78 Bakalář Programy v Grafický design v Spojené státy americké for 2024

Bakalář Programy v Grafický design v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Livingston, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Zdokonalte své dovednosti v oblasti grafického designu a získejte práci v médiích prostřednictvím online bakalářského studia integrované marketingové komunikace na University of West Alabama. Se soustředěním na grafický design získáte také dovednosti v oblastech, jako je fotografie, webdesign, sociální média, psaní zpráv a společenské vědy.

    • Los Angeles, Spojené státy americké
    • Valencia, Španělsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Španělština

    Vítejte ve vzrušujícím světě 3D grafického designu! V této vzrušující éře technologií a kreativity se 3D grafický design objevuje jako inovativní a podmanivá forma vyjádření. Konvergence digitální technologie s tradičními disciplínami grafického designu otevřela vesmír neomezených kreativních možností.

    • San Francisco, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    8 semestry

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program BFA School of Graphic Design vede studenty procesem nuančního rozvoje dovedností, který je nutný k dosažení dokonalosti v typografii, tisku, balení, brandingu, uživatelských zkušenostech a pohybové grafice. Fakulta je tvořena národně uznávanými odborníky, kteří vyzývají své studenty, aby dosáhli svého osobního tvůrčího potenciálu.

    • Cincinnati, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Design, integrované vzdělávání, je spojením studiových postupů a zážitků ze svobodných umění v moderním pojetí. Objevte, jak zdokonalit proces dotazování, který vede ke kreativním řešením různých problémů s vizuální komunikací, a získejte intelektuální a technické dovednosti potřebné k dosažení úspěchu jako profesionál v oblasti designu.

    • Rutherford, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti mohou studovat umění a získat bakalářský titul v umění. Můžete se také specializovat na jakýkoli jiný obor na univerzitě a vedlejší obor umění. Během studia máte možnost vybrat si jednu nebo více koncentrací, včetně výtvarného umění, grafického designu, malby a kresby, fotografie a nových médií

    • Winter Park, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    80 týdnů

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Cílem bakalářského studijního programu Grafický design je poskytnout komplexní porozumění oblasti designu - od vydávání tisku po design rozhraní a další.

    • Harrisonburg, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Lynchburg, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Bakalář výtvarných umění (BFA) v grafickém designu online, můžete být lépe připraveni na různé kariéry. Posuňte své dovednosti dále při vytváření portfolia vektorových ilustrací, pokročilé typografie a uměleckých děl ve stylu 21. století. S diplomem z grafického designu se můžete stát extrémně prodejnými pro agentury a podniky, které hledají šikovné grafické designéry.

    • Owings Mills, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V programu Bachelor of Science or Arts in Graphic Design ve Stevensonu, budete mít příležitost připravit se na odměňující kariéru v různých oblastech designu, včetně marketingové komunikace, vydavatelství, interaktivní design, digitální zobrazování, a pohyblivá grafika. Tento program je navržen tak, aby rozvíjel vaše technické znalosti a dovednosti kritického myšlení, umístění vás k úspěchu v dnešním rychle se rozvíjejícím designovém průmyslu.

    • Lamoni, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti grafického designu v Gracelandu mají příležitost rozvíjet ucelené dovednosti potřebné pro kreativní vyjádření. Ať už je jejich vášní ilustrace nebo vývoj webových aplikací, Studenti Gracelandu jsou schopni studovat v prvotřídním prostředí, které zkoumá základy designu a zároveň jim umožňuje prozkoumat jejich kreativitu. Nabídka kurzů sahá od kreslení a grafiky po typografii a webdesign. Loga, design balíčku, zpravodaj, a rozvržení časopisů jsou jen některé z typů projektů, které hlavní grafický design zažije.

    • Nashville, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    TreveccaBakalář vědy v grafickém designu vám vybaví dovednosti v programech Adobe Creative Cloud, interaktivních médiích a technikách kódování, takže můžete nasměrovat svou kreativitu do smysluplného digitálního designu a marketingových řešení. Prostřednictvím projektově orientovaného učebního plánu, který vede k profesionálnímu portfoliu, budete připraveni analyzovat a reagovat na potřeby grafického designu a digitálního marketingu v různých obchodních prostředích.

    • Waukesha, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Obklopuje nás grafický design, od webových stránek po logo na vaší mikině, obal vaší krabice s cereáliemi a aplikace ve vašem telefonu. Grafický design je úspěšná integrace slov a obrázků k vytvoření smysluplné a efektivní komunikace. Jsme přece vizuální bytosti. Vzdělání v grafickém designu vás naučí, jak správně používat principy návrhu a používat nástroje návrhu k vytvoření efektivního zasílání zpráv – a jak analyzovat a kritizovat design. Budete rozvíjet kreativní schopnosti a technické dovednosti, které se promítají do široké škály potenciálních profesí.

    • Adrian, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Siena Heights University Studenti grafického designu jsou považováni za umělce a jsou vyzýváni, aby přistupovali k designu jako uměleckému úsilí. Obor grafického designu povzbuzuje studenty, aby do svých návrhů vizuální komunikace integrovali své vlastní osobní a kulturní hodnoty.

    • Aberdeen, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Převeďte své nápady do působivého umění, které inspiruje a ovlivňuje v programu NSU Art-Graphic Design, kde se naučíte pokročilé dovednosti vizuálního designu a zvládnete moderní digitální média a nástroje. S tímto titulem budete připraveni vstoupit do oblasti profesionálního designu nebo navštěvovat postgraduální školu.

    • Bethlehem, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Dráha grafického a interaktivního designu je určena studentům se zájmem o kariéru v oblasti designu, včetně grafického, publikačního, interaktivního, marketingového nebo brandingového designu, nebo jako příprava na postgraduální studium a výuku. Jako hlavní umělec, který sleduje dráhu grafického designu, budete mít přístup na stáže; interní grafické a interaktivní designové studio; výuka studentů; výstavy studentů na akademické půdě i mimo ni; návštěva přednášek pro hosty; zkušenosti ze studia v zahraničí; studentské organizace; účast na konferencích, workshopech a prezentacích.