Bakalářské studium Food and Beverage Studies - Bakalářské studium Food and Beverage Studies hledejte zde!

Bakalářské studium Food and Beverage Studies - Zde naleznete bakalářské studium Food and Beverage Studies

Food and Beverage Studies

Bakalářský titul je vysokoškolák akademický program, který vyžaduje roky věnování, intenzivního kurzu a osobní rozvoj vydělat. Vydělávat Bachelor může být provedeno asi dva až čtyři roky školní docházky, avšak výhody vydělávat bakalářský titul může trvat celý život.

Co je to Bakalář v oboru potravin a nápojů studií? Tento vzdělávací program poskytuje studentům znalosti a školení potřebné pro kariéru v oblasti potravin a restauračních služeb. Prostřednictvím přísných tříd, studenti učí, jak zvládat každodenní provoz v zařízení pro potravinářský průmysl, jak navrhnout menu a institut reálné ceny, a jak komunikovat a koordinovat zaměstnanců. V závislosti na škole, může být vyžadováno stáž, aby pro studenty získat jejich titul.

Tím, absolvoval s bakalářským titulem v potravinářských a nápojových studií se studenti mohli ukázat případné zaměstnavatele, že mají odhodlání a znalosti potřebné k vyniknout na pracovišti. Studenti mohou být také schopni učinit důležité obchodní a osobní vztahy, které mohou pomoci vedou ke kariéře v budoucnosti.

Náklady na získání bakaláře potravinářský a nápojový studia závisí na řadě faktorů. Studenti se doporučuje, aby výzkumný potenciál škol, aby bylo zajištěno, že akademický program vyrovnává s jejich vzdělávacími cíli.

Vydělávat Bachelor potravinářský a nápojový studií může pomoci absolventům nalézt uplatnění v restauracích, pekárnách, nemocničních jídelnách, školách, výkonné restaurace, vládní agentury, kuchyních, hotely, bary a další nastavení služby s potravinami.V těchto různých nastaveních možných povolání pro absolventy patří manažeři restaurace, stravování dohledu, specialisté zásob, Občerstvení výrobní specialisty nebo zdravotní nezávadnost potravin a hygienických pracovníků.

S on-line a částečný úvazek tříd jsou k dispozici na mnoha školách, které mají rušný život by se vám nemělo odrazovat od získání vzdělání. Chcete-li začít na svém bakalář v oboru potravin a nápojů studií, hledat pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.

Čtěte více

Bakalářský v gastronomii

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus forma Denní studium 4 let September 2019 Španělsko Castellón de la Plana

Bakalářské studium v ​​gastronomii je zaměřeno na školení odborníků specializovaných na kulinářské techniky, ale také kvalifikovaných k vedení a řízení gastronomického podnikání. Čtyřleté školení, které umožní našim absolventům vést budoucnost gastronomie. [+]

Bakalářské studium v ​​gastronomii je zaměřeno na školení odborníků specializovaných na kulinářské techniky, ale také kvalifikovaných k vedení a řízení gastronomického podnikání. Čtyřleté školení, které umožní našim absolventům vést budoucnost gastronomie.

PodrobnostiOficiální výcvik: bakalářský titul v oboru gastronomie.Zaměřeno na: Studenti, kteří chtějí pokračovat v kariéře v oblasti gastronomie s dovednostmi řízení podniku.Doba trvání studia: 4 roky.Celkové kredity: 240 ECTSJazyk: Angličtina: 1. rok. Španělština: 2., 3., 4. rok *Umístil v: Castellón de la Plana (Španělsko)

* 1. ročník může být buď ve španělštině nebo v angličtině... [-]


Bakalář v oboru kulinářské umění a řízení služeb

Paul Smith's College
Campus forma Denní studium September 2019 Spojené státy americké Paul Smiths

Bakalářský titul v kulinářského umění a Service Management - Naši absolventi jsou mnohostranné představitelé připraveni vstoupit do vzrušující potravinářský a nápojový průmysl. Hands-on učení se děje v našich šesti obchodně-kvalitních potravin laboratoře, dvě restaurace on-areálu a maloobchodní prodejny pekařských výrobků studenta-běh. [+]

