Přečtěte si oficiální popis

  • Typ: Tříletý studijní program
  • Doba trvání: 3 roky
  • Přístup: Zdarma
  • Titul: L-18, Ekonomika a řízení podniku

3 učební osnovy

  • Potravinářské vědy
  • biohospodářství
  • Biosciences

Inovativní a bezprecedentní vzdělávací projekt v italské univerzitní krajině, v němž je manažerská kultura integrována s technologickým a vědeckým přínosem biologických věd a potravinářských technologií s cílem vyškolit manažerské osobnosti se zvláštními dovednostmi, které se týkají zemědělsko-potravinářského systému.

Kurz se narodil v srdci Údolí potravin a předává tradici vědeckého výzkumu a akreditace týkající se příslušných oddělení ( Hospodářské a obchodní vědy, Chemické vědy, Životní a environmentální udržitelnost a Potravinářství a léky ) ve prospěch mimořádného kontextu. společností, konsorcií, italských a evropských institucí, certifikačních orgánů a dodavatelských řetězců, které charakterizují agropodnikání naší země.

Můžete se tedy spolehnout na různé aspekty, které vám mohou pomoci v následujících manažerských výzvách:

  • interdisciplinární cesta zaměřená na specifické a artikulované znalosti;
  • průběžnou výměnu mezi kontextem zemědělsko-potravinářské výroby a kontextem výzkumu a univerzitního vzdělávání;
  • přítomnost tří specifických adres, které vám umožní specializovat se na otázky řízení, udržitelnosti životního prostředí a technologií souvisejících s výrobou a ochranou potravin.

Získané dovednosti, znalosti

Cílem kurzu je vyškolit nové profesní profily s výraznými a průřezovými dovednostmi a vnímavostí v rámci Potravinového systému.

Účast na kurzu umožňuje účastníkům:

  • Dokončit úroveň přípravy převzetím odborných znalostí v oblasti zhodnocování zemědělsko-potravinářských dodavatelských řetězců
  • Získání rozlišovacích a průřezových dovedností na hraničních tématech týkajících se: marketingu a komunikace v zemědělsko-potravinářském průmyslu, operací a řízení dodavatelského řetězce, strategií pro internacionalizaci, výzkumu a vývoje, kontroly kvality a certifikace
  • Posílení neustálým využíváním aktivních výukových nástrojů, individuálních schopností s cílem podpořit vložení do společnosti na pozicích charakterizovaných vysokou odpovědností
  • Zajistit stálý vztah s podnikatelskou komunitou na základě zapojení svědků z hlavních společností působících v dodavatelském řetězci.

Protože v Parmě

Inovativní a bezprecedentní kulturní projekt na italské scéně, v němž je manažerská kultura integrována s technologickým a vědeckým přínosem biologických věd a potravinářských technologií, vzdělává manažery a odborníky s konkrétními dovednostmi a dovednostmi, které se týkají zemědělsko-potravinářského systému.

Kurz se zrodil v samém srdci Údolí potravin a zavedl do systému tradici vědeckého výzkumu a akreditace tří zúčastněných odborů, ekonomie, biologických věd a potravinářství ve výjimečných souvislostech firem, konsorcií, institucí, certifikačních orgánů a dodavatelských řetězců do systému. charakterizovat agropotraviny naší země. Budete tak moci počítat s interdisciplinárním kurzem zaměřeným na metodologické aspekty a základní znalosti, které nejsou předmětem rychlého zastarávání; o neustálé výměně mezi kontextem zemědělsko-potravinářské výroby a výzkumem a vysokoškolským vzděláváním; na třech tratích, které vám umožní specializovat se na témata managementu, environmentální udržitelnosti a technologií souvisejících s výrobou a ochranou potravin.

Co vás čeká po promoci

Vstoupíte jako protagonista v jednom z předních sektorů národního hospodářství, který je podporován intenzivní stážní činností.

Budete moci plnit organizační role v různých funkčních oblastech: komerční, marketingové, komunikační a vnější vztahy, řízení systémů jakosti, výzkum a vývoj, nákupy.

Mezi pracovní příležitosti, které na vás čekají, společnosti spojené s výrobou, zpracováním, konzervací a distribucí potravinářských výrobků; veřejné a soukromé subjekty pro plánování, analýzu, kontrolu, certifikaci nebo ochranu a zvyšování zemědělské produkce potravin; veřejné organizace, národní a mezinárodní instituce, obchodní asociace a zemědělské profesní organizace a společnosti poskytující služby pro podniky v zemědělsko-potravinářském sektoru.

Program se vyučuje na:
Italština

Zobraz 2 více kurzů z University of Parma »

Poslední aktualizace May 12, 2019
This course is Studium v kampusu
Start Date
Říj 2019
Duration
3 let
Denní studium
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Říj 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Říj 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date