6 Bakalář Programy v Společenské vědy v Austrálie for 2024

Bakalář Programy v Společenské vědy v Austrálie for 2024Filter
    • Pyrmont, Austrálie

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalář aplikované sociální vědy v poradenství je tříletá dynamická kvalifikace na plný úvazek, která vám poskytne teoretické a praktické dovednosti, které potřebujete pro kariéru jako poradce v různých prostředích.

    • Darwin, Austrálie
    • Sydney, Austrálie
    • + 1 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Bakalář umění poskytuje absolventům schopnosti porozumět a studovat lidskou společnost. Rozvíjí vysokou úroveň písemné a ústní komunikační dovednosti v humanitních a společenských věd, včetně

    • Burwood, Austrálie

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalář sociálních věd je dvouletý titul na plný úvazek (založený na trimestrovém systému) nebo ekvivalentní ocenění na částečný úvazek. Jedná se o komplexní kurz, kde se studenti naučí prozkoumat a integrovat biblické a psychologické principy a dospět k pozici připravenosti a zkušeností, která pomůže klientům projít problémové problémy s realistickým světonázorem a zvýšenou schopností efektivně myslet, cítit a reagovat cesta.

    • Millswood, Austrálie

    Na kampusu

    Angličtina

    Tabor již více než 30 let učí studenty, co znamená poslouchat. A máme na mysli opravdu poslouchat - bez agendy, předsudků nebo úsudku. Poradenství s jiným člověkem v náročném období jejich života může být pro zúčastněné jednotlivce skutečně transformační.

    • Pyrmont, Austrálie

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalář komunitních služeb připravuje studenty s teoretickými a praktickými dovednostmi nezbytnými pro kariéru v komunitním a veřejném sektoru.

    • Bilinga, Austrálie

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Náš bakalář sociální péče vám umožní rozvíjet své dovednosti v praxi sociální péče s dětmi a mladými lidmi, v oblasti zdraví a postižení a domorodých komunit.