179 Bakalář Programy v Mexiko for 2024

Bakalář Programy v Mexiko for 2024Filter
    • Santiago de Querétaro, Mexiko
    • Jonesboro, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Marketing jsou všechny akce, které organizace podniká, aby přilákala publikum ke svým produktům nebo službám. Ovlivňuje všechny aspekty společnosti, od vývoje a distribuce produktů až po jejich prodej a reklamu. Vaším posláním bude zaujmout a udržet pozornost lidí prostřednictvím obsahu, zpráv a příběhů.

    • Monterrey, Mexiko

    Plný úvazek

    8 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Interakce ve finančním světě se vyznačuje neustálými, zrychlenými inovacemi, jako je digitální transformace a nové obchodní modely. Svět financí potřebuje profesionály, kteří budou vytvářet sdílenou hodnotu, řídit rizika, optimalizovat zdroje, formulovat a implementovat finanční strategie a zajistit, aby sny měly budoucnost.

    • Colima, Mexiko

    Plný úvazek

    9 semestry

    Na kampusu

    Španělština

    Absolvent oboru Management cestovního ruchu má dovednosti řídit a řídit organizace věnující se cestovnímu ruchu s regionální, národní a mezinárodní působností prostřednictvím služeb, efektivního plánování, vedení a spolupráce, stejně tak je schopen vytvářet ziskové projekty cestovního ruchu v udržitelném způsobem identifikováním skutečných a potenciálních přírodních a kulturních zdrojů, které území má; to vše podpořeno výzkumem, používáním marketingu a aktualizovaných technologií s vědomím společenské odpovědnosti.

    • Heroica Veracruz, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Poznámka: Tento program Bachelor of Naval Architecture se vyučuje pouze ve španělštině. La carrera de Ingeniería Naval fue la primera que existió en el País, es otra de las carreras que han logrado un prestigio importante dentro de la Universidad Veracruzana y fuera de ella, pues incluso algunos extranjeros vinieron a Veracrue

    • Mexico City, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Program Bachelor of Business Business Administration je zaměřen na uchazeče, kteří úspěšně absolvovali bakalářské studium, a má konečný cíl vyškolit budoucí odborníky v oblasti provozního managementu pro jakékoli hotelové oddělení a pohostinství. Program trvá 3 roky a je kombinován se 16 měsíci stáží v hotelech vyšší kategorie as mezinárodními standardy. Získávají tak zkušenosti související s realitou jejich budoucí profese a rozvíjejí dovednosti pro týmovou spolupráci.

    • México, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Absolvent bakaláře veřejného účetnictví bude profesionálem, který bude schopen: »Provádět finanční, fiskální a strategická rozhodnutí o řízení podniku na národní i mezinárodní úrovni ve prospěch růstu a rozvoje společnosti. »Vyvinout a integrovat systémy pro interpretaci operací a finančních výkazů s podporou auditorských metod a technik v právním a fiskálním kontextu.

    • Acapulco, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Bakalář v oboru komunikace nabízí studijní plán v rámci kompetenčního modelu, ve kterém jsou zkušenosti zaměřeny na vás: Rozvoj kritického, analytického myšlení, schopného studovat dopad médií na společnost. Navrhujte a implementujte komunikační strategie podle potřeb komunity, abyste zlepšili její globální prostředí. Rozvíjejte dovednosti pro práci v tradičních médiích, sociálních sítích a naučte se strukturovat audio, video, internet nebo písemné zprávy, které jsou kreativní, novinky a avantgardní. Navíc patří do Národní rady pro výzkum komunikačních věd (CONEICC), která umožňuje našim studentům a učitelům ponořit se do aktuálních trendů komunikace na národní úrovni.

    • Mexico City, Mexiko

    Na kampusu

    Vyškolit kompetentní odborníky s vysokým smyslem pro odpovědnost, etiku a přístup ke službám na základě integrovaných osnov s obsahem z různých oborů, které se sbližují při studiu, analýze, prevenci a léčbě kriminálního jevu, a pomáhá při navrhování alternativ pro prevenci a řešení bezpečnostních potřeb mexické společnosti, udržování veřejného pořádku a ochranu zájmů a sociálního zabezpečení v rámci dodržování lidských práv.

