$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Potravinářství a nápojářství v Japonsko - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Potravinářství a nápojářství v Japonsko

Bakalářský titul je post-sekundární udělená po dokončení 120 kreditů. To obvykle trvá osm semestrů dokončit bakalářský titul. Zatímco dokončí bakalářský kurz, musí uchazeči ke studiu obecné kurzy a vybral hlavní konkrétní téma. Bakalářský titul může být také nazýván bakalářské v některých zemích.Distanční vzdělávání nebo distanční vzdělávání… Čtěte více

Bakalářský titul je post-sekundární udělená po dokončení 120 kreditů. To obvykle trvá osm semestrů dokončit bakalářský titul. Zatímco dokončí bakalářský kurz, musí uchazeči ke studiu obecné kurzy a vybral hlavní konkrétní téma. Bakalářský titul může být také nazýván bakalářské v některých zemích.

Distanční vzdělávání nebo distanční vzdělávání je způsob, jak dosáhnout vzdělání a poučení, často na individuální bázi, pro studenty, kteří nejsou fyzicky přítomni na akademické půdě.

Japonsko má jeden z vysoce integrovaných systémů vysokoškolského vzdělávání v Asii. Japans přístup k vědě a technologie je vysoce hodnocen tak jejich úroveň vzdělání velmi strukturované od dětství přes primární sekundární a terciární úrovni. Se 126 milionů lidí žijících v Japonsku má kulturní bohaté prostředí. Větší Tokio oblast je největší metropolitní oblast na světě, s více než 30 miliony obyvatel.

Méně
Další informace o studiu v Japonsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma