72 BSc Programy v Malajsie for 2024

BSc Programy v Malajsie for 2024Filter
    • Petaling Jaya, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program BSC (Hons) Účetnictví a finance vybavuje studenty aktuálními znalostmi a dovednostmi v oblasti účetnictví, auditu, daní a financí, které splňují průmyslové a profesní standardy. Studenti absolvují stáže, kde získají praktické zkušenosti.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Podstatné znalosti v ekonomii jsou velící dovedností pro pochopení globálních ekonomických systémů. Tento program povedou akademičtí pracovníci a odborníci z oboru, kteří se dobře vyznají ve svém oboru od analytické ekonomie, ekonometrie, rozvojové ekonomiky, bankovnictví a finančních institucí až po islámské finance.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti BSc (Hons) v softwarovém inženýrství se naučí základní dovednosti požadované každým IT profesionálem a základní znalosti programování, dovedností řešit problémy, algoritmických dovedností, matematických technik a systémové analýzy a návrhu.

    • Chukai, Malajsie

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Polymer Engineering Technology je naučit technické dovednosti a znalosti polymerních technologů, kteří pracují v polymeru a souvisejících odvětvích.

    • Kajang, Malajsie

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Logistiky a Supply Chain Management je velmi důležité téma pro všechny typy podniků, ať už malé nebo globální. Tento program připravuje studenty pro práci ve velmi náročném a dynamické oblasti logistiky, která vyžaduje rychlé, efektivní a přesné strategická obchodní rozhodnutí. Studenti budou vystaveny více logistických činností a aplikací, jako jsou příchozí a odchozí logistiky a letecké dopravy a pozemní dopravy, která zahrnuje železniční, silniční a terénní dopravy a lodní dopravy.

    • Durian Tunggal, Malajsie

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalářský studijní obor v Computer Science, Bakalářská (Počítačové sítě) (vyznamenání) je zaměřen na výrobu vysoce informované a zručných absolventů v oblasti informačních technologií a komunikace.

    • Shah Alam, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Biomedicína je obor lékařské vědy, který se zabývá vývojem diagnostických modalit a léčby současných a vznikajících hrozeb pro lidské zdraví. Tento program předává znalosti anatomie, fyziologie, farmakologie, biochemie, buněčné biologie a genetiky, které jsou důležité pro moderní medicínu a veřejné zdraví. Absolventi budou rozvíjet základní dovednosti v kritickém myšlení, řešení problémů a komunikaci, které jsou neocenitelné v pochopení globálních zdravotních trendů a pokroku v biomedicínském výzkumu.

    • Gelang Patah, Malajsie

    Na kampusu

    Angličtina

    Program BSc (Honors) Biomedical Sciences 2 + 1 nabízený společností NUMed Malaysia a Newcastle UK pokrývá rozmanitou škálu předmětů souvisejících s medicínou. Zahrnuje studium klíčových oblastí, jako je biochemie, genetika, fyziologie, mikrobiologie, imunologie a farmakologie.

    • Ulu Tiram, Malajsie

    Na kampusu

    Angličtina

    Úspěch nebo neúspěch organizace závisí především na JEDNOM kritickém faktoru - JEJÍM ŘÍZENÍ. Program University of London - Bachelor of Science in Business & Management vybavuje studenty znalostmi a dovednostmi zkušeného manažera.

    • Kajang, Malajsie

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program je navržen tak, aby rozvíjel koncepční a manažerské rozhodovací schopnosti studentů, kteří jsou na trhu velmi žádaní. To se bude týkat oblastí finančního účetnictví, manažerského účetnictví, ekonomiky a financí, které jsou všechny relevantní v obchodním prostředí.

    • Ipoh, Malajsie

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Bachelor of Accountancy (Hons) společnosti QIU je navržen se zvláštním účelem rozvoje hodnotných manažerů a účetních. Tento program je čtyřletý na plný úvazek. Pro studenty, kteří si chtějí vybudovat kariéru ve světě účetnictví, jim tento program poskytne důkladné pochopení oblastí účetnictví a financí.

    • George Town, Malajsie

    Na kampusu

    Angličtina

    Bachelor of Science Digital Business byl pečlivě navržen ve spolupráci mezi našimi vedoucími odborných kurzů a působivou sbírkou partnerů v podnikání, průmyslu a veřejném sektoru.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Smíšené

    Angličtina

    Jeho cílem je vyškolit odborníky schopné vstoupit do světa společností, soukromých i veřejných, a to v oblasti podnikového poradenství a schopnosti porozumět složité dynamice, která charakterizuje ekonomické prostředí.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    IUMWBakalář vědy (Hons) v psychologii se zabývá vědeckým rozvojem znalostí o lidském chování a myšlení. Intenzivní analytický trénink a kritické dovednosti jsou vyučovány se záměrem produkovat absolventy, kteří jsou kompetentní ze všech úhlů.

    • Kuala Lumpur, Malajsie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bachelor of Science (Hons) in Finance (Investment Strategy) je jedinečný program nabízený Meritus University který umožňuje studentovi vybudovat holistické porozumění ekosystému finančního a investičního průmyslu jak z obchodního, tak z technického hlediska .