Bakalářský titul v kulinářské umění & Service Management

Naši absolventi jsou mnohostranné představitelé připraveni vstoupit do vzrušující potravinářský a nápojový průmysl. Hands-on učení se děje v našich šesti obchodně-kvalitních potravin laboratoře, dvě restaurace on-areálu a maloobchodní prodejny pekařských výrobků studenta-běh. Výuce jsou aplikovány v reálném světě přes semesterlong sérii hotel, kulinářské stravování a pracovní zkušenosti. Studentům rozvíjet dovednosti pod vedením fakulty při práci mimo akademickou půdu s profesionály, které poskytují studentům placených pracovních příležitostí, které podporují jejich profesní cíle. Co se naučíte?... [-]


Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera
Campus forma Denní studium 4 let September 2019 Španělsko Moncada

[+]

Hlavní závěry vyvozené ze studie byly následující: - Tam je rostoucí trend směrem k požadavku na odborné kvalifikace v odvětví gastronomie. Tento profesionální přístup znamená, že trénink je nyní nutné v řadě souvisejících technických oblastí.

V současné době gastronomie je třeba vidět z perspektivy, která přesahuje praxi pro přípravu potravin. To znamená, že je nyní potřeba vhodného prostředí k učení, které lze úspěšně kombinují gastronomii a podnikání, vaření a návratnost investic. Rozvoj gastronomie má za následek zapojení řady vědeckých a technických problémů, které před několika lety neměly nic společného s vařením jako profese. Musíme rozšířit obzory školení pro budoucí profesionály, takže můžeme vybavit nástroje a znalosti, které potřebují, aby R & D + i do gastronomie rovnice jako konkurenční faktor v jejich praxi. ... [-]

Bakalář podnikání v kulinářské umění

Le Cordon Bleu Paris
Campus forma Denní studium 3 let September 2019 Francie Paris

Le Cordon Bleu Paříž spouští Bachelor of Business program zaměřený na studenty, kteří hledají pro vzdělávací excelence získat a rozvíjet technické a manažerské dovednosti v oblasti kulinářského umění. [+]

Le Cordon Bleu Paříž spouští Bachelor of Business program zaměřený na studenty, kteří hledají pro vzdělávací excelence získat a rozvíjet technické a manažerské dovednosti v oblasti kulinářského umění.

Staňte se Le Cordon Bleu Paříž Student:

TO JOIN jedné z nejprestižnějších institucím ve světovém měřítku, s bohatou historií s bohatým dědictvím trvající více než 120 let. Studovat na školní areál vlajkové lodi zbrusu nový, state-of-the-art v Paříži, podél řeky Seiny a poblíž Eiffelovy věže, a těžit z některých z nejmodernějších zařízení a vybavení, aby vás připraví na zítřejší pohostinství světě , Chcete-li získat jeden z nejkomplexnějších a vyhledávaným stupňů, průmyslu. Žít a učit se v nejlepších světových turistické destinace, Paříž, hlavní město gastronomie, kultura, pokrokový a luxus. Studium v ​​srdci Evropy je skvělý způsob, jak podpořit své budoucí kariéru a mít zážitek na celý život. Seznámit se velmi multikulturním prostředí, a to prostřednictvím programu vyučovaného v angličtině jako hlavním vyučovacím jazykem a věnovaný francouzské know-how a luxusní služby. Být součástí globální mezinárodní síti a studie s jednou Le Cordon Bleu areálech v zahraničí, aby co nejvíce z vašich zkušeností na mezinárodní úrovni. ... [-]

Bakalář podnikání (mezinárodní restaurace vedení)

Le Cordon Bleu Australia
Campus forma Denní studium 3 let January 2019 Austrálie Adelaide Sydney + 1 více

Vítejte ve světě pohostinnosti v podnikání. Staňte se kreativní lídr v rychle se měnícím světě managementu restaurace. S Le Cordon Bleu se naučíte, aby to nejlepší z lidí dovedností, znalostí a koncepční porozumění realitě vytvoření a provozování úspěšné restaurace. [+]

bakalář podnikání (mezinárodní restaurace vedení)

Vítejte ve světě pohostinnosti v podnikání. Staňte se kreativní lídr v rychle se měnícím světě managementu restaurace. S Le Cordon Bleu se naučíte, aby to nejlepší z lidí dovedností, znalostí a koncepční porozumění realitě vytvoření a provozování úspěšné restaurace.

