$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Potravinářství a nápojářství v Asie - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Potravinářství a nápojářství v Asie

Bakalářský 's stupeň je věnována studentům, kteří splňují potřebné požadavky dané vysoké školy nebo univerzity, které navštěvují. Požadavky zahrnují tři až sedm let zaostřit na objekt, typicky odkazoval se na jako hlavní nebo soustředění.Zatímco kurzy distančního vzdělávání mají data splatnosti, které musí být splněny, je báječný dohoda o shodě o… Čtěte více

Bakalářský 's stupeň je věnována studentům, kteří splňují potřebné požadavky dané vysoké školy nebo univerzity, které navštěvují. Požadavky zahrnují tři až sedm let zaostřit na objekt, typicky odkazoval se na jako hlavní nebo soustředění.

Zatímco kurzy distančního vzdělávání mají data splatnosti, které musí být splněny, je báječný dohoda o shodě o tom, kdy můžete provádět úkoly při studiu na dálku. S on-line, mohl opustíte diskusní skupinu podle potřeby vrátit se do práce a pak se připojit po práci v případě potřeby. Kurzy distančního vzdělávání může být v libovolném místě, máte přístup k Internetu. Můžete dokonce absolvovat kurzy z internetového salonku v každém hotelu na celém světě, pokud budete potřebovat dovolenou.

Studenti, kteří absolvují část svého stupně v Asii jsou stále v číslech. V současné době se druhý a třetí největší ekonomiky v Asii. Bez omezení, studenti popsali svůj čas v Asii jako nejlepší zážitek svého života. Dnes, tři ze čtyř nejlidnatějších zemí světa jsou v Asii: Čína, Indie, Indonésie a.

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma