Bakalář managementu pohostinství a cestovního ruchu
Edith Cowan University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Joondalup, Austrálie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium, Na kampusu
Doba trvání
6 semestry
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Jul 2024
* orientační poplatek za semestr
Úvod
Kurz zahrnuje klíčové aspekty potřebné pro řízení různých pohostinských a turistických podniků včetně marketingu, finančního řízení, obchodního výzkumu a analytiky a strategického řízení.
Zahrnuje také specializované jednotky v oblasti správy potravin a nápojů, správy divizí, plánování a rozvoje cestovního ruchu, ekoturistika, řízení servisních zážitků a řízení událostí.
Studenti mohou dále specializovat své studium se silnějším zaměřením v různých oblastech, jako je řízení událostí, marketing, řízení lidských zdrojů a mezinárodní obchod.
Odvětví pohostinství a cestovního ruchu je dynamické a rychle se rozvíjející, prezentuje absolventům širokou škálu možností kariéry, z nichž si mohou vybrat, a tento kurz poskytuje studentům oborové teoretické znalosti a dovednosti, aby uspěli.
Absolventi získají základní kompetence a profesní perspektivy vyžadované středními a vyššími úrovněmi managementu v současných organizacích pohostinství a cestovního ruchu.
Vstup do kurzu
Požadavky na akademické přijetí (pásmo 3)
Všichni uchazeči musí splňovat požadavky na přijetí do tohoto kurzu. Orientační nebo zaručená ATAR je zveřejněna (je-li to použitelné) nebo požadavky na přijetí na akademickou půdu mohou být splněny splněním jednoho z následujících:
- AQF Cert IV;
- Úspěšně dokončeno 0,25 EFTSL studia na bakalářské nebo vyšší úrovni u australského poskytovatele vysokoškolského vzdělávání (nebo jeho ekvivalentu);
- Speciální terciární přijímací test; *
- Přípravný kurz univerzity; *
- Kurz domorodé univerzitní orientace; *
- Domorodý studentský vstupní test; nebo*
- Schéma vstupu na základě zkušeností. *
* Další informace naleznete na stránce Vstup do studijního kurzu.
U zahraničních studentů zahrnují požadavky vaše výsledky středních škol.
Požadavky na anglický jazyk (pásmo 3)
Anglické požadavky na způsobilost mohou být splněny splněním jednoho z následujících:
- 12. rok Angličtina ATAR / anglická literatura ATAR třídy C nebo lepší nebo ekvivalentní;
- Speciální terciární přijímací test; *
- IELTS Academic Celkové skóre minimálního pásma 6,0 (žádné individuální pásmo méně než 6,0);
- Úspěšně dokončeno 1,0 EFTSL studia na bakalářské nebo vyšší úrovni ve Velké Británii, Irsku, USA, NZ nebo Kanadě;
- Přípravný kurz univerzity;
- Kurz domorodé univerzitní orientace; *
- Domorodý vstupní test studentů; *
- Diplom AQF, pokročilý diplom nebo přidružený titul;
- Úspěšně dokončeno 0,375 EFTSL studia na bakalářské nebo vyšší úrovni u australského poskytovatele vysokoškolského vzdělávání (nebo jeho ekvivalentu); nebo
- Další testy, kurzy nebo programy definované na stránce English Proficiency Bands.
* Další informace naleznete na stránce Vstup do studijního kurzu.
Pixabay / Pexels
detaily kurzu
Dostupnost semestru
- Semestr 1: Denní studium na Joondalupu
- Semestr 2: Denní studium na Joondalupu
Struktura kurzu
Studenti musí absolvovat 16 základních jednotek. To bude podporováno doplňkovým programem s 8 jednotkami, který se skládá z větších, menších a volitelných jednotek nebo dvou menších nebo 8 volitelných jednotek.
Rok 1
Kód jednotky | Název jednotky | Kreditní body |
SBL1600 | Obchodní identita a protokoly | 15 |
HOS2500 | Řízení potravinových služeb | 15 |
TSM2111 | Úvod do pohostinství a cestovního ruchu | 15 |
MKT1600 | Marketingové zásady a postupy | 15 |
HOS2325 | Správa servisních zkušeností | 15 |
HOS2110 | Řízení potravin a nápojů | 15 |
Jednotka z doplňkového programu | x 2 | 30 |
Rok 2
Kód jednotky | Název jednotky | Kreditní body |
HOS2220 | Správa divizí | 15 |
TSM2202 | Úvod do správy událostí | 15 |
TSM2105 | Plánování a rozvoj cestovního ruchu | 15 |
TSM3109 | Turistika zvláštního zájmu | 15 |
HOS3211 | Řízení pohostinství | 15 |
Jednotka z doplňkového programu | x 2 | 30 |
Plus 1 jednotka od: | ||
MAN2145 ^ | Řízení lidských zdrojů | 15 |
TSM3104 ^ | Výletní plavba | 15 |
BUS3700 ^ | Business Study Tour | 15 |
Nebo alternativní jednotka se souhlasem koordinátora kurzu.
