113 Bakalář Programy v Toronto, Kanada for 2024

Bakalář Programy v Toronto, Kanada for 2024Filter
    • Online Canada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Toronto, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • Lagos, Nigérie
    • + 14 more

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program duální certifikace je určen pro studenty, kteří chtějí zahájit profesionální kariéru v oblasti obchodu a managementu. Tento kurz řízení podniku vám pomůže rozvíjet analytické a hodnotící dovednosti, které lze aplikovat na situace v reálném světě. Budete rozvíjet své znalosti a porozumění různým funkčním oblastem podnikání, včetně managementu, marketingu, lidských zdrojů, financí a řízení provozu v globálním kontextu. Budete také vybaveni dovednostmi požadovanými pro úspěch v podnikání, jako je podnikání, digitální gramotnost, spolupráce při práci a komunikační dovednosti.

    • Toronto, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Vyznamenání Bachelor of Commerce (Supply Chain Management). Rozvíjejte specializované dovednosti pro práci v celé řadě průmyslových odvětví s programem Honors Bachelor of Commerce (Supply Chain Management). Naučte se analyzovat data, optimalizovat využití technologií a budovat vztahy, abyste využili nové příležitosti v oblasti dynamického a rychlého řízení dodavatelského řetězce.

    • Toronto, Kanada

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • France Online, Francie
    • Belgium Online, Belgie
    • + 13 more

    Plný úvazek

    Dálkové studium

    Francouzština

    Držitel evropského bakalářského titulu GPAB – Wealth, Banking and Insurance Management je v konkurenčním prostředí schopen nabídnout produkty napříč funkčními skupinami.

    • Toronto, Kanada
    • Fredericton, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Humber je Bakalář mezinárodní rozvoj je interdisciplinární stupeň, který vám poskytuje solidní teoretický základ v mezinárodních studií rozvoje a jeho příbuzných oborů, jakož i profesních a technických dovedností v oblasti řízení rozvoje. Program je navržen speciálně překlenout propast mezi teorií a praxí tím, že staví hands-na dovednosti a schopnosti řízení projektů. Program podporuje ...

    • Toronto, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    • Toronto, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    Stavební inženýrství je povolání, které sahá tisíce let. Stavební inženýři navrhují a dohlížejí na stavbu infrastruktury, která je nezbytná pro každodenní život. Při této práci pomáhají stavební inženýři technologové, kteří používají nástroje pro kreslení a konstrukci k uskutečnění nápadů inženýra.

    • Toronto, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Enterprise Network Engineering Diploma je navržen tak, aby vytvořil efektivní a rozšiřitelnou podnikovou síť. Tento síťový program je vhodný pro studenty, kteří se chtějí vydat na vzrušující novou kariéru v oblasti zakládání, provozu a údržby podnikových sítí a systémů a pokračovat v kariéře v oblasti IT.

    • Toronto, Kanada

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento osmiměsíční program absolventských certifikátů je navržen tak, aby vám poskytl vůdčí schopnosti na podporu globální ekonomiky pohostinských služeb. Budete schopni reagovat na posun v globálních postupech ekonomického a obchodního řízení od produktu ke službě. Důraz je kladen na rozpoznávání nových příležitostí a rozvoj nových kategorií služeb a tržních segmentů při podpoře implementace organizačních změn.

    • Toronto, Kanada

    Na kampusu

    Francouzština

    Turistický průmysl je pro Kanadu ekonomickým motorem. Hráči působící převážně v malých a středních podnicích jsou často hráči multidisciplinární, dynamičtí, vstřícní a vynalézaví. Ať už v událostech, v pohostinství a zákaznických službách nebo v managementu cestování, absolvent bude mít každou příležitost najít vzrušující kariéru a kvalifikovaní pracovníci v cestovním ruchu budou aktivně hledáni ve všech oblastech. provincie Kanady. Kariéra v cestovním ruchu vystaví absolventa nejrůznějším obohacujícím a obohacujícím zážitkům. S kurzy speciálně navrženými tak, aby připravily studenta na trh práce, program poskytuje nástroje nezbytné k tomu, aby vynikl v oboru. Program zahrnuje zejména dvě stáže ve společnostech a praktické zkušenosti a prohlídky s průvodcem v populárních turistických zařízeních v Ottawě ve východním Ontariu, v Outaouais a dokonce i na mezinárodní úrovni. Na konci studia bude absolvent schopen pracovat v různých organizacích a společnostech, ať už jde o poskytování kompletního zákaznického servisu nebo o strategickou a důležitou roli v týmu věnovaném spokojenosti návštěvníků. . Absolvent bude mít také příležitost stát se členem průmyslově uznávaných profesních sdružení, včetně Canadian Institute of Travel Counselors. Flexibilní plány, příležitosti k rychlému kariérnímu postupu a potěšení z práce s publikem cestujících, průzkumníků a nadšenců: cestovní ruch zaměstnává téměř 1,8 milionu Kanaďanů, z nichž 31% tvoří mladí lidé ve věku od 18 do 35 let. Možností najít si kariéru je navíc stále více a více! Na konci studia získá absolvent také čtyři základní dovednosti, které odlišují absolventy La Cité: Podnikání a iniciativa, Kreativita, Závazek a dvojjazyčné schopnosti.

    • Toronto, Kanada

    Angličtina

    Víte, že svět může být lepším místem a že v podnikání můžete něco změnit. Ať už hledáte vedení obchodního týmu, provozování neziskové organizace, podnikání nebo začlenění sociální spravedlnosti do podnikání, program Tyndale Business vás zavede do vaší budoucnosti.

    • Online Canada

    Na kampusu

    Angličtina

    Po celé vaše čtyři roky budete vystaveni justičnímu systému: od pravidel, kterými se řídíme, jednání s lidmi a komunitami, až po praktické zpracování míst činu a zatýkání.

    • Toronto, Kanada

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Vaše BFA v mediálním umění vám nabídne široký a rozsáhlý pohled na mediální praktiky, včetně interaktivních, pohlcujících a mobilních médií, her, rozšířené a virtuální reality, interaktivního kina, sociálních médií, zvukového umění a vyprávění umělé inteligence.