, kavárny, hotely) a další společnosti zabývající se stravováním.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalářský titul v oboru kulinářství a gastronomie
- Barcelona, Španělsko
Titul z gastronomie
- Valencia, Španělsko
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada