Read the Official Description

15% Sleva, pokud bude první rok uhrazen do konce do 30. dubna 2018 5% Extra sleva při placení ve 2 splátkách

  • První univerzitní program v oblasti kulinárských umění bude někdy nabízen v Řecku , výhradně na středomořské škole.
  • Titul udělený univerzitou v Derby byl zařazen na číslo 6 ve Velké Británii pro studium cestovního ruchu a pohostinství (Guardian University Guide 2017).
  • Nezahrnuje písemné zkoušky, ale uplatňuje kurzy, prezentace a projekty.
  • Zahrnuje workshopy, mistrovské kurzy a výlety na terénu.
  • Flexibilní dodávka pro usnadnění obsluhy pracovníky a zaměstnanců v letní sezóně.
  • Placené možnosti stáže v síti pohostinských a potravinářských podniků.
  • Vedoucí k vysoce placeným pracovním místům , výkonným kuchařům nebo kandidátům a mezinárodním kariérním vyhlídkám .

Cílem kurzu je poskytnout kuchaře

Odeslání e-mailu nebo skenování vaší školy nebo univerzitního transcitu pro rychlé hodnocení: e.skourti@medcollege.edu.gr

Vstupné

Program je určen pro šéfkuchaře nebo šéfkuchaře, kteří chtějí vykonávat manažerské kariéry v oblasti pohostinství a kuchařství.

Požadavky na registraci:

  • Úroveň 5 odborného diplomu (IEK nebo ekvivalent) v šéfkuchařském nebo cukrářském studiu
  • Referenční dopis (1)
  • Akademický rozhovor
  • Fotky (2)
  • Kopie průkazu totožnosti / pasu

Struktura

Jedná se o jednoroční intenzivní akademický kurz rozdělený na dva semestry, s každým 2 semestry odborných předmětů a roční projektovou disertací. Studenti jsou přiděleni učiteli, který jim poskytuje jejich dohled a vedení v dizertační fázi.

Kurz je doplněn o další, podpůrné kurzy pro rozvoj studentských a akademických dovedností.

Studenti, kteří nejsou zaměstnáni, jsou povzbuzováni k využívání placených stáží, které poskytuje Škola.

Podzimní semestr

Výuka

Kurz je dodáván v řeckém jazyce, zatímco anglické lekce nabízejí studentům možnost efektivně využívat elektronické zdroje univerzity k dokončení svých projektů. Časový plán je flexibilní, přičemž kurzy jsou dodávány dvakrát týdně, od listopadu do dubna, aby vyhovovaly pracovníkům v oboru pohostinství.

Učení

  • Hosté přednášky a mistrovské kurzy od dobře zavedených šéfkuchařů, sommelierů, cukrářů a F
  • Simulace a role-play.
  • Terénní výlety do restaurací, hotelů, pivovarů, farem, potravinářského průmyslu, veletrhů apod.
  • Praxe, pozorování a aplikace na reálných pracovištích (velké hotelové a restaurační řetězce).

Proč zvolit tento kurz

  • Je to první vysokoškolský titul v Řecku v kulinářském umění.
  • Potravinářský průmysl je rychle se rozvíjejícím odvětvím v sektoru pohostinství - těžkým průmyslem v Řecku a vyžaduje vyškolené a odborně vyškolené vedoucí pracovníky.
  • Kurz vede k vysokoškolskému bakalářskému titulu v jediném akademickém roce, a to prostřednictvím uznávání předchozích kvalifikací studentů.
  • Titul je udělen univerzitou Derby, č. 6 ve Velké Británii a č. 1 mezi všemi univerzitami ve Velké Británii, zastoupenými v Řecku, pro cestovní ruch
  • Kurz je vyučován v řeckém jazyce a není založen na písemných zkouškách, ale na úkolech, prezentacích, praxi a reálných projektech.
  • Program zahrnuje laby, mistrovské kurzy a terénní výlety do restaurací, hotelů, pivovarů, farem, veletrhů, potravinářských a stravovacích podniků apod.
  • Může vést k vysoce placeným funkcím, jako je šéfkuchař, šéfkuchař, manažer potravin a nápojů, manažer restaurace.
  • Vysokoškolský diplom v oblasti kulinárského umění od přední britské univerzity (University of Derby) nabízí mimořádné vyhlídky na mezinárodní kariéru v potravinářském průmyslu.
  • Středomořská vysoká škola kladou zvláštní důraz na akademickou podporu vysokoškolských studentů: každému studentovi je přiřazen osobní učitel; lektoři jsou k dispozici v kancelářských hodinách; studenti s obtížemi mohou využívat služby poradenského a vzdělávacího střediska podpory; studenti dostávají pravidelnou zpětnou vazbu o svém akademickém pokroku; studenti mají plný přístup k knihovnám ak elektronickým zdrojům.
  • Středomořská vysoká škola vyvinula integrovaný plán zaměstnatelnosti, program Zaměstnatelnosti MC, zaměřený na současné potřeby našich studentů v oblasti pohostinství: kariérové ​​poradenství a profesní rozvoj, pravidelné hostující přednášky, reálné projekty, semináře, síťové akce, veletrh zaměstnatelnosti, stáže.
  • Všichni akademičtí pracovníci jsou akreditovaní lektoři Univerzity v Derby pro každý modul, který vyučují. Středomořská vysoká škola zavádí integrovaný systém náboru, hodnocení a dalšího profesního rozvoje akademických pracovníků, aby studenti získali vynikající výuku a osobní podporu rozvíjení svých sociálních a profesních dovedností.

Další studie

Absolventi, kteří se rozhodnou vstoupit na trh práce, mají nárok na pozici v jakémkoli podnikatelském prostředí v pohostinství nebo v širším oboru cestovního ruchu, v Řecku a mezinárodně. Konkrétně mohou absolventi vykonávat kariéru:

  • Šéfkuchaři / šéfkuchaři
  • Manažery potravin a nápojů
  • Vedení restaurací
  • Nebo založte vlastní obchodní činnost.

Po absolvování kurzu mohou absolventi pokračovat v postgraduálním studiu a navštěvovat MSc International Hospitality program na středomořské vysoké škole.

Program taught in:
řecký

See 11 more programs offered by Mediterranean College, Athens »

Last updated April 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
Říj. 2019
Led. 2020
Duration
1 rok
Denní studium
Price
6,940 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Říj. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Led. 2020
End Date
Application deadline

Říj. 2019

Location
Application deadline
End Date

Led. 2020

Location
Application deadline
End Date