$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Bakalářské studium v Abu Dis - Zde naleznete magisterské studium v Abu Dis

Bakalářská 's stupně může vést vzdělávací dveře, poskytují příležitost pro kariérní postup, nebo položit základy pro výkon pokročilého stupně. Naším cílem je pomoci orientovat budoucí studenti programu výběrové řízení úspěšně. Děláme věci jednoduše tím, že zjednoduší vyhledávání. Řada vysokých škol se objevily v posledních letech na celém p… Čtěte více

Bakalářská 's stupně může vést vzdělávací dveře, poskytují příležitost pro kariérní postup, nebo položit základy pro výkon pokročilého stupně. Naším cílem je pomoci orientovat budoucí studenti programu výběrové řízení úspěšně. Děláme věci jednoduše tím, že zjednoduší vyhledávání.

Řada vysokých škol se objevily v posledních letech na celém palestinském území a v pásmu Gazy. I když mladý, tato zařízení jsou schopni nabídnout pestrou škálu programů pro místní a zahraniční studenty.

Bakalářské studium v Abu Dis - Veškeré informace o bakalářské studiu v Abu Dis. Ušetřete čas a kontaktujte školu v Abu Dis zde.

Méně
Další informace o studiu Palestina
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Doporučeno Nejnovější Název
  • Doporučeno
  • Nejnovější
  • Název
جامعة القدس
Abu Dis, Stát Palestina

Potravinářský průmysl se při výrobě obrovského množství potravin, které dnes vidíme, spoléhá na širokou škálu procesů. Potravinářské inženýrství využívá při navrhování procesů ... +

Potravinářský průmysl se při výrobě obrovského množství potravin, které dnes vidíme, spoléhá na širokou škálu procesů. Potravinářské inženýrství využívá při navrhování procesů výroby potravin principy chemie, mikrobiologie a inženýrství. Výukový plán katedry potravinářského inženýrství se zaměřuje na poskytnutí studentům dovedností a konceptů souvisejících s potravinářským inženýrstvím a technologií, které se zaměřují na vývoj nových potravinářských výrobků, navrhování procesů pro výrobu těchto potravin, výběr obalových materiálů, studium trvanlivosti a senzorické hodnocení produktu. Návrh a řízení operací v potravinářských továrnách, způsoby výroby funkčních potravin, kontrola kvality potravinářských výrobků, kromě řízení potravinářských továren a metody marketingu potravinářských výrobků. Kromě mikrobiologických a chemických testů budou studenti potravinářského inženýrství studovat základní jevy, které přímo souvisejí s výrobou potravinářských výrobků a jejich vlastnostmi. Výukový plán katedry kvalifikuje jeho absolventy k provádění různých a rozmanitých úkolů v potravinářském průmyslu, které se změnily v průmysl kombinující špičkové technologie a více procesů založených na biochemii a technologii. Oddělení potravinářského inženýrství se vyznačuje tím, že absolventa kvalifikuje pro práci v oborech biotechnologie (biotechnologie) a potravinářství. Kromě práce v různých odvětvích potravinářského průmyslu a biotechnologií získají absolventi katedry kvalifikaci pro práci také v oblasti farmaceutického a kosmetického průmyslu a v oblasti výzkumu ve výzkumných institucích se zájmem o biologické vědy a environmentální inženýrství. Budou také schopni pracovat v institucích zabývajících se kontrolou potravinářského a biotechnologického průmyslu (Institution for Standards and Metrology) a budou také schopni pracovat v poradenských firmách zabývajících se vývojem potravin a životního prostředí. -
Bakalář
Arabština
Kampus