41 Bakalář Programy v Architektura v Asie for 2024

Bakalář Programy v Architektura v Asie for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektura je návrh a konstrukce budov, kombinující umění, matematika, Věda, a logistika. Během studia architektury se naučíte kreslit přesné návrhy budov ručně nebo pomocí počítačového softwaru. Můžete studovat moduly, jako je udržitelná architektura a budování pro budoucnost.

    • Tbilisi, Gruzie

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program architektury byl založen v roce 2017. Rozvoj programu a vysoká míra přijetí vedly k oddělení školy a od roku 2021 již byla založena nová škola architektury a designu. Kavkazský univerzitní program architektury v anglickém jazyce byl určen jako kandidát na členství v nejslavnější a nejprestižnější profesní organizaci na světě, Royal Institute of British Architects (RIBA).

    • Academic City, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program poskytuje důkladné základy v předmětu architektury, včetně portfolia designu, technických a teoretických kurzů pokrývajících všechny aspekty architektonické teorie a praxe. Kurz je koncipován s ohledem na kritéria RIBA a poskytuje studentům dobře oblé a mezinárodně respektované kurikulum. Studenti budou pracovat napříč technickými a humanitními obory, testovat znalosti a dovednosti z těchto kurzů prostřednictvím řady základních návrhových projektů vyučovaných v prostředí studia (přibližně 50% kurzů). Kurz poskytuje studentům klíčové analytické a praktické dovednosti a znalosti potřebné k dosažení úrovně RIBA část 1, první krok k formálnímu Chartership jako architekt (čeká na akreditaci kurzu).

    • Ras Al Khaimah, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektura je jak proces a produkt plánování, projektování a výstavbu budov a jiných fyzických struktur.

    • Baku, Ázerbájdžán

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Ruština, Ázerbájdžánský

    Specialisté jsou školeni v každém oboru na bakalářských, magisterských a doktorských stupňů. Absolventi fakulty může dělat svou aktivitu ve architektonické, urbanistické, environmentální design, restaurování památek, designu atd.

    • Qingdao, Čína

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Program se vztahuje na období pěti let a připravuje jednotlivce na nezávislou odbornou praxi architektury a provádění výzkumu v různých aspektů oboru.

    • Suzhou, Čína

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program vám poskytne komplexní základ v architektuře. Učební plán je zaměřen na progresivně členěná designová studia, kde jsou studenti konfrontováni s různými měřítky designu, od malých budov po městský rozměr a s otázkou udržitelnosti ve všech jejích aspektech a důsledcích. Toto je první bakalář architektury na čínské univerzitě, který obdržel ověření od Královského institutu britských architektů (RIBA). Ústav ocenil katedru za „vytvoření osobitého prostředí, ve kterém se studenti učí z mezinárodního a čínského kontextu s ambicí produkovat nový typ absolventa, s důrazem na architekturu zaměřenou na člověka, pro vznikající globální kontext“.

    • Nanjing, Čína

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Mezi více než 1800 vyšší vzdělávání ústavů v Číně, SEU je jedním z nejstarších a top 20 za jeho více než stoletou vynikající akademické kvality a na celé osoby vzdělávání.34 ze svých škol a oddělení nabízí 64 bakalářských, magisterských a 210 112

    • Hong Kong, Hongkong

    Na kampusu

    Angličtina

    • Dubai, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalář přírodních věd v architektonických studiích je předprofesní studijní program, který vám poskytuje široké porozumění architektuře se specializací na technologii informačního modelování budov (BIM) a udržitelný design. Rozvine vaše znalosti předprofesionální architektonické technologie a uvede vás do provozního prostředí architektonické praxe.

    • Shuwaikh Educational, Kuvajt

    Složení navrhovaného kurikula architektury souhlasí s kurikulárními požadavky National Architectural Accreditation Board [NAAB], které stanoví, že minimálně 20 procent z celkového počtu kreditů požadovaných pro dokončení programu musí být splněno předměty v liberálních studiích

    • Serpong Sub-District, Indonésie

    Program studia Architektura Pradita University Pradita, výběr z mnoha kreativních, kritických a teritoriálních technologických technologií, tren, gaya hidup masyarakat urban unuk menciptakan lingkungan binaan yang berkelanjutan.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Škola je považována za „vysoce kvalitní výuku a duálně orientovanou univerzitu spojující univerzitu a propojení univerzit“ a jejím cílem je „vzdělávat páteř společnosti pomocí profesionálních kvalit, inovativního myšlení a empatie“. Z tohoto důvodu škola propaguje „Sunshine Youth Project“, jehož cílem je kultivovat studenty tak, aby měli vyvážený rozvoj pěti vzdělaností ctnosti (nadšená služba), moudrosti (láska a znalosti), tělesného (silné tělo), skupiny (zdravá osobnost), a krása (umělecký vkus). Sunshine Youth; implementovat „inovativní vzdělávací program pro popularizaci kreativity“ s cílem kultivovat studenty s inovativním myšlením; poskytovat více a víceoborové učební kanály, které rozšíří studijní obzory studentů. Charakteristikou školy se proto staly „Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)“.

    • Niigata, Japonsko

    Na kampusu

    Cílem této oblasti je prohloubit znalosti o architektuře a městském prostředí, jako je bydlení a sociální infrastruktura. Studenti se učí technologiím pro vytváření bezpečných budov a městských prostor z hlediska funkčnosti, prevence katastrof a ohleduplnosti k životnímu prostředí.

    • Sendai, Japonsko

    Na kampusu

    Graduate School of Architecture má pět divizí v magisterském studijním programu a čtyři divize v doktorském studijním programu. Architekti se vždy snažili vytvářet architektonické návrhy realizující spojení mezi společností, přírodou a obytnými prostory. Naše kurzy jsou navrženy tak, aby studentům poskytly jak profesionální architektonické dovednosti, tak silný smysl pro kreativitu. Za účelem získání magisterského titulu z předmětu mají studenti možnost napsat diplomovou práci nebo vytvořit a předložit architektonický návrh.