BSc (Hons) v kulinářské managementu
Sunway University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Shah Alam, Malajsie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 27 273
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
BSC (Hons) v kulinářské management integruje zkušenostní učení s akademickou rigorózou připravit vás na konkurenční kulinářský průmysl.
Z praktických kulinářských dovedností spolu s manažerskými a vodcovskými dovednostmi nabízí tento 3letý program studentům výhodu v tomto profesionálním průmyslu. Prostřednictvím přednášek, demonstrací, učení na pracovišti a praktických zkušeností budou studenti vystaveni technikám přípravy a prezentace kvalitních potravin. Na podnikatelské úrovni, kurzy jako marketing, komunikační dovednosti, řízení lidí, podnikání malých podniků a řízení kvality zajišťují, že absolventi jsou dobře zakulaceni, aby uspokojili požadavky průmyslu.
Základní praktické zkušenosti z oboru budou získány prostřednictvím 18týdenní stáže. Tento titul je akreditován Le Cordon Bleu a po úspěšném dokončení programu získávají absolventi dva certifikáty; jeden ze Sunway University a druhý z Le Cordon Bleu, přední instituce v kulinářském umění a pohostinství.
Příjmy
Leden, duben a srpen
Doba trvání
3 roky (plný úvazek)
Kariérní vyhlídky
- Ředitel pro potraviny a nápoje
- Majitel restaurace / Podnikatel
- Šéfkuchař / šéfkuchař
- Kuchyňský manažer
- Potravinářský spisovatel / kritik
- Manažer potravin během letu
- Firemní šéfkuchař
Moduly
- Účtování rozhodování
- Základní kulinářské operace
- Studium nápojů
- Principy a techniky pečení a pečiva
- Podnikání v cestovním ruchu a pohostinství
- Středně pokročilé kulinární operace
- principy marketingu
- Angličtina pro odvětví služeb cestovního ruchu
- Bezpečnost a hygiena potravin
- Základní restaurace
- Pokročilé kulinářské techniky
- Pokročilé pečivo
- Kuchyně a kultura Malajsie
- Jídlo a výživa
- Řízení potravinového řetězce
- Množství potravinářské produkce
- Řízení jakosti
- Řízení potravin a nápojů
- Výzkumné metody pro pohostinství
- Komunikační dovednosti
- Podniková statistika
- Vývoj a management pohostinských zařízení
- Řízení lidí v oboru pohostinství
- Small Business Venture
- Výzkumný projekt
- Stáž
Požadavek vstupu
- STPM: Průměrná C nebo CGPA 2.0 (minimálně 2 principy)
- Úroveň: minimálně 8 bodů
- Australský zápis: ATAR 55
- Kanadský zápis: 55%
- MUFY: 55%
- Sunway Foundation v umění: CGPA 2.0
- Sunway Foundation ve vědě a technologii: CGPA 2.0
- UEC: Maximálně 28 bodů z 5 předmětů (všechny třídy B)
- IB: Ukončeno minimálně 24 body (bez bonusových bodů)
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Struktura programu
Rok 1
- Účetnictví pro rozhodování
- Základní kulinářské operace
- Studie nápojů
- Principy& Techniky pečení& pečiva
- Podnikání& cestovního ruchu
- Středně pokročilé kulinářské operace
- Principy marketingu
- Angličtina pro odvětví cestovního ruchu
- Bezpečnost potravin& Sanitace
- Základní provozování restaurace
Rok 2
- Pokročilé kulinářské techniky
- Pokročilé pečivo
- &Kultura kuchyně Malajsie
- &Výživa potravin
- Řízení potravinového dodavatelského řetězce
- Řízení kvality
- Řízení potravinářských& nápojů
- Výzkumné metody pro pohostinství
- Komunikační dovednosti
- Branding a propagace
- Udržitelný rozvoj cestovního ruchu
- Řízení MICE
Rok 3
- Řízení lidí v pohostinství
- Small Business Venture
- Výzkumný projekt
- Stáž
Volitelné předměty
Volitelný 1: (vyberte libovolný 1 v roce 2 nebo rok 3)
- Studie vína
- Řízení příjmů a zisku
Volitelný 2: (vyberte libovolný 1 v roce 2 nebo rok 3)
- Řízení příjmů a zisku
- Branding a propagace
Doplňkové povinné předměty všeobecných studií MOHE
pro místního studenta
- Ocenění etiky a civilizace
- Filozofie a aktuální problémy
- Komunitní projekt
- Bahasa Kebangsaan A (platí pro studenty, kteří neseděli pro SPM nebo nezískali kredit v SPM Bahasa Melayu)
pro mezinárodní studenty
- Malajský jazyk pro komunikaci 2
- Ocenění etiky a civilizace
- Komunitní projekt
Kariérní možnosti
Kariérní vyhlídky
- Ředitel potravinářského a nápojového průmyslu
- Majitel restauratele/podnikatel
- Kuchař kuchyně/ Výkonný šéfkuchař
- Správce kuchyně
- Spisovatel potravin/kritik
- Správce potravin za letu
- Korporační kuchař
Stipendia a financování
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Francie
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Francie
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada