135 BSc Programy v Německo for 2024

BSc Programy v Německo for 2024Filter
    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    36 měsíce

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Bakalářské studium v oboru kybernetická bezpečnost nabízí řadu přesvědčivých důvodů. Za prvé, poskytuje pevný základ pro pochopení a zmírnění kybernetických hrozeb, které jsou v našem digitálním věku stále rozšířenější. Tento obor nabízí vynikající kariérní vyhlídky s rostoucí poptávkou po profesionálech v oblasti kybernetické bezpečnosti napříč odvětvími.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    36 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Začněte svou vzdělávací cestu v aplikované psychologii ještě dnes! Připojte se k online bakalářskému studijnímu programu Aplikovaná psychologie na IU International University of Applied Sciences, který je promyšleně navržen tak, aby umožnil hluboké porozumění principům a praktikám psychologie. Tento program poskytuje flexibilní a pohodlnou výuku přizpůsobenou online studentům, což vám umožní najít rovnováhu mezi studiem a dalšími závazky.

    • Berlin, Německo
    • Potsdam, Německo

    Plný úvazek

    36 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš prezenční bakalářský studijní program informatika vám poskytne potřebné znalosti k pochopení a budování počítačových systémů pro další generaci technologického rozvoje. Obsah sahá od základních počítačových konceptů a algoritmického myšlení, návrhu systémů, řešení problémů, umělé inteligence a simulace až po bezpečnost počítačů a dat. Program poskytuje znalosti a dovednosti pro výkon profesionální kariéry v široké škále oborů informatiky.

    • Villingen-Schwenningen, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    • Berlin, Německo
    • Iserlohn, Německo
    • + 2 more

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Jako manažer zítřka jsou vaše nejcennější nástroje podnikatelské myšlení a jednání. Úspěšně dokončený program v obchodní administrativě je vaší vstupenkou ke kariéře v soukromém sektoru. Naši absolventi mají nejlepší pracovní příležitosti díky praktickým zkušenostem, které získají v raném věku.

    • Barcelona, Španělsko
    • Geneva, Švýcarsko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program poskytuje studentům komplexní globální a finanční přehled a zdravou obchodní etiku. Na konkurenčních globálních trzích je vytváření hodnoty pro mezinárodní podniky důležité. To je to, co dělá z našich velkých podnikových financí náročné a příjemné, a proč míra v něm může vést k kariéře, která je jak uspokojující, tak lukrativní.

    • Heidelberg, Německo
    • Online

    Plný úvazek

    4 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Staňte se mezinárodním obchodním manažerem. Využijte této jedinečné příležitosti a zažijte z první ruky globální povahu a kulturní rozmanitost podnikání dnes.

    • Lemgo, Německo

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Na strojírenství záleží! Chcete získat bakalářský titul v oboru strojírenství? Jste motivováni přispět k budoucnosti inovativními a udržitelnými technologiemi a převzít odpovědnost? Pak je pro vás náš bilingvní bakalářský studijní program Všeobecné inženýrství se svým holistickým přístupem to pravé.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Zajímá vás informatika? BSBI s hrdostí nabízí program BSc (Hons) Computer Science and Digitalization jako součást naší Fakulty informatiky a informatiky. Tento tří/čtyřletý program je ideální pro každého, kdo touží po kariéře v oblasti informatiky a digitalizace. To umožní studentům rozvíjet odborné znalosti potřebné pro úspěšnou profesní kariéru.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V našem kurzu projektového managementu BSc (Hons) akreditovaném APM se tyto nástroje a techniky naučíte přímo od našeho týmu zkušených profesionálů v oblasti projektového řízení. Projektové řízení se používá v odvětvích, jako je strojírenství, technologie, vzdělávání, zdravotnictví, řízení akcí, komunitní a environmentální programy, stejně jako cestovní ruch a mnoho dalších kreativních odvětví a odvětví služeb. To znamená, že váš titul v oboru projektového řízení od Arden vám poskytne dovednosti a znalosti pro vstup do odvětví dle vašeho výběru, se schopností mít okamžitý dopad na návrh, nasazení a úspěch široké škály projektů.

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Koncepce, design a vývoj udržitelných IT řešení s otevřenými technologiemi. B.Sc. Rozvoj | Digitální produkty otevírají širokou škálu možností jako webový inženýr, vývojář s plným zásobníkem, návrhář UX / UI nebo stratég.

    • Reutlingen, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Ve zcela anglickém studijním programu získáte dobré znalosti mezinárodní obchodní administrativy a zdokonalíte svou angličtinu. Až 50 % studijních míst připadá na zahraniční uchazeče. Od samého začátku budete součástí kulturně rozmanitého studentského prostředí. Od čtvrtého semestru dále existuje mnoho možností: stáže (v Německu nebo v zahraničí), volitelné předměty Marketing, Strategie, Finance, Vedení, Digitální podnikání nebo Ekonomie a různé tituly (BSc nebo BSc plus MBA/Master).

    • Rosenheim, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Umělá inteligence je rozmanitá, nabízí širokou škálu možných aplikací a vyžaduje široké znalosti. Potřeba kvalifikovaných specialistů a manažerů v této oblasti je celosvětově obrovská. Z tohoto důvodu navrhla Technická univerzita aplikovaných věd v Rosenheimu bakalářský titul Aplikovaná umělá inteligence.

    • Straubing, Německo

    Plný úvazek

    6 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Interdisciplinární bakalářské a magisterské programy v oboru Udržitelné řízení a technologie překlenují propast mezi obchodními a technickými oblastmi podnikání. Kromě toho školí vůdce udržitelné ekonomiky zítřka, aby v potřebné hloubce a složitosti porozuměli a formovali podnikatelský vývoj a jeho dopad na společnost a ekonomiku.

    • Hamburg, Německo

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš titul vám poskytuje pevný základ ve všech aspektech obchodní administrativy. Rozvíjejte odborné znalosti v řadě oblastí prostřednictvím široké škály témat, jako je management, strategie, účetnictví, matematika, statistika, právo, mikro a makroekonomie a další. Získejte rozsáhlé znalosti a dovednosti, které maximalizují vaše kariérní příležitosti s profilem Management Information Systems.