Rok 3
Kód jednotky | Název jednotky | Kreditní body |
BUS3100 | Postupy podnikového výzkumu | 15 |
HOS3100 | Správa pohostinství a cestovního ruchu | 15 |
TSM3107 | Ekoturistika | 15 |
Jednotka z doplňkového programu | x 4 | 60 |
Plus 1 jednotka od: | ||
FBL3501 ^ | Obchodní praktikum | 15 |
SBL3500 ^ | Integrovaná obchodní aplikace | 15 |
Poznámka: Zápis do FBL3501 nebo BUS3700 je pouze na základě aplikace. Jednotky nejsou nabízeny každý semestr.
** Malá praxe (MIBIOR) - Vybraní studenti (pouze podle aplikace) se mohou přihlásit do kurzu FBL3400 Business Internship 1 a FBL3500 Business Internship 2 ve své části 3 (Semestr 1) kurzu. Studenti, kteří se zapíší na stáž Menší (FBL3400 / FBL3500 = 60 kreditních bodů), absolvují volitelnou jednotku místo SBL3500 nebo FBL3501.
^ Základní možnost
Velitelé, které můžete v tomto kurzu studovat
- Správa událostí
- Řízení lidských zdrojů
- Mezinárodní obchod
- Řízení
- Marketing
Výsledky výuky kurzu
- Přístup, analýza a kritické vyhodnocení relevantních informací pro systematické řešení náročných obchodních problémů.
- Aplikujte široké a koherentní znalosti na celou řadu obchodních situací, včetně mezinárodních / globálních / kulturních perspektiv.
- Efektivně spolupracujte v nastavení týmu a vytvářejte měřitelné výsledky.
- Komunikujte s obchodními znalostmi, koncepty a radami přesvědčivě a jasně v písemné i ústní podobě pomocí příslušné technologie.
- Vytvářejte kreativní nápady pro obchodní inovace, které reagují na příležitosti a neustálé změny.
- Reflexe zpětné vazby a kritiky vlastního výkonu s cílem identifikovat a naplánovat příležitosti pro rozvoj.
- Cení si profesionálního chování a / nebo osobního občanství, které odráží vzájemné vztahy mezi obchodní etikou a společenskou odpovědností společnosti.
Kariérní možnosti
Kariérní příležitosti pro absolventy existují v celé řadě pohostinských a turistických podniků, včetně turistických společností, cestovních agentur, výletních lodí, návštěvnických center, tematických parků a turistických atrakcí, kongresových center, firemních akcí, hotelů a letovisek, restaurací, kaváren a barů. V rámci těchto typů organizací může role zahrnovat řízení aspektů zájezdů a návštěv na místě, zábavy, konferencí a akcí, potravin a nápojů, prodeje a marketingu nebo najímání, školení a dohledu zaměstnanců.
Možné budoucí pracovní pozice
Provozovatel zájezdů, manažer návštěvnického centra, manažer zábavních parků, inspektor výletních lodí, provozovatel ekoturistiky, turistický průvodce, turistický průvodce, maloobchodní cestovní a touroperátor, koordinátor akcí, koordinátor konferencí.
Kariérní možnosti
Pracovní příležitosti
Pracovní příležitosti pro absolventy existují v celé řadě pohostinských a turistických podniků, včetně cestovních kanceláří, cestovních kanceláří, výletních lodí, návštěvnických center, zábavních parků a míst pro návštěvníky, kongresových center, společností pro pořádání akcí, hotelů a letovisek, restaurací, kaváren a barů. V rámci těchto typů organizací může role zahrnovat řízení aspektů prohlídek a návštěv na místě, zábavy, konferencí a akcí, servisu jídel a nápojů, prodeje a marketingu nebo najímání, školení a dozoru zaměstnanců.
Možné budoucí pracovní pozice
Touroperátor, manažer návštěvnického centra, manažer zábavního parku, inspektor výletní lodi, provozovatel ekoturistiky, turistický průvodce, manažer turistických atrakcí, manažer maloobchodních cest a výletů, koordinátor akcí, koordinátor konference.
Galerie
Výsledek programu
Course Learning Outcomes
- Apply broad and coherent knowledge to a range of business situations, incorporating international/global/cultural perspectives.
- Access, analyse and critically evaluate relevant information to solve challenging business problems systematically.
- Communicate business knowledge, concepts and advice persuasively and clearly in both written and oral formats, using relevant technology.
- Collaborate effectively in team settings to produce measurable outcomes.
- Generate creative ideas for business innovations that respond to opportunities and constant change.
- Přemýšlejte o zpětné vazbě a kritizujte svůj vlastní výkon, abyste identifikovali a plánovali příležitosti pro rozvoj.
- Value professional behaviours and/or personal citizenship that reflect an appreciation of the interrelationship between business ethics and corporate social responsibility.