Bakalář Business (International Restaurace Management) vás naučí kritické analýzy stylu řízení a strategického myšlení potřebné k úspěchu v tomto odvětví. Pragmatické obchodní simulace a dva profesionální pracovní bázi příležitosti vám pomůže formovat svou kariéru. Budete získat odborné zkušenosti, znalosti a dovednosti v reálném pracovním prostředí.... [-]


Bakalářské umění

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus forma Denní studium 3 let February 2019 Nový Zéland Wellington

Bakalářské umění a podnikání připraví absolventy na vstup a řízení kulinářských podniků světové třídy v globálně konkurenčním prostředí. [+]

Přehled

Bakalářské umění a podnikání připraví absolventy na vstup a řízení světových kuchařských podniků v globálně konkurenčním prostředí. Tento inovační studijní program se zaměřuje na rozvíjení poznatků a ocenění jemných potravin a nápojů v kontextu "pastviny na talíř" a na to, jak se to úspěšně uplatňuje v řadě kulinářských prostředí orientovaných na podnikání. Studenti se naučí konceptualizovat, vytvářet, propagovat, komercializovat a spravovat kulinářský produkt nebo službu v globálním kontextu. Tento kurz zajišťuje, že studenti jsou 100% připraveni vstoupit do pohostinského průmyslu.

2 příjmy za rok: Další příjmy jsou 27. července, 2018 a 1. března 2019... [-]


Bakalářské mezinárodní vinařské firmy

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus forma Denní studium 6 semestry September 2019 Rakousko Krems an der Donau

Kurikulum bakalářského studijního programu International Wine Business zahrnuje obchodní, právní, vinařské a vinifikační témata. [+]

Vytvořit - Chuť - Prodávat

Jaké lepší místo pro studium základů řízení pro mezinárodní obchod s vínem než v srdci jednoho z nejvýznamnějších regionů vinic v Rakousku? Hluboké vhledy do podnikání a práva, stejně jako školení v oblasti enologických postupů, znamenají, že naši absolventi jsou plně připraveni na to, aby mohli podnikat administrativní úkoly - a to i na mezinárodní scéně, a to díky kurzům vyučovaným výhradně v angličtině.

Obsah kurzuObchodní administrativa, ekonomika, právoMezinárodní obchod s vínemNástroje a metodyPraktický tréninkNa první pohledDoba trvání: 3 roky / 6 semestrůFormát: na plný úvazekJazyk výuky: angličtinaAkademický titul: Bachelor of Arts in Business (BA)Příjem: každoročně každý rok v záříStudijní poplatky: za semestr 363,36 € pro občany EU / EEA, 3900 € pro občany zemí mimo EU / EHP... [-]

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
Campus forma Denní studium Kombinované 3 - 6 let February 2019 Austrálie Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nový Zéland Auckland + 8 více

[+]

Speciální Vstupní požadavky

Výzkum Potravin a nápojů manažer Operations Manager [-]

Vzdělání v oboru gastronomie

Universidad Tecmilenio
Campus forma Denní studium 8 semestry July 2019 Mexiko Monterrey

Rozvíjí související kulinářské alternativy k současným potřebám potravin. [+]

Profil absolventa

Absolvent kariéru gastronomie, budete moci:

Definování nabídek pro různé stravovací služby (restaurace, školy, nemocnice, průmyslové kuchyně) s různými rozpočty, požadavky na stravu a objemu výroby. A za použití metod vhodných pro přípravu a konzervaci potravin technik a rozvoj inovačních kulinářských konceptů. Správa kulinářské obchodních operací, včetně kontroly nákladů, hygienické kontroly potravin a zařízení, marketing a řízení lidských zdrojů. Inovovat techniky a využití surovin pro rozvoj avantgardy a vztahující se k aktuálním potřebám jídel. Konceptualizovat a spravovat gastronomické akce pro různá prostředí a situacích, kde dochází různé smyslové zážitky. Plánovat, organizovat a provozovat potravin a nápojů služby včetně designu zařízení, personálního managementu, pojímání události a vedení restaurací a barů. práce v terénu ... [-]

Bakalář v oboru kulinářské umění

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus forma Denní studium 3 let September 2019 Francie Paris

S bakalářským studiem v oblasti kulinářských umění si vyberete vzdělávací cestu excelence a za 3 roky získáte potřebné kulinářské know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspět jako šéfkuchař a / nebo manažer v mezinárodním restauračním průmyslu nebo otevřít vlastní podnik . [+]

S bakalářským studiem v oblasti kulinářských umění si vyberete vzdělávací cestu excelence a za 3 roky získáte potřebné kulinářské know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspět jako šéfkuchař a / nebo manažer v mezinárodním restauračním průmyslu nebo otevřít vlastní podnik . HLAVNÍ PROGRAMY:

Rozvíjet duální dovednosti v oblasti techniky a řízeníVyužijte vysoce kvalitního přenosu znalostí vysoce kvalifikovaných členů fakultyJedinečné metody výuky, které kombinují nastavení malých skupin a vysokou úroveň praxe, aby mohli těžit z personalizovaného sledování, efektivního učení a optimalizovaného učeníReálné situace v profesionálním životě prostřednictvím projektu stáží, obchodní hry a ukončení studiaPřipojte se k mezinárodnímu vzdělávacímu programu s vyučovaným programem v angličtině... [-]

Bakalář ve francouzském cukrářském umění

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus forma Denní studium 3 let September 2019 Francie Yssingeaux

Bakalářský ve francouzském cukrářském umění Ducasse Education vám umožňuje po dobu 3 let získat veškeré potřebné know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspokojit vysoké nároky na pekárenské pole. Vyberte si vzdělávací cestu excelence, abyste uspěli ve své kariéře jako podnikatel - cukrář. [+]

Bakalářský ve francouzském cukrářském umění Ducasse Education vám umožňuje po dobu 3 let získat veškeré potřebné know-how a manažerské kompetence, abyste mohli uspokojit vysoké nároky na pekárenské pole. Vyberte si vzdělávací cestu excelence, abyste uspěli ve své kariéře jako podnikatel - cukrář .

HLAVNÍ PROGRAMY:

Rozvíjet duální dovednosti v oblasti techniky a řízeníVyužijte vysoce kvalitního přenosu znalostí vysoce kvalifikovaných členů fakultyJedinečné metody výuky, které kombinují nastavení malých skupin a vysokou úroveň praxe, aby mohli těžit z personalizovaného sledování, efektivního učení a optimalizovaného učeníReálné situace v profesionálním životě prostřednictvím projektu stáží, obchodní hry a ukončení studiaPřipojte se k mezinárodnímu vzdělávacímu programu s programem vyučovaným ve francouzštině a angličtině... [-]

Bakalářský v potravinářských věd a technologií

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus forma Denní studium 3 let October 2019 Itálie Reggio Calabria

Potravinářské vědy a technologie [+]

