Bakalář podnikání v kulinářské umění

Le Cordon Bleu Paris

Popis programu

Read the Official Description

Bakalář podnikání v kulinářské umění

Le Cordon Bleu Paris

Le Cordon Bleu Paříž spouští Bachelor of Business program zaměřený na studenty, kteří hledají pro vzdělávací excelence získat a rozvíjet technické a manažerské dovednosti v oblasti kulinářského umění.

Bach

Staňte se Le Cordon Bleu Paříž Student:

  • TO JOIN jedné z nejprestižnějších institucím ve světovém měřítku, s bohatou historií s bohatým dědictvím trvající více než 120 let.
  • Studovat na školní areál vlajkové lodi zbrusu nový, state-of-the-art v Paříži, podél řeky Seiny a poblíž Eiffelovy věže, a těžit z některých z nejmodernějších zařízení a vybavení, aby vás připraví na zítřejší pohostinství světě ,
  • Chcete-li získat jeden z nejkomplexnějších a vyhledávaným stupňů, průmyslu.
  • Žít a učit se v nejlepších světových turistické destinace, Paříž, hlavní město gastronomie, kultura, pokrokový a luxus. Studium v ​​srdci Evropy je skvělý způsob, jak podpořit své budoucí kariéru a mít zážitek na celý život.
  • Seznámit se velmi multikulturním prostředí, a to prostřednictvím programu vyučovaného v angličtině jako hlavním vyučovacím jazykem a věnovaný francouzské know-how a luxusní služby.
  • Být součástí globální mezinárodní síti a studie s jednou Le Cordon Bleu areálech v zahraničí, aby co nejvíce z vašich zkušeností na mezinárodní úrovni.

Bakalář Program je určen pro:

  • STUDENTI Podíváme-li stát se odborníky v mezinárodním pohostinství prostřednictvím vzdělávání, které spojuje akademické učení, více mezinárodní zkušenosti, hands-o projektech a návštěv v terénu.
  • Mladí studenti, kteří chtějí posílit své znalosti a manažerské dovednosti spojené s kulinářské umění.
  • Mladí profesionálové, kteří chtějí budovat kariéru v oblasti kulinářského umění, kde se klienti očekávat vysokou míru profesionality a kvality.

Úspěšní studenti budou univerzální a kreativní s podnikatelským myslí a týmového ducha.

LGBNC

Popis programu

  • Tento tříletý Bachelor of Business, která kombinují provozního řízení a profesionální techniky na mezinárodní úrovni, dát studentům příležitost se specializovat buď v kulinářské umění v průběhu druhého roku.
  • Program je rozdělen do 4 akademické semestry a 2 placené stáže semestry ***.
  • Během prvního roku, základy hotelového managementu a kuchařského umění se učí. Stáž v provozních služeb (F & B a Room Division) následovně. Po stáži, specializace je určena.
  • Během druhého roku, studenti sledují profesionální technické modul v jednom z Le Cordon Bleu školách po celém světě (ubytovací a přepravní poplatky nejsou zahrnuty do školného).
  • Třetí ročník studenti zaměří na podnikatelské aspekty kulinářské umění a dostávají komplexní školení pro práci v neustále se vyvíjející a náročném terénu.

Všechny třídy jsou uvedeny v angličtině.

struktura programu

YEAR 1
Hlavní moduly - 60ECTS *

  • Kulinářské umění, Hospitality Management, Business Management (marketing, finance, HR ...) - Setkání s odborníky, návštěvami v terénu pařížským luxusních zařízeních

YEAR 2


INTERNATIONAL a zaměření Hudební výchova - 60ECTS *

  • Kulinářské modul Arts v Le Cordon Bleu areálu v zahraničí ** - Kulinářské umění modulu řízení v Paříži

YEAR 3


SPECIALIZACE a podnikání - 60ECTS *

  • Manažerské a podnikatelské projekty, které se vztahují na obchod kulinářské umění, případové studie, odborné projekt vztahující se k zaměření Management operací v F & B

Celkem 180 European Credit Transfer System. Kuchyně, pečivo, pekárny apod moduly nabízeny v Le Cordon Bleu areálech v zahraničí. Na stáž politice země Based

GC2
This school offers programs in:
  • Angličtina
Doba a cena
This course is Studium v kampusu
Start Date
Datum začátku
Sept. 2019
Duration
Délka trvání
3 let
Denní studium
Price
Cena
30,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Francie - Paris, Île-de-France
Datum začátku : Sept. 2019
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu
Dates
Sept. 2019
Francie - Paris, Île-de-France
Termín odevzdání přihlášek Kontaktuj školu
Datum ukončení Kontaktuj školu