330 BA Programy v Asie for 2024

BA Programy v Asie for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Izrael
    • Sde Boker, Izrael

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    BA v literatuře je navržen tak, aby studentům poskytl komplexní porozumění literárním dílům, literární analýze, dovednostem kritického myšlení a kulturním a historickým souvislostem, ve kterých se literatura vyrábí. Během programu BA v oboru literatura na Ben-Gurionově univerzitě studenti obvykle studují širokou škálu literárních žánrů, včetně beletrie, poezie, dramatu a literatury faktu.

    • Ramat Gan, Izrael

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Fakulta židovských studií na Bar-Ilan University je největší a nejrozmanitější svého druhu na světě a zahrnuje devět kateder v různých specializacích v rámci židovských studií. To vše je otevřené studentům multidisciplinárního oddělení, které bourá tradiční hranice mezi různými obory a spojuje je v programu, který je bohatý na obsah a jedinečný svou rozmanitostí. Každý student katedry je při studiu veden vyšším akademickým poradcem.

    • Jdeideh, Libanon

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalář umění v teologii připravuje studenty, kteří byli Bohem povoláni k životu služby jako pracovníci evangelia v Církvi adventistů sedmého dne. Tento titul je jedinečně přizpůsoben pro službu lidem z regionu Středního východu a severní Afriky.

    • Fayette, Spojené státy americké
    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek

    4 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Software Engineering (SE) se zabývá vývojem a údržbou softwarových systémů, které se spolehlivě a efektivně chovají, jsou cenově dostupné a vyvíjejí a udržují a splňují všechny požadavky, které pro ně zákazníci definovali.

    • Jiaxing, Čína

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Čínština

    V souladu s dlouhodobou mezinárodní filozofií výuky na univerzitě Zhejiang se program GCM zavazuje k školení podnikatelů a budoucích vedoucích podniků, kteří kombinují interdisciplinární znalosti, odborné znalosti v oblasti finanční a obchodní analýzy a hluboké porozumění čínskému podnikatelskému prostředí, aby vynikalo v Číně a soutěžit globálně. Studenti absolvují dvojjazyčné znalosti čínštiny a angličtiny, mezikulturní komunikační dovednosti a solidní základ znalostí o Číně.

    • 135號, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Yuan Ze University nabízí Bachelor of Management & Social Science programy v rámci College of Management a College of Humanities and Social Sciences.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    PolyU se vyšplhá na 75. místo v žebříčku QS World University Ranking 2021 a na 45. místo v lingvistice v žebříčku QS World University Ranking by Subject 2020. Tento bakalářský program si klade za cíl vychovat studenty, aby se stali kompetentními profesionály v anglickém jazyce a odpovědnými globálními občany 21. století. Čerství absolventi nacházejí uplatnění v médiích a žurnalistice, maloobchodu, personalistice, public relations, marketingu a reklamě, nakladatelství, vzdělávání a státní správě, kde je potřeba vysoká znalost angličtiny a odborné komunikace.

    • Baku, Ázerbájdžán

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Když budete studovat bakalářský titul v oboru mezinárodní vztahy, objevíte spoustu informací o mezinárodní politice, mezinárodní bezpečnosti a nově se objevujících bezpečnostních výzvách. V nabídce máme řadu akademických modulů, které vám umožní být dobře vybaveni účinným řešením jakéhokoli problému v této oblasti z teoretického i praktického hlediska. Válka a mír, obchod a rozvoj, východ a západ, sever a jih, tvorba zahraniční politiky, konvenční a veřejné diplomacie a mnoho různých koncepčních chápání této záležitosti, na kterou se zaměřujeme - to je to, co budeme ve své třídě studovat.

    • Petaling Jaya, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program BA (Hours) v grafickém designu rozvíjí výrazné osobní vizuální styly studentů prostřednictvím vzrušujících a náročných praktických a teoretických projektů. Studenti budou vybaveni základními odbornými, kreativními, intelektuálními a technickými dovednostmi.

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • Lagos, Nigérie
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    BA Hons in Sports Business zkoumá různé předměty a disciplíny, včetně; marketing, sponzoring a PR, sportovní management, sportovní digitální média, sportovní akce, místní a vrcholový sport.Klíčovými prvky tohoto programu jsou zaměstnatelnost a podnikání.Jako takový budete mít přístup k řadě příležitostí zapojit se do učení souvisejícího s prací, abyste mohli uvést teorii do praxe, rozvinout profesní sítě a rozšířit své absolventské dovednosti.

    • Doha, Katar

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Globalizace otevřela vzrušující kariérní vyhlídky lidem, kteří chápou podnikání z mezinárodní, mezikulturní perspektivy. BSc (Hons) v International Business Management je navržen tak, aby vám pomohl co nejlépe využít tyto příležitosti. Podnikání překročilo tradiční hranice ve dvacátém prvním století a jednou z nejdůležitějších věcí, které je třeba v této éře globalizace uznat, je, že podnikání se v různých kulturách a v různých částech světa provádí odlišně. Studenti, kteří získají titul v mezinárodním obchodním managementu, jsou připraveni uspět ve složitém a neustále se měnícím mezinárodním podnikatelském prostředí. Bakalářský program BSc (Hons) International Business Management na University of Derby je specializovaný studijní program určený k rozvoji hlubokých znalostí trhů, podnikání a organizací v mezinárodním kontextu. Rozvíjí také znalosti a schopnosti v aplikované ekonomické analýze spolu s posílením osobních a pracovních dovedností vhodných pro kariéru v mezinárodním obchodu nebo managementu. Události jako globální finanční krize v letech 2008-09 a vývoj jako Brexit a globální pandemie COVID-19 vedly k širšímu a rostoucímu zájmu o předmětnou oblast mezinárodního obchodu, managementu, logistiky, financí a aplikované ekonomie. Zdůraznili, že je důležité porozumět reálným ekonomickým a obchodním problémům holistickým způsobem a být schopni posoudit jejich dopad v rámci organizací a předložit ucelená řešení a strategie. Nabízíme vám program navržený tak, aby vám pomohl vytvořit robustní disciplinární propojení mezi teoretickými rámci a praktickými aspekty globálního světa a stát se úspěšnými ve složitém a dynamickém prostředí.

    • Barcelona, Španělsko
    • Brussels, Belgie
    • + 7 more

    Plný úvazek

    3 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Po úspěšném absolvování studijního programu studenti získávají mezinárodní soukromý titul Bachelor of Arts (BA) v oboru Mezinárodní vztahy udělovaný centrálou školy ve švýcarském Curychu na základě doporučení fakulty tamních kampusů, kde byly kredity získávány.

    • Academic City, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Fashion Branding and Promotion je nový program pro rok 2021, který kombinuje módní komunikaci, módní marketing, branding a management. Studenti rozvíjejí dovednosti pro vytvoření kariéry v oblastech brandingu, propagace a reklamy, stylingu a marketingu. Program nabízí kombinaci kurzů, které umožňují silné designové a analytické dovednosti speciálně přizpůsobené požadavkům módního průmyslu:

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti budou vybaveni teoretickým a koncepčním rámcem médií a komunikace jako disciplíny. Kromě toho budou studenti také vystaveni základnímu porozumění kontextu, v němž mediální a komunikační průmysl funguje, prostřednictvím modulů, jako jsou studia současných médií, zásady public relations, digitální ilustrace a marketingové základy, chování spotřebitelů a kreativní praxe.

    • Ras Al-Khaimah, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurz vás naučí o pramenech zákona, o tom, jak je vytvářen a vyvíjen, o institucích, v nichž je tento zákon spravován, ao personálu, který vykonává právo.