Le Cordon Bleu Paříž spouští Bachelor of Business program zaměřený na studenty, kteří hledají pro vzdělávací excelence získat a rozvíjet technické a manažerské dovednosti v oblasti kulinářského umění.

Staňte se Le Cordon Bleu Paříž Student:
- TO JOIN jedné z nejprestižnějších institucím ve světovém měřítku, s bohatou historií s bohatým dědictvím trvající více než 120 let.
- Studovat na školní areál vlajkové lodi zbrusu nový, state-of-the-art v Paříži, podél řeky Seiny a poblíž Eiffelovy věže, a těžit z některých z nejmodernějších zařízení a vybavení, aby vás připraví na zítřejší pohostinství světě ,
- Chcete-li získat jeden z nejkomplexnějších a vyhledávaným stupňů, průmyslu.
- Žít a učit se v nejlepších světových turistické destinace, Paříž, hlavní město gastronomie, kultura, pokrokový a luxus. Studium v srdci Evropy je skvělý způsob, jak podpořit své budoucí kariéru a mít zážitek na celý život.
- Seznámit se velmi multikulturním prostředí, a to prostřednictvím programu vyučovaného v angličtině jako hlavním vyučovacím jazykem a věnovaný francouzské know-how a luxusní služby.
- Být součástí globální mezinárodní síti a studie s jednou Le Cordon Bleu areálech v zahraničí, aby co nejvíce z vašich zkušeností na mezinárodní úrovni.
Bakalář Program je určen pro:
- STUDENTI Podíváme-li stát se odborníky v mezinárodním pohostinství prostřednictvím vzdělávání, které spojuje akademické učení, více mezinárodní zkušenosti, hands-o projektech a návštěv v terénu.
- Mladí studenti, kteří chtějí posílit své znalosti a manažerské dovednosti spojené s kulinářské umění.
- Mladí profesionálové, kteří chtějí budovat kariéru v oblasti kulinářského umění, kde se klienti očekávat vysokou míru profesionality a kvality.
Úspěšní studenti budou univerzální a kreativní s podnikatelským myslí a týmového ducha.

Popis programu
- Tento tříletý Bachelor of Business, která kombinují provozního řízení a profesionální techniky na mezinárodní úrovni, dát studentům příležitost se specializovat buď v kulinářské umění v průběhu druhého roku.
- Program je rozdělen do 4 akademické semestry a 2 placené stáže semestry ***.
- Během prvního roku, základy hotelového managementu a kuchařského umění se učí. Stáž v provozních služeb (F & B a Room Division) následovně. Po stáži, specializace je určena.
- Během druhého roku, studenti sledují profesionální technické modul v jednom z Le Cordon Bleu školách po celém světě (ubytovací a přepravní poplatky nejsou zahrnuty do školného).
- Třetí ročník studenti zaměří na podnikatelské aspekty kulinářské umění a dostávají komplexní školení pro práci v neustále se vyvíjející a náročném terénu.
Všechny třídy jsou uvedeny v angličtině.
struktura programu
YEAR 1
Hlavní moduly - 60ECTS *
- Kulinářské umění, Hospitality Management, Business Management (marketing, finance, HR ...) - Setkání s odborníky, návštěvami v terénu pařížským luxusních zařízeních
YEAR 2
INTERNATIONAL a zaměření Hudební výchova - 60ECTS *
- Kulinářské modul Arts v Le Cordon Bleu areálu v zahraničí ** - Kulinářské umění modulu řízení v Paříži
YEAR 3
SPECIALIZACE a podnikání - 60ECTS *
- Manažerské a podnikatelské projekty, které se vztahují na obchod kulinářské umění, případové studie, odborné projekt vztahující se k zaměření Management operací v F & B
Celkem 180 European Credit Transfer System. Kuchyně, pečivo, pekárny apod moduly nabízeny v Le Cordon Bleu areálech v zahraničí. Na stáž politice země Based

Program taught in:
This course is
Campus based