$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Japonsko - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Potravinářský a nápojářský průmysl v Japonsko

Bakalářský 's stupeň je znakem vysokého školství. To je věnována těm, kteří věnovat tři až sedm let studiem specifický program. Bakalářský 's stupně lze získat v různých oborů v oblasti umění a vědy.Distanční vzdělávání nebo distanční vzdělávání je způsob, jak dosáhnout vzdělání a poučení, často na individuální bázi, pro studenty, kteř… Čtěte více

Bakalářský 's stupeň je znakem vysokého školství. To je věnována těm, kteří věnovat tři až sedm let studiem specifický program. Bakalářský 's stupně lze získat v různých oborů v oblasti umění a vědy.

Distanční vzdělávání nebo distanční vzdělávání je způsob, jak dosáhnout vzdělání a poučení, často na individuální bázi, pro studenty, kteří nejsou fyzicky přítomni na akademické půdě.

Japonsko je ostrovní stát ve východní Asii. Nachází se v Tichém oceánu, se nachází na východ od moře Japonska, Číny, Severní Koreje, Jižní Koreje a Ruska, táhnoucí se od moře Ochotské na severu na východní Čína moře a Tchaj-wanu na jihu.

Méně
Další informace o studiu v Japonsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma