175 Bakalář Programy v Architektura 2024

Bakalář Programy v Architektura 2024Filter
    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Výuka probíhá v naší Stockwell Street Building v galeriích navržených Heneghan Peng. Výukové skupiny založené na studiu poskytují všechny dovednosti a znalosti, které budete potřebovat, prostřednictvím řady přístupů k architektonickému designu. Naučíte se používat návrhářský software a získáte dovednosti vizuální komunikace a kreslení.

    • Newcastle upon Tyne, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Se šíří odborných znalostí od předních odborníků, vysoce kvalitním výzkumem a vynikajícími zařízeními; Newcastle je skvělým místem ke studiu pro studium architektury. Náš akreditovaný titul Architecture BA Honours je vaším prvním krokem k kvalifikaci profesionálního architekta a odejdete s vlastním designovým stylem a výrazným způsobem práce.

    • Lincoln, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Titul BArch (Hons) si klade za cíl připravit studenty na kariéru ve vzrušující oblasti architektonické praxe a klade velký důraz na design a kreativitu. Umístění univerzity se sídlem v historickém městě Lincoln s kořeny v římské Británii poskytuje inspirativní kontext k prozkoumání architektury. Titul BArch (Hons) Architecture si klade za cíl připravit studenty na kariéru ve vzrušující oblasti architektonické praxe a klade velký důraz na design a kreativitu. Univerzita je součástí dobře zavedeného RIBA Mentoring Scheme, který dává studentům třetího ročníku příležitost získat skutečné zkušenosti s profesionálními architekty.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Queen's University, jako součást skupiny Russell Group, je jedním z nejlepších míst pro studium architektury ve Velké Británii. V roce 2019 Národní studentský průzkum 62 škol architektury jsme byli celkově 4. na celkové spokojenosti. V roce 2019 Guardian Table 55 škol architektury jsme byli po šesti měsících na 4. místě za přidanou hodnotu a (společný) 6. místo v kariéře. V roce 2019 jsme se umístili (společně) na druhém místě pro vyhlídky na postgraduální studium a 8. celkově ve Velké Británii s 55 školami v Průvodci úplnými univerzitami.

    • Warsaw, Polsko

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    B.Sc. Architektura poskytuje studentům znalosti a dovednosti pro tvůrčí proces plánování a projektování v městských a venkovských oblastech. Dozvíte se o architektonických nástrojích a také o různých interdisciplinárních předmětech souvisejících s architekturou a plánovacím procesem.

    • Leeds, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Architektura je dynamický předmět zahrnující širokou škálu činností, od studia designu a tvorby modelů až po studium umění, historie a kultury. Vyžaduje představivost spolu s praktickými a technickými dovednostmi. V centru tohoto kurzu bude čas, který strávíte v designovém studiu. Budete mít přístup k našemu rozsáhlému vybavení studia - včetně dílenského softwaru a softwaru pro počítačové modelování - v oceněném Broadcasting Place, kde můžete navrhovat a stavět své projekty. Požadováno portfolio Všichni vhodní kandidáti budou povinni předložit portfolio obsahující umělecká díla nebo fotografie uměleckých děl spolu s písemným hodnocením, které prokáže vaše všeobecné znalosti a nadšení pro architekturu. Další pokyny budou poskytnuty žadatelům, když budou požádáni o předložení portfolia.

    • Lincoln, Spojené království

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektura BA (Hons) zkoumá několik přístupů a praktických postupů a snaží se pomáhat studentům objevit svůj vlastní hlas jako návrhář. Hodně z hodnocení se provádí na základě projektových úkolů, které zahrnují teoretickou, technickou a konstrukční práci. Studenti jsou podporováni při přípravě písemných prací, technických studií a návrhů projektů v prostředí studia.

    • Academic City, Spojené arabské emiráty

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program poskytuje důkladné základy v předmětu architektury, včetně portfolia designu, technických a teoretických kurzů pokrývajících všechny aspekty architektonické teorie a praxe. Kurz je koncipován s ohledem na kritéria RIBA a poskytuje studentům dobře oblé a mezinárodně respektované kurikulum. Studenti budou pracovat napříč technickými a humanitními obory, testovat znalosti a dovednosti z těchto kurzů prostřednictvím řady základních návrhových projektů vyučovaných v prostředí studia (přibližně 50% kurzů). Kurz poskytuje studentům klíčové analytické a praktické dovednosti a znalosti potřebné k dosažení úrovně RIBA část 1, první krok k formálnímu Chartership jako architekt (čeká na akreditaci kurzu).

    • Berlin, Německo

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš program Architektura si klade za cíl poskytnout studentům dovednosti a odborné znalosti potřebné pro aplikaci kreativních a odpovědných řešení v oblasti architektury. Program pomáhá studentům pochopit jejich roli a odpovědnost architektů v daném fyzickém a kulturním kontextu, ať už je to místní nebo mezinárodní.

    • Kingston upon Thames, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektura je povolání a tento kurz je nedílnou součástí posloupnosti kroků – RIBA části 1, 2 a 3 – které vedou ke vstupu do něj. Kritéria pro zápis do registru architektů Spojeného království jsou předepsána Architects Registration Board (ARB). ARB a Royal Institute of British Architects (RIBA) se dohodly, že budou dodržovat kritéria pro společné a úspěšné absolvování tohoto kurzu Honors Degree poskytuje část 1 výjimku. Kromě toho RIBA zavedla nová témata a hodnoty pro architektonické vzdělávání, které zahrnují další zaměření na klimatickou gramotnost, zdraví a bezpečnost života, etické postupy a výzkumnou gramotnost. Moduly v kurzu pracují v tomto rámci poskytují soudržnou rovnováhu intelektuálních a praktických dovedností a také usnadňují různé cesty k rozvoji přenositelných a digitálních dovedností studentů pro širokou škálu zaměstnání.

    • Harrisonburg, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Fairmont, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Fairmont State je jediná univerzita v Západní Virginii, která nabízí tituly pro studium architektury. Posláním programu Architecture je vychovat aspirující architekty, aby byli kreativními mysliteli, kteří sledují architekturu jako integrační proces. Design, historie, teorie, kultura, udržitelnost a realita praxe jsou interpretovány jak v rámci jedinečného charakteru a dynamiky Apalačského regionu, tak v rámci moderní globální komunity.

    • Manchester, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Za každým velkým designem je skvělá technika. V našem stále více digitálně řízeném zastavěném prostředí je náš titul architektonického designu a technologie cestou k obohacující kariéře, kde můžete udělat úžasné designové koncepty realitou. Použitím dovedností designu na vysoké úrovni a sofistikovaných softwarových aplikací přenášejí architektoničtí technologové koncept až do konečného návrhu. Na základě našich silných průmyslových spojení a kompetencí vás náš akreditovaný kurz Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT) provede technickými, provozními a environmentálními detaily tvorby budov.

    • Manchester, Spojené království

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architekti jsou vysoce cenění profesionálové, kteří spolupracují s vládami, inženýry, stavebními partnery a designérskými postupy po celém světě na formování našich měst a zastavěného prostředí. Jako architekt bude vaše práce inspirovat ostatní, protože navrhujete nové budovy a veřejná prostranství a znovuobjevujete, obnovujete a zachováváte ty stávající. Pokud hledáte titul - a budoucí kariéru - který kombinuje kreativitu, design a kritické myšlení, nehledejte nic jiného než náš studijní kurz BSc (Hons) Architecture.

    • Pretoria, Jihoafrická republika

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina