close

Filtry

Zobrazit výsledky

BA (Bachelor of Arts) je postsekundární stupeň, který lze získat na soukromé vysoké školy nebo veřejných vysokých školách. Program kombinuje obecné třídy s třídami, které připravují jednotlivce pro kariéru v oblasti jejich studia. Programy řízení restaurací mohou studentům poskytnout široké znalosti o administrativních povinnostech, organizačních dovednostech a pro… Čtěte více

BA (Bachelor of Arts) je postsekundární stupeň, který lze získat na soukromé vysoké školy nebo veřejných vysokých školách. Program kombinuje obecné třídy s třídami, které připravují jednotlivce pro kariéru v oblasti jejich studia.

Programy řízení restaurací mohou studentům poskytnout široké znalosti o administrativních povinnostech, organizačních dovednostech a protokolech. Manažeři restaurací se naučí účastnit se potřebám zákazníků a mohou se věnovat náboru a školení nových pracovníků. Manažeři často odpovídají za výplatu zaměstnance.

Spojené státy americké se nachází na kontinentu Severní Ameriky. Je to třetí největší zemí podle velikosti na světě. To má poměrně krátkou historii ve srovnání s ostatními národy světa, je jedním z největších světových 'největších ekonomik, a má jeden z největších světových ' s populací nejrozmanitější.

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
format_list_bulleted Filtry
University of Delaware
Newark, Spojené státy americké

Jako hotel, restaurace a institucionálního řízení (HRIM) student, budete vstoupit do odvětví, kde možností je mnoho. Pohostinství průmysl je jedním z největších světových zamě ... +

Jako hotel, restaurace a institucionálního řízení (HRIM) student, budete vstoupit do odvětví, kde možností je mnoho. Pohostinství průmysl je jedním z největších světových zaměstnavatelů, které nabízejí vynikající možnosti zaměstnání po celém světě, ať už máte zájem v hotelu, službu jídla nebo jiných pohostinství operací. -
BA
Denní studium
4 roky
Angličtina
Kampus
 
Kendall College
Chicago, Spojené státy americké +2 Více

V restauraci a Foodservice management koncentrace ročníkové práce se točí kolem ziskovosti, marketing a vývoj potravin a nápojů operací.

V restauraci a Foodservice management koncentrace ročníkové práce se točí kolem ziskovosti, marketing a vývoj potravin a nápojů operací. -
BA
Denní studium
3 roky
Kampus
 

TIP! Pokud jste zástupce školy a chcete své programy přidat do naší nabídky, kontaktujte nás zde