$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Management stravovacího úseku - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Management stravovacího úseku

Vydělávat bakalářský 's stupně je dosaženo tím, že dokončí nezbytné studium, které nabízí vysokou školu nebo univerzitu se chcete přihlásit. Dokončení této studie může trvat tři až sedm let podle toho, kde hledat si titul.I když moje navštěvovat kurzy distančního vzdělávání on-line, některé univerzity držet zahájení na několika místech. Dalo by se dok… Čtěte více

Vydělávat bakalářský 's stupně je dosaženo tím, že dokončí nezbytné studium, které nabízí vysokou školu nebo univerzitu se chcete přihlásit. Dokončení této studie může trvat tři až sedm let podle toho, kde hledat si titul.

I když moje navštěvovat kurzy distančního vzdělávání on-line, některé univerzity držet zahájení na několika místech. Dalo by se dokonce přestat užívat třídy pro mnoho týdnů v průběhu roku bez vyřazení a bez házení své studentské půjčky na splacení. To je silný argument mnoho lidí se přihlíží při zapsal do distančního vzdělávání tříd.

Méně
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma