$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Management stravovacího úseku v Asie - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Management stravovacího úseku v Asie

Bakalářský 's stupeň je bakalářský titul, který je nabízen univerzit a vysokých škol, kdy studenti dokončí studijní program. Většina bakalářské kurzy trvat tři nebo čtyři roky s některými trvá až sedm let.Nakládání s veřejnými vysokými školami je daleko od optimální volbou. Soukromé školy poskytují mnohem lepší pomoc při vašich zkušeností distančn… Čtěte více

Bakalářský 's stupeň je bakalářský titul, který je nabízen univerzit a vysokých škol, kdy studenti dokončí studijní program. Většina bakalářské kurzy trvat tři nebo čtyři roky s některými trvá až sedm let.

Nakládání s veřejnými vysokými školami je daleko od optimální volbou. Soukromé školy poskytují mnohem lepší pomoc při vašich zkušeností distančního vzdělávání. Některé on-line univerzity čerpá učitele a studenty na velké vzdálenosti z celého světa. To výrazně zvyšuje rozmanitost v distanční výuce a vytváří náročné rozhovor mezi těmi, kdo z velmi odlišných komunit, regionů a vzdálených kultur.

Studenti, kteří absolvují část svého stupně v Asii jsou stále v číslech. V současné době se druhý a třetí největší ekonomiky v Asii. Bez omezení, studenti popsali svůj čas v Asii jako nejlepší zážitek svého života. Dnes, tři ze čtyř nejlidnatějších zemí světa jsou v Asii: Čína, Indie, Indonésie a.

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma