Kurz zahrnuje klíčové aspekty potřebné pro řízení různých pohostinských a turistických podniků včetně marketingu, finančního řízení, obchodního výzkumu a analytiky a strategického řízení.
Zahrnuje také specializované jednotky v oblasti správy potravin a nápojů, správy divizí, plánování a rozvoje cestovního ruchu, ekoturistika, řízení servisních zážitků a řízení událostí.
Studenti mohou dále specializovat své studium se silnějším zaměřením v různých oblastech, jako je řízení událostí, marketing, řízení lidských zdrojů a mezinárodní obchod.
Odvětví pohostinství a cestovního ruchu je dynamické a rychle se rozvíjející, prezentuje absolventům širokou škálu možností kariéry, z nichž si mohou vybrat, a tento kurz poskytuje studentům oborové teoretické znalosti a dovednosti, aby uspěli.
Absolventi získají základní kompetence a profesní perspektivy vyžadované středními a vyššími úrovněmi managementu v současných organizacích pohostinství a cestovního ruchu.Vstup do kurzuPožadavky na akademické přijetí (pásmo 3)Všichni uchazeči musí splňovat požadavky na přijetí do tohoto kurzu. Orientační nebo zaručená ATAR je zveřejněna (je-li to použitelné) nebo požadavky na přijetí na akademickou půdu mohou být splněny splněním jednoho z následujících:AQF Cert IV;
Úspěšně dokončeno 0,25 EFTSL studia na bakalářské nebo vyšší úrovni u australského poskytovatele vysokoškolského vzdělávání (nebo jeho ekvivalentu);
Speciální terciární přijímací test; *
Přípravný kurz univerzity; *
Kurz domorodé univerzitní orientace; *
Domorodý studentský vstupní test; nebo*
Schéma vstupu na základě zkušeností. ** Další informace naleznete na stránce Vstup do studijního kurzu.
U zahraničních studentů zahrnují požadavky vaše výsledky středních škol.Požadavky na anglický jazyk (pásmo 3)Anglické požadavky na způsobilost mohou být splněny splněním jednoho z následujících:12. rok Angličtina ATAR / anglická literatura ATAR třídy C nebo lepší nebo ekvivalentní;
Speciální terciární přijímací test; *
IELTS Academic Celkové skóre minimálního pásma 6,0 (žádné individuální pásmo méně než 6,0);
Úspěšně dokončeno 1,0 EFTSL studia na bakalářské nebo vyšší úrovni ve Velké Británii, Irsku, USA, NZ nebo Kanadě;
Přípravný kurz univerzity;
Kurz domorodé univerzitní orientace; *
Domorodý vstupní test studentů; *
Diplom AQF, pokročilý diplom nebo přidružený titul;
Úspěšně dokončeno 0,375 EFTSL studia na bakalářské nebo vyšší úrovni u australského poskytovatele vysokoškolského vzdělávání (nebo jeho ekvivalentu); nebo
Další testy, kurzy nebo programy definované na stránce English Proficiency Bands.* Další informace naleznete na stránce Vstup do studijního kurzu.
Pixabay / Pexelsdetaily kurzuDostupnost semestruSemestr 1: Denní studium na Joondalupu
Semestr 2: Denní studium na JoondalupuStruktura kurzuStudenti musí absolvovat 16 základních jednotek. To bude podporováno doplňkovým programem s 8 jednotkami, který se skládá z větších, menších a volitelných jednotek nebo dvou menších nebo 8 volitelných jednotek.
Rok 1 Kód jednotky Název jednotky Kreditní body SBL1600 Obchodní identita a protokoly 15 HOS2500 Řízení potravinových služeb 15 TSM2111 Úvod do pohostinství a cestovního ruchu 15 MKT1600 Marketingové zásady a postupy 15 HOS2325 Správa servisních zkušeností 15 HOS2110 Řízení potravin a nápojů 15 Jednotka z doplňkového programu x 2 30 Rok 2 Kód jednotky Název jednotky Kreditní body HOS2220 Správa divizí 15 TSM2202 Úvod do správy událostí 15 TSM2105 Plánování a rozvoj cestovního ruchu 15 TSM3109 Turistika zvláštního zájmu 15 HOS3211 Řízení pohostinství 15 Jednotka z doplňkového programu x 2 30 Plus 1 jednotka od: MAN2145 ^ Řízení lidských zdrojů 15 TSM3104 ^ Výletní plavba 15 BUS3700 ^ Business Study Tour 15 Nebo alternativní jednotka se souhlasem koordinátora kurzu.
Rok 3 Kód jednotky Název jednotky Kreditní body BUS3100 Postupy podnikového výzkumu 15 HOS3100 Správa pohostinství a cestovního ruchu 15 TSM3107 Ekoturistika 15 Jednotka z doplňkového programu x 4 60 Plus 1 jednotka od: FBL3501 ^ Obchodní praktikum 15 SBL3500 ^ Integrovaná obchodní aplikace 15 Poznámka: Zápis do FBL3501 nebo BUS3700 je pouze na základě aplikace. Jednotky nejsou nabízeny každý semestr.
** Malá praxe (MIBIOR) - Vybraní studenti (pouze podle aplikace) se mohou přihlásit do kurzu FBL3400 Business Internship 1 a FBL3500 Business Internship 2 ve své části 3 (Semestr 1) kurzu. Studenti, kteří se zapíší na stáž Menší (FBL3400 / FBL3500 = 60 kreditních bodů), absolvují volitelnou jednotku místo SBL3500 nebo FBL3501.
^ Základní možnostVelitelé, které můžete v tomto kurzu studovatSpráva událostí
Řízení lidských zdrojů
Mezinárodní obchod
Řízení
MarketingVýsledky výuky kurzuPřístup, analýza a kritické vyhodnocení relevantních informací pro systematické řešení náročných obchodních problémů.
Aplikujte široké a koherentní znalosti na celou řadu obchodních situací, včetně mezinárodních / globálních / kulturních perspektiv.
Efektivně spolupracujte v nastavení týmu a vytvářejte měřitelné výsledky.
Komunikujte s obchodními znalostmi, koncepty a radami přesvědčivě a jasně v písemné i ústní podobě pomocí příslušné technologie.
Vytvářejte kreativní nápady pro obchodní inovace, které reagují na příležitosti a neustálé změny.
Reflexe zpětné vazby a kritiky vlastního výkonu s cílem identifikovat a naplánovat příležitosti pro rozvoj.
Cení si profesionálního chování a / nebo osobního občanství, které odráží vzájemné vztahy mezi obchodní etikou a společenskou odpovědností společnosti.Kariérní možnostiKariérní příležitosti pro absolventy existují v celé řadě pohostinských a turistických podniků, včetně turistických společností, cestovních agentur, výletních lodí, návštěvnických center, tematických parků a turistických atrakcí, kongresových center, firemních akcí, hotelů a letovisek, restaurací, kaváren a barů. V rámci těchto typů organizací může role zahrnovat řízení aspektů zájezdů a návštěv na místě, zábavy, konferencí a akcí, potravin a nápojů, prodeje a marketingu nebo najímání, školení a dohledu zaměstnanců.Možné budoucí pracovní poziceProvozovatel zájezdů, manažer návštěvnického centra, manažer zábavních parků, inspektor výletních lodí, provozovatel ekoturistiky, turistický průvodce, turistický průvodce, maloobchodní cestovní a touroperátor, koordinátor akcí, koordinátor konferencí.