1833 BSc Programy v Evropa for 2024

BSc Programy v Evropa for 2024Filter
    • Pécs, Maďarsko

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Program poskytuje všeobecné bakalářské vzdělání v oboru věd o Zemi a také nabízí možnost specializovat se na geologii. Obsahuje úvodní moduly z přírodních věd, geologie a také do geografie. Jádro programu je založeno na základních otázkách věd o Zemi a zahrnuje témata z astronomie, kartografie, geomorfologie, geofyziky, geochemie, hydrologie, meteorologie, paleontologie, paleoklimatologie, dálkového průzkumu Země, stratigrafie atd., přičemž silný regionální geografický aspekt je také přítomen. Program zahrnuje také omezenou škálu humánních geografických kurzů.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    36 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Bakalářské studium v oboru kybernetická bezpečnost nabízí řadu přesvědčivých důvodů. Za prvé, poskytuje pevný základ pro pochopení a zmírnění kybernetických hrozeb, které jsou v našem digitálním věku stále rozšířenější. Tento obor nabízí vynikající kariérní vyhlídky s rostoucí poptávkou po profesionálech v oblasti kybernetické bezpečnosti napříč odvětvími.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    36 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online bakalářský titul v aplikované psychologii na IU International University of Applied Sciences je navržen tak, aby vás vybavil komplexním porozuměním principům a praktikám psychologie. Tento program nabízí studentům online flexibilní a pohodlnou výuku, která jim umožňuje sladit studium s jinými závazky. V průběhu kurzu se ponoříte do různých odvětví psychologie, včetně kognitivní, sociální, vývojové a organizační psychologie.

    • Community of Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Bachelor of Science in Business Management je navržen tak, aby rozvíjel autoritativní perspektivu a osobní vůdčí schopnosti, které úspěšní obchodní manažeři potřebují. Význam majora pro všechny typy organizačních nastavení z něj dělá dobrou volbu pro každého, kdo má v úmyslu pokračovat v kariéře v širokém spektru obchodních nebo manažerských rolí po celém světě. Studenti CIS/Endicott ve Španělsku mohou dokončit čtyřletý mezinárodní obchod, americký bakalářský studijní program zcela v Madridu a získat oficiální titul Endicott College nebo se rozhodnout absolvovat poslední dva roky na Endicott College v Beverly, Massachusetts nebo v jakémkoli jiném americkém státě. vysoké školy nebo univerzity na světě.

    • Hull, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Růst Hullu jako centra v této rozvíjející se oblasti znamená, že existuje jen málo míst, kde je lepší toto téma studovat.

    • Paris, Francie
    • Madrid, Španělsko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalář vědy v informatice připravuje studenty na silné komunikátory v mezinárodním kontextu, analytické a kritické myslitele se solidní matematikou, výpočetní, a znalosti analýzy dat a dovednosti rozhodování a řešení problémů, a společensky odpovědný s jasným zaměřením na udržitelnost.

    • Budapest, Maďarsko

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Absolventi zdravotnického managementu BSc se specializačním programem Management zdravotního cestovního ruchu se podílejí na organizování a řízení aktivit na podporu zdraví, připravují projekty zaměřené na rozvoj zdravotní turistiky a posilování mezinárodní spolupráce, podílejí se na realizaci programů rozvoje cestovního ruchu Evropské unie a dalších regionů.

    • Szombathely, Maďarsko

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Cílem tohoto programu je vyškolit strojní inženýry s profesionálními znalostmi založenými na solidním teoretickém a průmyslovém pozadí. Jako výstup programu budou mít absolventi dovednosti účastnit se navrhování a výroby kompletních strojů nebo strojních prvků, používat nástroje počítačového inženýrství (CAE), provozovat a rozvíjet kompletní výrobní řetězce v různých inženýrských oborech. Strojní inženýři musí mít obecný přístup k řešení problémů a zároveň musí být schopni účastnit se týmů rozsáhlých projektů.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    36 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Začněte svou vzdělávací cestu v aplikované psychologii ještě dnes! Připojte se k online bakalářskému studijnímu programu Aplikovaná psychologie na IU International University of Applied Sciences, který je promyšleně navržen tak, aby umožnil hluboké porozumění principům a praktikám psychologie. Tento program poskytuje flexibilní a pohodlnou výuku přizpůsobenou online studentům, což vám umožní najít rovnováhu mezi studiem a dalšími závazky.

    • Gibraltar, Gibraltar

    Plný úvazek

    3 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Technologie rychle mění způsob, jakým žijeme a pracujeme. V období, kterému se říká čtvrtá průmyslová revoluce, Světové ekonomické fórum předpovídá, že v příštích pěti letech vznikne nejméně 150 milionů nových pracovních míst v oblasti výpočetní techniky/technologie. Navíc pracovní místa související s podnikáním a technologiemi budou během příštího desetiletí boom a stanou se jednou z nejlépe placených a nejrychleji rostoucích pracovních míst v nové ekonomice.

    • Lecco, Itálie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Berlin, Německo
    • Potsdam, Německo

    Plný úvazek

    36 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš prezenční bakalářský studijní program informatika vám poskytne potřebné znalosti k pochopení a budování počítačových systémů pro další generaci technologického rozvoje. Obsah sahá od základních počítačových konceptů a algoritmického myšlení, návrhu systémů, řešení problémů, umělé inteligence a simulace až po bezpečnost počítačů a dat. Program poskytuje znalosti a dovednosti pro výkon profesionální kariéry v široké škále oborů informatiky.

    • Haarlem, Nizozemsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V našem bakaláři v oboru obchodní psychologie budete vyškoleni v celkových obchodních kompetencích a ve vybraných specifických oblastech psychologie relevantních pro fungování v podnikatelském prostředí.

    • Brussels, Belgie
    • Wiltz, Lucembursko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš 3letý prezenční bakalářský program je perspektivní obchodní studijní program s možností výběru ze 4 specializací v posledním roce studia: Obchod, Management mezinárodního obchodu, Management technologií a Management AI & Machine Learning. Studenti, kteří dokončí tuto akademickou cestu, budou připraveni stát se budoucími vůdci pro řízení mezinárodních projektů v dnešní ekonomice vedené technologiemi. UBI Business School se celosvětově umístila na 26. místě podle hodnocení QS Executive MBA v kategorii společných programů EMBA a získala 5hvězdičkové celkové hodnocení.

    • Manchester, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Vzhledem k tomu, že poptávka roste kolem strategické globální reakce na neustále se měnící a rostoucí rizika, šoky a konflikty vyplývající z přírodních a antropogenních rizik, je stále důležitější, abychom si vybudovali pochopení základních příčin zranitelnosti vůči katastrofám a konfliktům jako řešení takových současných mezinárodních problémů. Pathway BSc International Disaster Management and Humanitarian Response je multidisciplinární kurz určený k posílení spolupráce mezi přírodními a společenskými vědami, medicínou a uměním.