BS ve vědě o fermentaci
Middle Tennessee State University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Murfreesboro, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
4 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 1 178 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* státní školné za kreditní hodinu: 385 $ | mimostátní školné za kreditní hodinu: 1 178 $
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Nový obor Fermentation Science od MTSU je program prvního stupně svého typu v Tennessee a je vzácný v jihovýchodní oblasti. Fermentace je nyní chápána jako ideální prostředek pro výrobu vysoce výživných a dlouhodobě stabilních potravin s jedinečnými chutěmi, texturami a aromaty. Tennessee je domovem velké a různorodé komunity zpracovatelů potravin a nejvýraznější růst zaznamenal segment fermentovaných potravin tohoto životně důležitého odvětví. Kurzy Fermentation Science budou vyučovány ve spolupráci s místními společnostmi a budou naplánována praktická školení v průmyslových závodech, stejně jako stáže, aby vyhovovaly jak pracujícím profesionálům, tak tradičním studentům. Tennessee hostí 60 vinařství, 30 lihovarů, 52 pivovarů, deset sýrařských provozů, největší továrnu na výrobu jogurtů na světě, další menší výrobce jogurtů a dvě hlavní zařízení na výrobu etanolu.
Přijímací řízení
Poplatek za studium programu
English Language Requirements
Ověřte svou znalost angličtiny pomocí testu Duolingo English Test! DET je pohodlný, rychlý a cenově dostupný online test angličtiny akceptovaný více než 4 000 univerzitami (jako je tato) po celém světě.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalář v oboru kvality potravin a inovací
- Jelgava, Lotyšsko
Bakalář potravin a výživy
- Evansville, Spojené státy americké
Bakalář věd v potravinářské vědě a technologii
- Kaunas, Litva