208 BA Programy v Německo for 2024

BA Programy v Německo for 2024Filter
    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    36 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    V odvětví obchodní administrativy zaměstnavatelé stále více hledají agilní a adaptabilní profesionály s rozmanitými a všestrannými dovednostmi. Absolventi bakalářského programu IU v oboru Business Administration jsou velmi vyhledávaní pro různé role v různých typech společností po celém světě. Díky jejich komplexnímu pochopení podnikatelského prostředí a jeho ekonomického prostředí se dokonale hodí pro organizace od začínajících až po nadnárodní korporace, stejně jako sociální, kulturní a veřejné instituce.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Studujte bakaláře umění v oboru designu médií a komunikace. Tento program Design BA je vyučován výhradně v angličtině v našem školním areálu Macromedia v Berlíně.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Stylingové modely, stavební sady, nastavení osvětlení, posedlost detaily. Hledání míst, zachycení okamžiků. Sloučení analogových a digitálních. Pokud je to váš svět, pak je náš stupeň fotografie dokonalý, aby vám pomohl rozvíjet svůj vlastní vizuální jazyk.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    48 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    V IU získáte dovednosti, které vám pomohou efektivně řídit úkoly, vytvářet kulturu a vést změny v jakékoli organizaci. Chcete-li maximalizovat své udržení, tento bakalářský program klade důraz na praktický přístup. Budete se tedy učit od odborníků z oboru, získávat měkké dovednosti a konkrétní poznatky. Takto porozumíte globálním ekonomickým trendům, adaptačním strategiím a vedení na hlubší úrovni. Získání bakalářských titulů v managementu vám umožní převzít složité úkoly – jako jsou projekty digitální transformace – a bude to vypadat jednoduše. A bude to snadné, protože budete mít know-how a zkušenosti k dosažení úspěchu v jakémkoli směru, kterým se vaše kariéra ubírá. Nyní se můžete učit od těch nejlepších a získat konkurenční výhodu ve své nové kariéře a to vše můžete dělat online.

    • Villingen-Schwenningen, Německo
    • Furtwangen, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Válka o talenty znamená, že mezinárodní společnosti očekávají, že manažeři být mobilní, vícejazyčný, stres-odolný a vynikající při komunikaci přes kulturní, profesní a geografické

    • Hamburg, Německo
    • Potsdam, Německo

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Vytvářejte strhující uživatelské zkušenosti a špičková uživatelská rozhraní pro digitální produkty a služby a získejte jednu z nejžádanějších dovedností v technologickém průmyslu. Jako designér uživatelského zážitku (UX) je vaším cílem učinit interakci s technologií pro lidské uživatele dostupnější, smysluplnější a příjemnější. Alternativně jako návrhář uživatelského rozhraní (UI) vytváříte systémy a artefakty, které tuto interakci usnadňují, použitím kombinace vizuálních, ústních a haptických řešení návrhu. Naše hlavní/vedlejší možnost vám umožní dále přizpůsobit váš profesní profil kombinací vaší hlavní disciplíny s řadou možností specializace, jako je kreativní výpočetní technika nebo produktový management.

    • Barcelona, Španělsko
    • Geneva, Švýcarsko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Sportovní trh je odvětvím v hodnotě mnoha miliard eur, které se rozšiřuje, protože získává stále větší pozornost médií. Náš program je nabitý teorií sportovního managementu, podnikáním, podnikatelskými studiemi, to vše s mezinárodním pohledem na sportovní svět. Tento program, vylepšený o skutečné případové studie, poskytuje studentům nástroje, které potřebují, aby se mohli vrhnout na sportovní trh.

    • Heidelberg, Německo
    • Madrid, Španělsko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    4 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Politické a ekonomické problémy často přesahují národní hranice a zahrnují vědecké, technologické, kulturní a humanitární záležitosti. Program Schiller v mezinárodních vztazích a diplomacii připravuje studenta na kariéru ve vládě, mezinárodních organizacích, právu, obchodu, žurnalistice nebo na postgraduální studium politologie a příbuzných oblastí.

    • Worms, Německo

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Získané kredity jsou uznávány ve studijním programu International Logistics Management (ILM), přičemž je vyloučeno jakékoli prodloužení doby trvání studia. Kvůli zde znázorněnému akademickému plánování, program ILM vám umožňuje integrovat dva semestry v zahraničí do standardního sedmisemestrálního období zápisu.

    • Cologne, Německo
    • Munich, Německo
    • + 3 more

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Němec

    Zajímáte se o hraní her a jakou roli hraje gamifikace ve společnostech? Chtěli byste absolvovat kreativní studijní kurz a zároveň získat klíčové manažerské dovednosti, abyste se mohli v ekonomice uplatnit v širším smyslu? Kurz herního designu na Hochschule Fresenius vás naučí umělecké dovednosti a znalosti gamifikace a herního designu i dobré obchodní know-how. Naučíte se rozvíjet herní světy a herní postavy. Zabýváte se úspěšnými podnikovými strategiemi a získáváte nejdůležitější metody dobrého řízení týmu. Interdisciplinární kurz vám umožní (spolu) formovat celý proces vývoje hry od nápadu přes hru až po produkci a marketing.

    • Hamburg, Německo

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tato tříletá nebo čtyřletá mezinárodní cesta Bachelor of Art in Illustration vás seznámí se základy kreativního průmyslu a dá vám příležitost zdokonalit svou kariéru. Tento studijní program podporuje poutavý a praktický přístup k ilustraci. Studenti jsou povzbuzováni k tomu, aby rozvinuli svůj vlastní jedinečný přístup k předmětu a získali dovednosti, které potřebují, aby mohli prosperovat ve své budoucí kariéře.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Plný úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Bakalář v oboru Umělá inteligence pro podnikání poskytuje studentům solidní základy v teorii a použití technologie AI a připravuje je na použití špičkových nástrojů v operacích ve světě podnikání. Program pokrývá základní koncepty v AI, zkoumá datovou gramotnost, produktový design, hluboké učení a robotiku a učí studenty, jak lze tyto oblasti integrovat do udržitelných postupů, výzkumu, investic a obchodního růstu a mnoha dalších oblastí.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Přemýšlíte o budoucí kariéře v podnikání, ale nejste si jisti, zda jste připraveni skočit rovnou do univerzitního obchodního titulu? Pak je kurz BA (Hons) Business Management with Foundation Year v našem berlínském kampusu navržen pro lidi, jako jste vy. Naše kurzy základního roku vám poskytují další podporu a dovednosti potřebné k zahájení vysokoškolského vzdělávání a pomohou vám s jistotou dokončit úplný obchodní titul.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Podnikatelky a muži lze najít kdekoli na světě v jakékoli organizaci. Jako absolvent s titulem BA v oboru Business Administration a International Management & Marketing budete moci řídit místní až mezinárodní lidi, organizovat malé až velké projekty a být součástí začínajících i nadnárodních společností.

    • 30, Německo

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina