Filter
Bakalarske
Study type: Všechny Pace: Všechny

Bakalářské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete bakalářské studium Food and Beverage Studies

Bakalářský titul je vysokoškolák akademický program, který vyžaduje roky věnování, intenzivního kurzu a osobní rozvoj vydělat. Vydělávat Bachelor může být provedeno asi dva až čtyři roky školní docházky, avšak výhody vydělávat bakalářský titul může trvat celý život.

Co je to Bakalář v oboru potravin a nápojů studií? Tento vzdělávací program poskytuje studentům znalosti a školení potřebné pro kariéru v oblasti potravin a restauračních služeb. Prostřednictvím přísných tříd, studenti učí, jak zvládat každodenní provoz v zařízení pro potravinářský průmysl, jak navrhnout menu a institut reálné ceny, a jak komunikovat a koordinovat zaměstnanců. V závislosti na škole, může být vyžadováno stáž, aby pro studenty získat jejich titul.

Tím, absolvoval s bakalářským titulem v potravinářských a nápojových studií se studenti mohli ukázat případné zaměstnavatele, že mají odhodlání a znalosti potřebné k vyniknout na pracovišti. Studenti mohou být také schopni učinit důležité obchodní a osobní vztahy, které mohou pomoci vedou ke kariéře v budoucnosti.

Náklady na získání bakaláře potravinářský a nápojový studia závisí na řadě faktorů. Studenti se doporučuje, aby výzkumný potenciál škol, aby bylo zajištěno, že akademický program vyrovnává s jejich vzdělávacími cíli.

Vydělávat Bachelor potravinářský a nápojový studií může pomoci absolventům nalézt uplatnění v restauracích, pekárnách, nemocničních jídelnách, školách, výkonné restaurace, vládní agentury, kuchyních, hotely, bary a další nastavení služby s potravinami.V těchto různých nastaveních možných povolání pro absolventy patří manažeři restaurace, stravování dohledu, specialisté zásob, Občerstvení výrobní specialisty nebo zdravotní nezávadnost potravin a hygienických pracovníků.

S on-line a částečný úvazek tříd jsou k dispozici na mnoha školách, které mají rušný život by se vám nemělo odrazovat od získání vzdělání. Chcete-li začít na svém bakalář v oboru potravin a nápojů studií, hledat pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více Méně
Other options within this field of study:

25 Results in Food and Beverage Studies

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Bakalářské studium v ​​gastronomii je zaměřeno na školení odborníků specializovaných na kulinářské techniky, ale také kvalifikovaných k vedení a řízení gastronomického po ... [+]

Bakalářské studium v ​​gastronomii je zaměřeno na školení odborníků specializovaných na kulinářské techniky, ale také kvalifikovaných k vedení a řízení gastronomického podnikání. Čtyřleté školení, které umožní našim absolventům vést budoucnost gastronomie.

PodrobnostiOficiální výcvik: bakalářský titul v oboru gastronomie.Zaměřeno na: Studenti, kteří chtějí pokračovat v kariéře v oblasti gastronomie s dovednostmi řízení podniku.Doba trvání studia: 4 roky.Celkové kredity: 240 ECTSJazyk: Angličtina: 1. rok. Španělština: 2., 3., 4. rok *Umístil v: Castellón de la Plana (Španělsko)

* 1. ročník může být buď ve španělštině nebo v angličtině... [-]

Španělsko Castellón de la Plana
September 2019
Denní studium
4 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Paul Smith's College

Bakalářský titul v kulinářského umění a Service Management - Naši absolventi jsou mnohostranné představitelé připraveni vstoupit do vzrušující potravinářský a nápojový pr ... [+]

Bakalářský titul v kulinářské umění & Service Management

Naši absolventi jsou mnohostranné představitelé připraveni vstoupit do vzrušující potravinářský a nápojový průmysl. Hands-on učení se děje v našich šesti obchodně-kvalitních potravin laboratoře, dvě restaurace on-areálu a maloobchodní prodejny pekařských výrobků studenta-běh. Výuce jsou aplikovány v reálném světě přes semesterlong sérii hotel, kulinářské stravování a pracovní zkušenosti. Studentům rozvíjet dovednosti pod vedením fakulty při práci mimo akademickou půdu s profesionály, které poskytují studentům placených pracovních příležitostí, které podporují jejich profesní cíle. Co se naučíte?... [-]

Spojené státy americké Paul Smiths
September 2019
Denní studium
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
University CEU - Cardenal Herrera

... [+]

Hlavní závěry vyvozené ze studie byly následující: - Tam je rostoucí trend směrem k požadavku na odborné kvalifikace v odvětví gastronomie. Tento profesionální přístup znamená, že trénink je nyní nutné v řadě souvisejících technických oblastí.

V současné době gastronomie je třeba vidět z perspektivy, která přesahuje praxi pro přípravu potravin. To znamená, že je nyní potřeba vhodného prostředí k učení, které lze úspěšně kombinují gastronomii a podnikání, vaření a návratnost investic. Rozvoj gastronomie má za následek zapojení řady vědeckých a technických problémů, které před několika lety neměly nic společného s vařením jako profese. Musíme rozšířit obzory školení pro budoucí profesionály, takže můžeme vybavit nástroje a znalosti, které potřebují, aby R & D + i do gastronomie rovnice jako konkurenční faktor v jejich praxi. ... [-]
Španělsko Moncada
September 2019
Denní studium
4 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Business ... [+]

Přehled

Program nabízí studentům rozšířené praktické a odborné kompetenční vzdělávání v této oblasti tak, aby byli schopni přijmout odměny postgraduální pozice. Rovněž prospívá lidem, kteří chtějí získat potřebné odborné znalosti, když uvažují o otevření vlastního kulinářského nebo stravovacího podniku.

BHMS spravuje program s RGU, který uděluje bakalářský titul studentům, kteří úspěšně ukončili třetí ročník a absolvují všechny moduly. BHMS je členem skupiny škol Bénédict Switzerland, založené v roce 1928, jejímž posláním je poskytovat vzdělávání dospělých lidem s touhou uspět. Bénédict School je jednou z největších švýcarských soukromých vzdělávacích organizací a každoročně vyučuje více než 15 000 studentů na plný úvazek a na částečný úvazek. Vy a vaši vrstevníci se učíte z specializované fakulty, která vedle svých akademických pověření přináší know-how a zkušenosti v kulinářských a obchodních oborech. To zajišťuje, že to, co se naučíte ve třídě, je moderní a lze jej aplikovat v reálných situacích v denním stravování nebo v prostředí stravovacích služeb. Univerzita Roberta Gordona, založená v roce 1881 v Aberdeenu jako vysoká škola, se stala dnešní dynamickou, moderní univerzitou v roce 1992 a má mezinárodní pověst pro poskytování vysoce kvalitního vzdělání více než 13 000 studentům z bakalářského a doktorského studia. úroveň.... [-]

Švýcarsko Lucerne
August 2019
3 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Fontys University of Applied Sciences

Hledání čerstvých produktů v dnešních supermarketech je považováno za naprosto normální. Ale jak se dostanou do nákupních košů spotřebitelů? Jak jsou vyráběny, baleny, ob ... [+]

Co je čerstvé podnikání?

Hledání čerstvých produktů v dnešních supermarketech je považováno za naprosto normální. Ale jak se dostanou do nákupních košů spotřebitelů? Jak jsou vyráběny, baleny, obchodovány, přepravovány a prodávány? Kdo rozvíjí nové koncepce jídla? A je velmi důležité, jak je zaručeno, že vše je v dobrém stavu, zdravé a "hodnotné pro peníze"? Všechny tyto otázky a mnohé další musí být zodpovězeny odborníky ve světu čerstvého podnikání.

Svět mezinárodních čerstvých obchodů pokrývá veškerou primární výrobu čerstvých produktů ve všech oblastech, které lze vyčíst: od masa přes mléko, květiny, rostliny, houby a ořechy až po všechny druhy ovoce a zeleniny. Vedle výroby jsou i první kroky zpracování primárních produktů součástí našeho světa čerstvých obchodů. Ale nezapomeňte na celé okolní prostředí dodavatelů, konzultantů a poskytovatelů logistických služeb, kteří tvoří nedílnou součást této dynamické oblasti podnikání. Ano, zabývá se produkty a službami, ale zdůrazňujeme, vždy se to týká lidí. Lidé, kteří to považují za svou výzvu k naplnění skutečných potřeb spotřebitelů po celém světě: zdravé a bezpečné jídlo a příjemný a osobně zdobený "životní prostor".... [-]

Nizozemsko Venlo
September 2019
Denní studium
48 měsíců
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
IMC University of Applied Sciences Krems

Kurikulum bakalářského studijního programu International Wine Business zahrnuje obchodní, právní, vinařské a vinifikační témata. ... [+]

Vytvořit - Chuť - Prodávat

Jaké lepší místo pro studium základů řízení pro mezinárodní obchod s vínem než v srdci jednoho z nejvýznamnějších regionů vinic v Rakousku? Hluboké vhledy do podnikání a práva, stejně jako školení v oblasti enologických postupů, znamenají, že naši absolventi jsou plně připraveni na to, aby mohli podnikat administrativní úkoly - a to i na mezinárodní scéně, a to díky kurzům vyučovaným výhradně v angličtině.

Obsah kurzuObchodní administrativa, ekonomika, právoMezinárodní obchod s vínemNástroje a metodyPraktický tréninkNa první pohledDoba trvání: 3 roky / 6 semestrůFormát: na plný úvazekJazyk výuky: angličtinaAkademický titul: Bachelor of Arts in Business (BA)Příjem: každoročně každý rok v záříStudijní poplatky: za semestr 363,36 € pro občany EU / EEA, 3900 € pro občany zemí mimo EU / EHP... [-]
Rakousko Krems an der Donau
September 2019
Denní studium
6 semestry
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Universidad Tecmilenio

Rozvíjí související kulinářské alternativy k současným potřebám potravin. ... [+]

Profil absolventa

Absolvent kariéru gastronomie, budete moci:

Definování nabídek pro různé stravovací služby (restaurace, školy, nemocnice, průmyslové kuchyně) s různými rozpočty, požadavky na stravu a objemu výroby. A za použití metod vhodných pro přípravu a konzervaci potravin technik a rozvoj inovačních kulinářských konceptů. Správa kulinářské obchodních operací, včetně kontroly nákladů, hygienické kontroly potravin a zařízení, marketing a řízení lidských zdrojů. Inovovat techniky a využití surovin pro rozvoj avantgardy a vztahující se k aktuálním potřebám jídel. Konceptualizovat a spravovat gastronomické akce pro různá prostředí a situacích, kde dochází různé smyslové zážitky. Plánovat, organizovat a provozovat potravin a nápojů služby včetně designu zařízení, personálního managementu, pojímání události a vedení restaurací a barů. práce v terénu ... [-]
Mexiko Monterrey
July 2019
Denní studium
8 semestry
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Torrens University Australia

... [+]

Speciální Vstupní požadavky

Výzkum Potravin a nápojů manažer Operations Manager [-]
Austrálie Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nový Zéland Auckland  + 5 Více
February 2020
Denní studium
Kombinované
3 - 6 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Aspira University College

Chorvatsko úspěšně vybudovalo status jednoho z nejrychleji rostoucích středomořských gurmánských destinací. Jeho růst a vývoj jsou založeny na bohaté gastroenologické tra ... [+]

Studijní program gastronomie

Chorvatsko úspěšně vybudovalo status jednoho z nejrychleji rostoucích středomořských gurmánských destinací. Jeho růst a vývoj jsou založeny na bohaté gastroenologické tradici, stejně jako na rostoucí nabídce nejrůznějších restaurací s vysoce kvalitní nabídkou místní gastronomie a enologové. Pro rozvíjení gastroenologického produktu je zapotřebí vysoce kvalitního personálu vyškoleného k výrobě nejkvalitnějších produktů, které udržují krok s nejnovějším vývojem v přípravě a prezentaci způsobů přípravy jídla v souladu s požadavky a potřebami turistů trh. Díky tomuto novému kurzu University College Aspira podporuje vynikající gastronomii a jako jediná taková vysoká škola vzdělává studenty jako držitelé vývoje chorvatské gastronomie.... [-]

Chorvatsko Zagreb Split
October 2019
Denní studium
Kombinované
3 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

S bakalářským studiem v oblasti kulinářských umění si vyberete vzdělávací cestu excelence a za 3 roky získáte potřebné kulinářské know-how a manažerské kompetence, abyste ... [+]

S bakalářským studiem v oboru kulinářských umění si vybírejte vzdělávací cestu excelence a za 3 roky získáte potřebné kulinářské know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspět jako šéfkuchař a / nebo manažer v mezinárodním restauračním průmyslu nebo otevřít vlastní podnik .

Hlavní body programuRozvíjet duální dovednosti v oblasti techniky a řízeníVyužijte vysoce kvalitního přenosu znalostí vysoce kvalifikovaných členů fakultyJedinečné metody výuky, které kombinují nastavení malých skupin a úrovně vysokých praxí s cílem využívat personalizované následné činnosti, efektivního učení a optimalizované výukyReálné profesionální životní situace prostřednictvím stáží, podnikové hry a projektu ukončení studiaPřipojte se k mezinárodnímu vzdělávacímu programu s vyučovaným programem v angličtiněObsah programu... [-]
Francie Paris
September 2019
Denní studium
3 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Mediterranea University of Reggio Calabria

Potravinářské vědy a technologie ... [+]

. První rok Prvky matematiky Plant Biology chemie Prvky fyziky GENETICS Angličtina Druhý rok Plant biochemie a fyziologie Plant Biochemistry Plant Physiology Obrana potraviny a produkty proti škůdcům Chemie a bezpečnost potravin Patologie rostlin a rostlinných produktů Agronomie a průmyslové Byliny Plodiny a Tree Fruit kultura Agronomie a průmyslová bylinné plodiny Průmyslová Tree Fruit Kultura Laboratoř počítačového zpracování dat metody a nástroje Jednotkové operace v potravinářském průmyslu I Zákon zemědělsko-potravinářském trhu Třetí rok Základy zemědělského průmyslu ... [-]
Itálie Reggio Calabria
October 2019
Denní studium
3 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Bakalářský ve francouzském cukrářském umění Ducasse Education vám umožňuje po dobu 3 let získat veškeré potřebné know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspokojit ... [+]

Bakalářský ve francouzském cukrářském umění Ducasse Education vám umožňuje po dobu 3 let získat veškeré potřebné know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspokojit vysoké nároky na pekárenské pole. Vyberte si vzdělávací cestu excelence, abyste uspěli ve své kariéře jako podnikatel - cukrář .

Hlavní body programuRozvíjet duální dovednosti v oblasti techniky a řízeníVyužijte vysoce kvalitního přenosu znalostí vysoce kvalifikovaných členů fakultyJedinečné metody výuky, které kombinují nastavení malých skupin a úrovně vysokých praxí s cílem využívat personalizované následné činnosti, efektivního učení a optimalizované výukyReálné profesionální životní situace prostřednictvím stáží, podnikové hry a projektu ukončení studiaPřipojte se k mezinárodnímu vzdělávacímu programu s programem vyučovaným ve francouzštině a angličtiněObsah programu... [-]
Francie Yssingeaux
September 2019
Denní studium
3 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
Varna University of Management

... [+]

. [-]
Bulharsko Varna
October 2019
Denní studium
3 - 4 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS je certifikován EFMD EOCCS, švýcarskou národní kvalitou pro vzdělávání (EduQua) a ASIC UK. WSB je evropská státní univerzita a KNU je evropská veřejná univerzita z ... [+]

ABMS je certifikován EFMD EOCCS, švýcarskou národní kvalitou pro vzdělávání (EduQua) a ASIC UK. WSB je evropská státní univerzita a KNU je evropská veřejná univerzita založená před 200 lety a řadí se mezi 500 nejlepších univerzit na světě. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako bakalářského studia na ABM.

Tento výkonný Bakalář (EBBA) ve výživě a kulinářské umění (Management Service Food) Kurz je určen pro studenty, kteří pracovali hned po střední škole po dobu nejméně 3 let ve vedoucím postavení, absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazit zvuk znalost jejich řízení průmyslu. Studenti jsou vybaveny užitečnou zdravotních poznatků s cílem vstoupit na trh práce a přispět efektivněji a účinněji, aby organizace v oblasti zdravotní péče.... [-]

Švýcarsko Zürich
Přihlašování započato
Denní studium
Kombinované
1 rok
Online forma
Přečtěte si více v češtině
Basque Culinary Center

Představujeme vzdělávací, výzkumný a inovační projekt zaměřený na rozvoj gastronomie, stravování a potravinářství, který je jasně zaměřen na mezinárodní cíle. Baskické ku ... [+]

První oficiální vysokoškolský titul v oboru gastronomie.

Svět profesionálních příležitostí.

Vzdělání, které splňuje národní a mezinárodní potřeby tohoto odvětví.

Představujeme vzdělávací, výzkumný a inovační projekt zaměřený na rozvoj gastronomie, stravování a potravinářství, který je jasně zaměřen na mezinárodní cíle.

Baskické kulinářské centrum je první projekt ve Španělsku, který přináší profesionální gastronomii, vaření a cateringové aktivity do vysokoškolských učeben.

To se opírá o vedení generace kuchařů v popředí světové kuchyně.

Projekt se skládá z Fakulty gastronomických věd, součásti Mondragon Unibertsitatea, který poskytuje vysoce kvalifikovaný výcvik a Výzkumné a inovační centrum pro výživu a gastronomii.... [-]

Španělsko San Sebastián
October 2019
Denní studium
4 let
Campus forma
Přečtěte si více v češtině