38 BSc Programy v Obchodní podnikání v Asie for 2024

BSc Programy v Obchodní podnikání v Asie for 2024Filter
    • Berlin, Německo
    • Iserlohn, Německo
    • + 2 more

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Jako manažer zítřka jsou vaše nejcennější nástroje podnikatelské myšlení a jednání. Úspěšně dokončený program v obchodní administrativě je vaší vstupenkou ke kariéře v soukromém sektoru. Naši absolventi mají nejlepší pracovní příležitosti díky praktickým zkušenostem, které získají v raném věku.

    • Singapore, Singapur

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    42 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Embry-Riddle Aeronautical University (ERAU), bakalář vědy v letectví Business Administration (BSABA), je navržen tak, aby pomohl studentům uspět ve vysoce výkonném leteckém průmyslu. Klíčové personální, provozní a výkonné pozice jsou udělovány profesionálům, kteří projevují důkladné znalosti letectví a mimořádnou způsobilost pro podnikání. Program BSABA je stejný program nabízený na univerzitách v USA v Embry-Riddle, s vylepšeními, které uspokojí jedinečné požadavky profesionálů v Singapuru a okolních regionech.

    • Hong Kong, Hongkong

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V dnešním globalizovaném a konkurenčním obchodním prostředí musí logistické společnosti a podniky identifikovat, zachytit a spravovat moderní logistické a obchodní příležitosti. Aby byli úspěšní, musí být efektivní ve svém provozu a musí být schopni přizpůsobit se změnám prostředí, trhu a očekávání zákazníků. Aby vyhovělo potřebám studentů a společnosti, bylo toto schéma vyvinuto, aby vybavilo studenty specializovanými dovednostmi v řízení logistiky a podnikových procesů v moderních organizacích a podnicích v globálním kontextu.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Smíšené

    Angličtina

    Zrychlete svou kariéru s naším BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) – London Metropolitan University, UK. Převeďte svůj vyšší národní diplom na britský titul za jeden rok. Získejte odborné znalosti v oblasti vedení, strategie, mezinárodního obchodu, inovací, ekonomiky a organizační kultury. Náš moderní program zahrnuje poradenský projekt, který zajišťuje připravenost v reálném světě. London Met poskytuje kompletní univerzitní program se 100% obsahem přímo z univerzity.

    • Ras Al-Khaimah, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Kvalifikace BSc (Hons) Business Management otevírá dveře a jsou považovány za nezbytné, ať už hledáte kariéru v podnikání. Náš BSc (Hons) v oboru Business Management nabízí silné základy v základní škále předmětů současného managementu podnikání v kombinaci s možností zaměřit své studium na poslední rok.

    • Muscat, Omán

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Turistický průmysl je v současnosti jedním z největších odvětví služeb na světě; zaměstnává přibližně 10 % světové pracovní síly a přispívá k přibližně 6 % světového exportu. Cestovní ruch sdílí charakteristiky mnoha mezinárodních odvětví služeb; pro ománskou ekonomiku je však jedinečný, protože nabízí základ pro životaschopnou ekonomickou diverzifikaci a vytváření pracovních míst na jedné straně a je vysoce konkurenceschopný díky jedinečnému turistickému produktu Ománu na straně druhé. Tento program vás proto vybaví obchodními znalostmi a dovednostmi zaměřenými na tento životně důležitý sektor služeb. Program bude také zvažovat cestovní ruch prizmatem udržitelnosti; poskytování dovedností a znalostí, které mohou zajistit, že růst tohoto sektoru nebude na úkor společnosti nebo životního prostředí, ale naopak je obohatí.

    • Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Business Administration zkoumá, jak fungují organizace - od najímání a školení pro strategii a rozhodování. Business Administration obory mohou vybrat specializovat v oblasti financí, mezinárodního obchodu, nebo uvedení na trh.

    • Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Naše AACSB-akreditovaný program vás naučí formulovat politiku řízení a nasazení techniky, které ovlivňují efektivitu a ziskovost organizace. Naučte se, jak zhodnotit dopad politiky řízení na výkonnost organizace a efektivně nasadit manažerské techniky v reálných životních situacích z profesorů a špičkových manažerů v oboru s desítkami let zkušenosti z reálného světa.

    • Beirut, Libanon

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Témata zahrnují funkce správy; geneze moderního řízení; Vývoj teorie řízení; kontext, v němž manažeři pracují; a řízení organizací.

    • Nakon Phathom , Thajsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Marketingový majitel poskytuje studentům relevantní marketingové dovednosti, což je klíčová součást jakékoli činnosti, která zahrnuje provádění výzkumu s cílem seznámit se s potřebami zákazníků, rozvíjet nové

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Globální program řízení podniku na RIT Dubai vzdělává studenty v mnoha aspektech globálního řízení a zároveň zlepšuje jejich schopnost motivovat své vrstevníky, komunikovat s ostatními, vést týmy a řídit projekty, které jsou základními dovednostmi pro efektivní manažery. Globální program řízení podniku připravuje studenty na specializované mezinárodní kariéry v různých podnicích a organizacích. Studenti rozvíjejí dovednosti a koncepty potřebné k tomu, aby se stali efektivními vůdci, etickými rozhodovači a kreativními inovátory.

    • Muscat, Omán

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program BSc Business and Management Studijní program Business and Management by vybavil studenty širokými znalostmi a porozuměním problémům, kterým čelí ve světě podnikání. Jeho cílem je vybavit studenty, aby se stali kompetentními, na řešení orientovanými a efektivními komunikátory jako obchodní a manažerské praktiky.

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš titul je flexibilní, což vám umožňuje přizpůsobit studium tak, aby podporovalo vaše kariérní ambice, a zároveň rozvíjet sadu přenositelných dovedností, které jsou základem kariérního úspěchu. Zasazeno do kontextu současného podnikatelského prostředí, prozkoumáte klíčová témata účetnictví a managementu a získáte solidní základy v koncepcích účetnictví a finančního řízení a také se dozvíte, jak by měly být aplikovány.

    • Mukim Gadong A, Brunej

    Na kampusu

    Angličtina

    Zemědělská výroba má obavy z kvality a bezpečnosti potravin a z krátkodobého, střednědobého a dlouhodobého dopadu výrobních metod. Zemědělský průmysl čelí výzvám a prochází nebývalým obdobím změn.

    • Hung Hom, Hongkong

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program je zaměřen na studium analytických dovedností založených na matematice, statistice a výpočtech, jejich použití při správě, analýze dat a zjišťování zákonnosti z obrovských datových systémů nebo systémů, nyní obecně označovaných jako Big Data. Studenti by měli spravovat obrovská data a pomáhat přijímat příslušná rozhodnutí po úspěšném dokončení programu.