Bachelor of Science v managementu Food Service
University of Technology, Jamaica (UTech)
Klíčová informace
Vyberte umístění
Umístění kampusu
Kingston, Jamajka
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
BSC. V řízení Food Service
Philosophy PROHLÁŠENÍ
Bachelor of Science studia kurzu Service Management potravin má za cíl rozvíjet absolventy, kteří mohou být efektivní manažeři v přípravě a potravin na národní, regionální a mezinárodní úrovni. To vyústí ve absolventa rozvoj schopností a dovedností, které jim umožní poskytovat zařízení a služby, které bude dosaženo spokojenosti zákazníků.
Osnovy zdůrazňuje manažerské vedení služby s potravinami a je určena k rozvoji praktické, technické a manažerské dovednosti. Kurz je určen především pro jednotlivce, kteří chtějí, aby se stal manažery a vedoucí z foodservice zařízení.
Studijním oboru CÍLE
Cíle Food Service Management míry jsou:
- Chcete-li produkovat absolventy s požadovanými dovedností a kompetencí, které uspokojí poptávku po profesionálních kuchařů průmyslu, a manažery Food Service Operation je.
- Chcete-li přispět k národní a regionální růst a rozvoj odvětví služeb potravin tím, že poskytuje absolventy, kteří jsou inovativní, kreativní a podnikatelský kteří budou rozvíjet své vlastní podnikatelské iniciativy, což vytváří pracovní příležitosti pro Karibského společenství.
- Chcete-li produkovat absolventy, kteří budou schopni učinit významný přínos technologických a inovačních změnách, které se v současné době vyskytují v průmyslu v mezinárodním měřítku prostřednictvím výzkumu a informačních technologií.
- Chcete-li vytvořit profesionální vazby pro absolventy v oboru prostřednictvím kooperativní vzdělávání, učení a odborných konferencí.
KURZ DESIGN
Čtyřletý bakalářský titul kurzu Service Management potravin je navržen tak, aby uspokojit potřeby trhu práce odvětví stravovacích služeb. Osnovy zdůrazňuje manažerské vedení služby s potravinami a je určena k rozvoji praktické, technické a manažerské dovednosti u absolventů, kteří mohou soutěžit s ostatními absolventy stravovací služby na místní, regionální a mezinárodní úrovni. Je určen především pro jednotlivce, kteří chtějí, aby se stal manažery a vedoucí potravinových provozoven služeb.
BSc. FSM Titul nabízí dvě (2) oblasti specializace a tři (3) drobné nabídky. Celkový počet kreditů za kurz je 140. Všechny moduly v letech 1 a 2 budou společné. Roky 3 a 4 studenti budou ve svých specializovaných doplňků nebo menší.
Oblasti specializace jsou:
- Potraviny a nápoje management
- Kulinářské umění a management
Menší nabídky budou v těchto oblastech:
- marketing
- Informační technologie
- Jednání a speciální Events Management
Studenti budou muset absolvovat dvě léta z odborné praxe (minimálně deseti týdnů každé léto), který může být provedeno na místě, nebo v zahraničí. Praktická hands-n výcvik probíhá na Lillian restaurace, Potraviny a nápoje školícího zařízení na Utech akademické půdě.
Studenti mohou mít možnost využívat mezinárodních zkušeností prostřednictvím odborných stáží a mezinárodní kuchyně kurzu.
PROGRAM MODE
Food Service Management studijní obor je určen na plný úvazek po dobu čtyř let.
METODY VSTUPU
K dispozici budou tři (3) metody vstupu do kurzu:
Normal Entry - Žadatel, který splňuje běžné požadavky imatrikulace univerzity a je úspěšný u pohovoru. Tento žadatel vstoupí do studia na rok 1.
Starší Vstup - Žadatel ve věku nad 25 let, kteří nesplnil požadavek imatrikulační univerzity, může být přijat do roku 1 kurzu pomocí předběžného vyhodnocení vzdělávání (PLA) trasu. Student bude spolupracovat s koordinátorem CHKO a zadáno zadavatel vytvořit portfolio prokázat odpovídající znalosti standardů imatrikulací univerzitních a / nebo získat PLA ocenění za práci v oblasti specializace.
Pokročilé Umístění - Žadatelé způsobilé pro pokročilé umístění jsou ti žadatelé, na univerzitě z jiných schválených vzdělávacích institucí, které může být poskytnuta modulu výjimky pro vysokoškoláka a postgraduální studijních oborů. Studenti, kteří jsou přijímány prostřednictvím pokročilé metody umístění, postoupí do 3. roku kurzu. V některých případech však budou žadatelé muset přijmout nezbytná překlenovacích kurzů tak, aby splňovaly požadavky na stupeň.
V rozhovoru, budou žadatelé muset označit své oblasti specializace a / nebo nezletilé osoby. Studenti, kteří získali pokročilé umístění od jiných institucí vstoupí do kurzu v roce 3 a bude mít už deklaroval jejich hlavní na jejich předchozí institucích. Budou muset udělat jednu stáž období jen proto, že by se již absolvovali dvě stáže období v celkové výši 10 týdnů.
Všimněte si, že všichni studenti vstupující přes pokročilé umístěním, musí absolvovat 85% jejich horní úrovni modulů Utech, aby získal titul Utech.
POŽADAVKY zkušenostního učení
Studenti v letech 2 a 3 studia kurzu FSM, bude nutné k dokončení stáž přes dvě léta, po dobu deseti (10) týdnů každý, ve schváleném pohostinství a cestovním ruchu organizace, lokálně nebo v zámoří.
Cíle stáže modulu School jsou:
- Pomoc při rozvoji potenciálu studentů tím, že poskytne jim příležitost pracovat v managementu Service Food souvisejících oblastech.
- Zajistit spojení s průmyslem, aby se životaschopnou, ekonomický a produktivní přínos pro organizace prostřednictvím stážisty.
- Umožňují organizacím vyhodnotit potenciální absolventy.
- Zvýšit studentů praktické zkušenosti v oblasti řízení stravovacích služeb.
Úspěšné absolvování praxe je povinná pro udělení titulu.
Vstupní požadavky
Aby byly způsobilé pro přijetí do potravin Service Management Udělen (BSC. FSM), žadatelé musí splňovat následující požadavky na minimální univerzitní imatrikulace: a) vlastnit pět (5) CXC General způsobilosti předává nebo obdobné stupně I, II, nebo III (stupeň III se přijímá od června, 1998), nebo úrovně GCE "O" hladiny, B & C anglického jazyka, matematiky a tři (3) další předměty. (Přednost bude dána uchazečům s cizí jazyk).
b) Předat přijímací pohovor.
MAJOR výzkumný projekt
Studenti jsou povinni absolvovat integrační studium v podobě velkého výzkumného projektu. Účelem dokončení tohoto závěrečného projektu je:
- Zapojení studentů do více odvětví v souvislosti s řešením problémů
- Integrace teoretické a praktické aspekty výzkumu
- Podporovat nezávislého učení
- Podporovat tým založený na učení
- Ujistěte se, že studenti mohou prokázat pochopení metodologie výzkumu
Studenti budou muset prezentovat výsledky svých výzkumných projektů na osoby z pohostinství a cestovního ruchu, a podílet se ve škole ročního pohostinství a cestovním ruchu EXPO montáží displej, který se zaměřuje na jejich hlavní výzkumný projekt.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Bakalář v potravinářském systému: Management, udržitelnost a technologie
- Parma, Itálie