    • Coyote, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Aeronautical Mechanical Design Engineer má profesionální kompetence nezbytné pro jeho výkon v oblasti práce, na místní, regionální a národní úrovni. PROFESIONÁLNÍ DOVEDNOSTI Profesionální kompetence jsou dovednosti a postoje, které umožňují inženýrovi rozvíjet aktivity ve své profesní oblasti, přizpůsobovat se novým situacím a v případě potřeby přenášet své znalosti, dovednosti a postoje do blízkých profesních oblastí. Obecné kompetence: Zvyšovat a řešit technické problémy na základě principů a teorií fyziky, chemie a matematiky prostřednictvím vědecké metody na podporu rozhodování ve vědeckých a technologických oblastech. Rozvíjet a posilovat instrumentální, interpersonální, systémové a manažerské dovednosti pro komunikaci ve druhém jazyce.

    • Puebla City, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Absolvent bude rozvíjet své vlastní dovednosti a kritéria pro výkon své profese s vysokým stupněm kvality a etiky prostřednictvím dovedností, znalostí, postojů a hodnot. Prostřednictvím vědeckého a lidského vzdělávání zvýší své schopnosti a schopnosti pracovat v interdisciplinárních skupinách a poskytnou příslušnou péči pacientům, kteří vyžadují služby fyzické rehabilitace, přičemž jako oblast působnosti mají sportovní, geriatrické, dětské, ortopedické, plicní, srdeční nebo neurologický. Kromě toho, že měl podporu své alma mater k otevření vlastního centra fyzické rehabilitace.

    • Mexico City, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Profese veřejného účetnictví je trvalou činností, která se věnuje získávání a ověřování finančních informací vydávaných ekonomickými subjekty, rozvíjí mimo jiné také žadatele o finanční plánování a kontrolu, plnění daňových povinností, administrativní poradenství a výuku. účetní hodnost musí mít velký smysl pro odpovědnost, schopnost koncentrace, jasnou mysl a dobrou reakci pod tlakem; být milovníky čísel, metodických, přísných a s projekcí.

    • Puebla City, Mexiko

    Na kampusu

    Federalizovaná vyšší normální škola státu Puebla v současné době nabízí následující vzdělávací programy: bakalář anglického vyučování a učení ve středním vzdělávání, studia scholarizované modality prováděné po dobu 4 let (osm semestrů)

    • Toluca, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Za posledních 20 let zaznamenal výzkum v oblasti matematického vzdělávání v Mexiku a v mnoha dalších zemích světa značné množství užitečných znalostí pro zlepšení učiva na různých úrovních vzdělávání, zejména však v základním vzdělávání. Střední škola, která je v současné době považována za poslední krok základního vzdělávání v Mexiku, přiřazuje výuce, studiu a učení matematiky důležité místo ve studijním plánu a programech, protože je privilegovaným prostorem pro studenty a mladistvé získávání znalostí, rozvíjení dovedností a rozvíjet postoje, které jim umožňují řešit problémy různého druhu a nadále se samostatně učit. Základním účelem studia matematiky na základní úrovni je naplnit matematické pojmy významem, aby je bylo možné flexibilně a vhodně použít při řešení problémů. Zapamatování technik a jejich mechanická aplikace prokázaly jejich neúčinnost a postupně ustupovaly reflexi, kreativnímu hledání a přijímání stále efektivnějších postupů. K dosažení základního účelu studia matematiky ve středním vzdělávání je nutné přeorientovat roli tří základních faktorů, které zasahují do didaktického procesu: učitele, studentů a studijních aktivit. Když hovoříme o didaktickém procesu nebo studijním procesu, odkazujeme na interakce, které jsou vytvořeny mezi studenty, učitelem a studijními aktivitami. Posledně jmenované jsou situace nebo problémy, které se objevují v podpůrných materiálech dostupných pro učitele, a to jak těch, které poskytuje ministerstvo veřejného vzdělávání, tak obchodních textů. Z výše uvedeného byla odvozena potřeba upravit učební plán pro bakalářské studium středního vzdělávání,

    • Santiago de Querétaro, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Hlavní zaměření Vývoj v dospívání 4 h / 4,5 Socioekonomické a politické problémy Mexika 4 h / 4,5 Úvod do výuky španělštiny 6 h / 6,75 Porozumění a tvorba textů 6 h / 6,75 Jazyk a komunikace 6 h / 6,75 Nástroje pro pozorování a analýza školy a komunity 4 h / 4.5

    • Tepic, Mexiko

    Na kampusu

    Španělština

    Akademická historie se známkami až do 5. místa. semestr střední školy