22 BA Programy v Thajsko for 2024

BA Programy v Thajsko for 2024Filter
    • Nakhon Nayok, Thajsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tím, že kombinuje state-of-the-art zařízení s internacionalizovaných akademickými praxí, náš program si klade za cíl vybavit studenty dovednostmi požadovanými podle filmového průmyslu, televizních agentur, místních studií a online mediální produkce.

    • Prawet, Thajsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Angličtina je globální jazyk podnikání. Silné dovednosti angličtiny otevřou dveře neomezeným příležitostem a odemknou široké možnosti kariéry v domácím a mezinárodním prostředí.

    • Bangkok, Thajsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Nachází se v Bangkoku v Thajsku, Thongsook akademie mezinárodní Bachelor of Arts ve výuce angličtiny pro mluvčí jiných jazyků je zaměřen na rozvoj kvalifikované učitele anglického jazyka na všech úrovních. To poskytuje nové a stávající učitele angličtiny Znalosti a dovednosti potřebné pro efektivní výuku a maximalizovat výuku jazyků s využitím nejmodernějších metod a teorií.

    • Nakhon Nayok, Thajsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Nemůžeme popřít, že angličtina je jedním z nejdůležitějších jazyků pro globální komunikace. Být úředním jazyce komunity ASEAN, odbornost v angličtině pro obchodní komunikaci se stala nesmírně důležité, protože stále více firem expandovat na mezinárodní trhy.

    • Prawet, Thajsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Stamfordova bakalářská výtvarná výchova v kreativním mediálním designu (CMD) je navržena a vyučována ve spolupráci s Media Design School (MDS) - celosvětově uznávaným a nejuznávanějším třetím poskytovatelem kvalifikací v oblasti digitální a kreativní technologie.

    • Bangkok, Thajsko
    • Chiang Mai, Thajsko
    • + 2 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Na kampusu

    V tomto programu budete nejen poslouchat přednášky. Mnoho kurzů uplatňovat technologie a nástroje používané dnes masová komunikace.Jako jeden z největších univerzit na světě, Ramkhamhaeng univerzita provozuje vlastní televizní kanál pro svých více než

    • Thailand Post Office Road, Thajsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Program pro ty, kteří chtějí, aby se stal příslušným komunikátory v angličtině, a zároveň získat průpravu v obchodní znalosti.

    • Nakon Phathom , Thajsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Všichni studenti v sociální vědy major se soubor společných základních kurzů určených jim představil prvky teorie a metodologie ve společenských vědách, kromě zkoumání

    • Bangkok, Thajsko
    • Pattaya City, Thajsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    BA program v multimédiích na asijské univerzitě je navržen tak, aby produkovat absolventy, kteří mají jak široké znalosti v oboru a specializovaných komunikačních dovedností, které umožní ...

    • Lam Sai, Thajsko

    Na kampusu

    Angličtina, Thajština

    Bakalář umění v buddhistických studiích se uděluje za zvládnutí oboru stipendia, osvojení si metod vyšetřování vhodných pro tento obor a dokončení původního výzkumu.

    • Ubon Ratchathani, Thajsko

    Angličtina, Thajština

    Ubon Ratchathani University (UBU) byla založena v roce 1987 jako regionální kampus univerzity Khon Kaen University a byla založena jako univerzita Royal Charter v roce 1990. Jejím cílem je poskytnout vzdělávací příležitosti studentům ze všech provincií, zejména z provincií v severovýchodním Thajsku. Amnat Charoen, Mukdahan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Si Sa Ket, Ubon Ratchathani a Yasothon. Univerzita podporuje a podporuje výzkum ve prospěch místních, národních a mezinárodních komunit a podporuje aktivity, které zachovávají kulturní identitu oblasti.

    • Min Buri, Thajsko

    Angličtina, Thajština

    Tříletý program je navržen tak, aby vzdělával další generaci vůdců pro největší a nejdynamičtější průmysl na světě. Buduje znalosti a dovednosti studentských služeb / pohostinství na nejuznávanější fakultě v oboru. Kurzy poskytovaly také řadu předmětů v oblastech souvisejících s podnikáním. Program nabízí studentům příležitost získat více vzdělávacích zkušeností prostřednictvím školení o zaměstnání nebo praxe v předních hotelech v Bangkoku a dalších významných turistických destinacích.

    • Bang Khun Thian, Thajsko

    Angličtina, Thajština

    Cílem programu je poskytnout znalosti a pracovní dovednosti v oblasti podnikání, aby se studenti stali sociálními podnikateli, kteří se mohou spolehnout sami na sebe. Budou dělat podniky, které pomáhají zlepšovat kvalitu jejich komunit, regionů a společností.

    • Kham Thao, Thajsko

    Angličtina, Thajština

    Nakhon Phanom University je státní univerzita, která byla institucionalizována integrací různých vysokých škol a škol. Univerzita byla oficiálně založena od 2. září 2005 na základě zákona o Nakhon Phanom University , publikovaného ve vládním věstníku sv. 122, část 75A, ze dne 1. září 2005.

    • Mueang Chiang Rai, Thajsko

    Thajština

    มหาวิทยาลัยราชภัฏเลย (Loei Rajabhat University), která byla založena v roce 2516 původně tak, jak je. „Loei Teachers College“ je instituce vysokoškolského vzdělávání spadající pod ministerstvo školství. Byla založena 29. září 1973 s využitím rozpočtu půjček Světové banky. Má rozlohu přibližně 323