Bachelor of Food and Beverage Management
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Klíčová informace
Umístění kampusu
1號, Tchaj-wan
Jazyky
Angličtina,
Studijní formát
Vyžádejte si informace
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Katedra byla založena v únoru 1985. Škola byla založena. První zápis 50 studentů do jarní třídy druhé juniorské školy byl založen na samostatném zápisu. V únoru Čínské republiky bylo do nočního oddělení druhé střední školy zapsáno 50 studentů. V srpnu 1989 byla ve spolupráci s restrukturalizací školy upgradována Katedra managementu potravin a nápojů, aby založila Katedru managementu potravin a nápojů, a přijala 100 studentů z prvního denního oddělení. V srpnu 1991 začala přijímat 50 studentů do prvního denního oddělení. Odborníci na správu potravin a nápojů ve společnosti Fangfang.
V srpnu 1993 začala přijímat studenty čtvrté dovednosti a druhé dovednosti odboru dalšího vzdělávání. Se změnami ve vzdělávacích politikách a přijímacích kanálech začala v roce 1996 nábor společných speciálních tříd mezi průmyslem a univerzitami (druhé specializace) a aktivní výuka znevýhodněných studentů. V roce 1997 byl zastaven zápis druhého zvláštního oddělení a hlavní výcviková síla byla soustředěna na vzdělávací systém se čtyřmi dovednostmi.
V roce 1999 byla doba výuky na oddělení pro pokročilé vzdělávání rozšířena na 13:10 odpoledne a byly aktualizovány čtyři kurzy dovedností na oddělení pro pokročilé vzdělávání tak, aby jako povinný kurz byla přidána jednoroční stáž mimo kampus. Celkový počet studentů od 103 do 104 akademických let, 10 tříd v denním oddělení se 4 dovednostmi 8 a 2 dovednostmi, 6 tříd ve školicím oddělení se 4 dovednostmi a 2 dovednostmi, plus speciální ministerstvo pro spolupráci mezi průmyslem a univerzitami Třída Třída 1 má více než 800 studentů v 17 třídách. V reakci na klesající porodnost oddělení postupně přijímalo zahraniční studenty a studenty z pevniny. Plánuje se školský systém a diverzifikuje se zdroj studentů. Očekává se, že se bude pěstovat celá řada profesionálů v oblasti správy stravování, aby se pěstovali diverzifikovanější a profesionálnější talenty na střední a vysoké úrovni pro talent managementu v oblasti tchajwanských služeb v oblasti stravovacích služeb.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Francie
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Francie
Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management)/Vyznamenání Bakalář obchodu (kulinářská management) (přemostění)
- Toronto, Kanada