107 BSc Programy v Nizozemsko for 2024

BSc Programy v Nizozemsko for 2024Filter
    • Haarlem, Nizozemsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V našem bakaláři v oboru obchodní psychologie budete vyškoleni v celkových obchodních kompetencích a ve vybraných specifických oblastech psychologie relevantních pro fungování v podnikatelském prostředí.

    • Leiden, Nizozemsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    BS v psychologii je navržen tak, aby poskytoval biologické, kognitivní, osobnostní a sociální kontexty pro pochopení chování jednotlivců po celou dobu jejich života. Studenti, kteří úspěšně absolvují BS v psychologii, budou mít základy, výzkumné dovednosti a odborné znalosti v oblasti analýzy dat, aby uspěli v MA / Ph.D. program absolventa psychologie (např. klinická psychologie, experimentální psychologie atd.). Studenti, kteří absolvují bakalářský titul v oboru psychologie, budou muset získat absolventský titul, než budou moci získat profesionální licenci. Studenti se vyzývají, aby zkontrolovali vstupní požadavky na všechny postgraduální programy před dokončením BS na Webster v případě, že potřebují absolvovat další kurzy.

    • Groningen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalářský studijní program územního plánování a designu je v Nizozemsku jedinečný. Pokrývá širokou škálu témat a dává studentům příležitost prozkoumat jejich vlastní oblasti zájmu v rámci fyzického a institucionálního designu. Tento studijní program vám dává příležitost učit se od mezinárodně uznávaných a vysoce školených učitelů.

    • The Hague, Nizozemsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V bakalářském studiu bezpečnostních studií studujete bezpečnostní výzvy 21. století a naučíte se vytvářet strategická řešení pro složitý svět.

    • Breda, Nizozemsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Ve společném studiu s Wageningen University nabízíme akademický bakalářský studijní program, kde budete zkoumat vývoj v cestovním ruchu a jeho dopad na společnost, životní prostředí a ekonomiku. Bakalář věd v cestovním ruchu je jediný akademický program v oblasti cestovního ruchu v Nizozemsku.

    • 's Hertogenbosch, Nizozemsko

    Plný úvazek

    4 let

    Smíšené

    Angličtina

    Zahradnictví a řízení podniku se týká komerční produkce zeleniny, ovoce a rostlin. Jedná se o mezinárodní obchod, technologie, inovace a udržitelnost.

    • Leeuwarden, Nizozemsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Holandský

    Rozvíjejte své oko pro podnikání a příležitosti a uplatněte své podnikatelské úsilí v dynamickém mezinárodním světě maloobchodu & podnikání se společností Entrepreneurship & Kurz Retail Management od NHL Stenden University of Applied Sciences. Rozvíjejte své odborné znalosti v oblasti spotřebitelského chování, mezinárodního elektronického obchodování, udržitelného podnikání a trhu mezi podniky a spotřebiteli.

    • Amsterdam, Nizozemsko
    • Famagusta, Kypr

    Poloviční úvazek

    3 let

    Smíšené

    Angličtina

    Připravte se na nejžhavější práci v technologickém věku zvládnutím dovedností v softwarovém inženýrství

    • Velp, Nizozemsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Amsterdam, Nizozemsko
    • Breukelen, Nizozemsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Chtěli byste být dalším úspěšným podnikatelem v Amsterdamu nebo se spřátelit na celý život na akademické půdě v Breukelenu? Pokud máte ambice hrát vedoucí roli v zítřejším obchodním světě, pak náš tříletý akademický bakalář vědy v (mezinárodní) obchodní administrativě (BSCBA) může být pro vás! Náš intenzivní program je zaměřen na rozvoj vašeho vedení. Naše bakalářské studium nabízí jedinečnou kombinaci akademických obchodních znalostí, praktického významu a osobního rozvoje.

    • Maastricht, Nizozemsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Willemstad, Curaçao
    • The Hague, Nizozemsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    EULER ve spolupráci s EUCLID, mezivládní smluvní organizací s univerzitním mandátem, nabízí výběru studentů z řad široké veřejnosti svůj vlajkový externí (dálkový nebo online) studijní program s názvem EUCLID Online Bachelor of Science in International Relations and Global Development.

    • Maastricht, Nizozemsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bez ohledu na to, zda chcete pracovat jako datový vědec, analytik dat nebo specialista na strojové učení a umělou inteligenci, je poptávka po odbornících na datovou vědu a umělou inteligenci velmi vysoká. Uvažujete o účasti na tomto dobrodružství? Pokud máte rádi řešení problémů a máte logický způsob myšlení, přijďte a sledujte náš bakalářský program v oboru Data Science and Artificial Intelligence.

    • Amsterdam, Nizozemsko
    • Utrecht, Nizozemsko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Naučte se triky profese (online) marketingu. Marketingový svět hledá právě vás! Po získání bakalářského titulu Commerce Entrepreneurship and Organizations víte, jak podpořit online i offline prodej, a to jak v malých a středních podnicích, tak v nadnárodních společnostech.

    • Rotterdam, Nizozemsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Zajímáte se o řešení společenských problémů, které přesahují státní hranice? Zjistěte více o bakalářském programu Management of International Social Challenges na Erasmus University Rotterdam. Migrace, terorismus, změna klimatu, ekonomická stabilita a mezinárodní zločin – to vše jsou příklady sociálních problémů, kterým místní, národní a mezinárodní organizace ve veřejném sektoru čelí a snaží se je zvládat. V tomto bakalářském programu se naučíte, jak zkoumat, analyzovat a přispívat ke strategiím pro zvládnutí těchto výzev.