První rok Prvky matematiky Plant Biology chemie Prvky fyziky GENETICS Angličtina Druhý rok Plant biochemie a fyziologie Plant Biochemistry Plant Physiology Obrana potraviny a produkty proti škůdcům Chemie a bezpečnost potravin Patologie rostlin a rostlinných produktů Agronomie a průmyslové Byliny Plodiny a Tree Fruit kultura Agronomie a průmyslová bylinné plodiny Průmyslová Tree Fruit Kultura Laboratoř počítačového zpracování dat metody a nástroje Jednotkové operace v potravinářském průmyslu I Zákon zemědělsko-potravinářském trhu Třetí rok Základy zemědělského průmyslu a řízení kvality potravin Inženýrství zemědělsko-potravinářského Systems Hydraulika Stavby pro zemědělský průmysl Mikrobiologie potravin General Microbiology fermentace Microbiology Chemická analýza a dozor nad potravinami Technologie zemědělsko-potravinářském balení a distribuce Agri-Food Economics and Policy Agri-Food Economics and Marketing Agri-Food Policy Výživě zvířat a krmiv Technika Principy výživy zvířat Animal Feed Technique Volitelné Konečný projekt Internship Učňovské vzdělávání a poradenství [-]

Bakalářský v pohostinství a kulinářské umění

Varna University of Management
Campus forma Denní studium 3 - 4 let October 2019 Bulharsko Varna

[+]

. [-]

Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online forma Denní studium Kombinované 1 rok Přihlašování započato Švýcarsko Zürich + 1 více

[+]

ABMS je certifikován EFMD EOCCS, švýcarskou národní kvalitou pro vzdělávání (EduQua) a ASIC UK. WSB je evropská státní univerzita a KNU je evropská veřejná univerzita založená před 200 lety a řadí se mezi 500 nejlepších univerzit na světě. Ty půjdou tak daleko, jak vaše mysl vás jako bakalářského studia na ABM.

Tento výkonný Bakalář (EBBA) ve výživě a kulinářské umění (Management Service Food) Kurz je určen pro studenty, kteří pracovali hned po střední škole po dobu nejméně 3 let ve vedoucím postavení, absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazit zvuk znalost jejich řízení průmyslu. Studenti jsou vybaveny užitečnou zdravotních poznatků s cílem vstoupit na trh práce a přispět efektivněji a účinněji, aby organizace v oblasti zdravotní péče.... [-]


Bakalář v mezinárodním řízení čerstvých podniků

Fontys University of Applied Sciences
Campus forma Denní studium 48 měsíců September 2019 Nizozemsko Venlo

Hledání čerstvých produktů v dnešních supermarketech je považováno za naprosto normální. Ale jak se dostanou do nákupních košů spotřebitelů? Jak jsou vyráběny, baleny, obchodovány, přepravovány a prodávány? Kdo rozvíjí nové koncepce jídla? A je velmi důležité, jak je zaručeno, že vše je v dobrém stavu, zdravé a "hodnotné pro peníze"? [+]

Co je čerstvé podnikání?

Hledání čerstvých produktů v dnešních supermarketech je považováno za naprosto normální. Ale jak se dostanou do nákupních košů spotřebitelů? Jak jsou vyráběny, baleny, obchodovány, přepravovány a prodávány? Kdo rozvíjí nové koncepce jídla? A je velmi důležité, jak je zaručeno, že vše je v dobrém stavu, zdravé a "hodnotné pro peníze"? Všechny tyto otázky a mnohé další musí být zodpovězeny odborníky ve světu čerstvého podnikání.

Svět mezinárodních čerstvých obchodů pokrývá veškerou primární výrobu čerstvých produktů ve všech oblastech, které lze vyčíst: od masa přes mléko, květiny, rostliny, houby a ořechy až po všechny druhy ovoce a zeleniny. Vedle výroby jsou i první kroky zpracování primárních produktů součástí našeho světa čerstvých obchodů. Ale nezapomeňte na celé okolní prostředí dodavatelů, konzultantů a poskytovatelů logistických služeb, kteří tvoří nedílnou součást této dynamické oblasti podnikání. Ano, zabývá se produkty a službami, ale zdůrazňujeme, vždy se to týká lidí. Lidé, kteří to považují za svou výzvu k naplnění skutečných potřeb spotřebitelů po celém světě: zdravé a bezpečné jídlo a příjemný a osobně zdobený "životní prostor".... [-]