$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Potravinářský a nápojářský průmysl - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Potravinářský a nápojářský průmysl

Bakalářský titul je čtyřletý bakalářský titul a je standardní pro vysokoškolské vzdělávání ve většině zemí světa. Bakalářské tituly lze získat na státních vysokých školách, na soukromých vysokých školách, v komunitních školách a prostřednictvím on-line vysokých škol.I když moje navštěvovat kurzy distančního vzdělávání on-line, některé univerzity… Čtěte více

Bakalářský titul je čtyřletý bakalářský titul a je standardní pro vysokoškolské vzdělávání ve většině zemí světa. Bakalářské tituly lze získat na státních vysokých školách, na soukromých vysokých školách, v komunitních školách a prostřednictvím on-line vysokých škol.

I když moje navštěvovat kurzy distančního vzdělávání on-line, některé univerzity držet zahájení na několika místech. Dalo by se dokonce přestat užívat třídy pro mnoho týdnů v průběhu roku bez vyřazení a bez házení své studentské půjčky na splacení. To je silný argument mnoho lidí se přihlíží při zapsal do distančního vzdělávání tříd.

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma