BACHELORSTUDIES

Bakalářské studium Management stravovacího úseku - Zde naleznete bakalářské studium Management stravovacího úseku

Bakalářské studijní programy jsou určeny jednotlivcům, aby získali základní znalosti o konkrétní oblasti studia. Často je pro bakalářský titul dostačující dobrá práce, ale někdy absolventi pokračují v postgraduálním studijním programu, jako je magisterský nebo doktorský titul.

Mnoho lidí chce vědět, co je bakalář v řízení potravin a nápojů? Tento program je navržen tak, aby pomohl účastníkům vybudovat své základní znalosti o kvalitě potravin, produkci potravin a dovednostech potřebných k tomu, aby se stali úspěšnými potravináři. Studenti se mohou účastnit kurzů, jako je výroba potravin, řízení jakosti potravin, merchandising potravin, obchodní právo v oblasti pohostinství, filozofie potravin a vín a řízení kvality. Během tohoto programu mohou studenti trávit značné množství času v praktických seminářích, rozsáhlých degustačních laboratorních zasedáních a workshopech zaměřených na umění jemných potravin.

Jednotlivci, kteří absolvují studium v ​​oblasti řízení potravin a nápojů, často mají mnoho potřebných dovedností. Účastníci programu mají obecně silnější smyslové dovednosti než jiní, stejně jako obchodní znalost, aby se stali úspěšnými podnikateli v oblasti potravinářství. Mnoho z nich je také kreativní a inovační myslitelé. Každý z těchto vlastností může být užitečný v řadě polí.

Náklady na bakalářské studium skutečně závisí na programu, kterého se student rozhodne zúčastnit a na délce trvání uvedeného programu. Studenti by měli také vypočítat náklady na životní náklady na celkové náklady na jejich vzdělávání.

Cílem tohoto programu je připravit studenty na řadu zajímavých kariérních příležitostí. Vedle práce v kuchyni jako šéfkuchaře mohou mít absolventi dovednosti, které by se mohly věnovat vývoji produktů, inovacím v oblasti potravin a designu, značení potravin nebo řízení malých podniků. Mohou se stát marketingovým ředitelem nebo potravinářským fotografem. Účastníci mohou najít úspěch v oboru pohostinství nebo dokonce v zábavě jako hostitelský kanál.

Větší počet institucí začíná nabízet tento typ programu. Některé kurzy mohou být dokončeny online. Chcete-li se dozvědět více o možnostech, které máte k dispozici, vyhledejte níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře o vedení.

11 Výsledky v Management stravovacího úseku Filter

Bakalář v oboru Logistika - mezinárodní management čerstvého podnikání

Fontys University of Applied Sciences
Bakalář
Zář 2021
<
Denní studium
<
48 měsíce
01 Čvn 2021
Angličtina
Němec
Kampus

Hledání čerstvých produktů v dnešních supermarketech je považováno za naprosto normální. Ale jak se dostanou do nákupních košů spotřebitelů? Jak jsou vyráběny, baleny, obchodo ...

Čtěte více

Bakalář v potravinářském systému: Management, udržitelnost a technologie

University of Parma
Bakalář
<
Denní studium
<
3 roky
Italština
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma

Vysokoškolský studijní program Food Systems: Sustainability, Management and Technology připravuje studenty, aby se stali odbornými manažery Food Systems. Program poskytuje stu ...

Čtěte více

BSc (Hons) v kulinářské managementu

Sunway University
BSc
Led 2021
<
Denní studium
<
3 roky
Angličtina
Kampus

BSC (Hons) v kulinářské management integruje zkušenostní učení s akademickou rigorózou připravit vás na konkurenční kulinářský průmysl.

Čtěte více

Bakalář v oboru kulinářské umění

Ecole Ducasse - Paris Campus
Bakalář
Říj 2020
<
Denní studium
<
3 roky
Angličtina
Francouzština
Kampus

S bakalářským studiem v oblasti kulinářských umění si vyberete vzdělávací cestu excelence a za 3 roky získáte potřebné kulinářské know-how a manažerské kompetence, abyste mohl ...

Čtěte více

BABusiness - Foodservice řízení

Kendall College
BA
<
Denní studium
Kampus

Foodservice Správa Koncentrace poskytuje obchodní studentům solidní základy ve všech oblastech foodservice řízení a potravin souvisejících odvětvích, včetně operací ...

Čtěte více

Bakalář v oboru gastronomie a kulinářství

Antalya Bilim University
Bakalář
<
Denní studium
<
8 měsíce
Angličtina
Kampus

Gastronomie a kulinářské umění zahrnuje filozofii umění a kultury, jakož i vědu o konzumaci potravy. Kulinářské umění, které již dlouho patří mezi programy různých mezinárodní ...

Čtěte více

Bakalář v oboru řízení celého potravinového řetězce

Aeres University of Applied Sciences
Bakalář
Zář 2021
<
Denní studium
Angličtina
Kampus

Aeres University of Applied Sciences nabízí studentům studijní program v řízení zemědělsko-potravinářského řetězce směřující k řízení kariéry v jednom z následujících profilů: ...

Čtěte více

Ba v managementu pohostinství (restaurace a řízení potravinářských služeb)

Kendall College
BA
<
Denní studium
<
3 roky
Kampus

V restauraci a Foodservice management koncentrace ročníkové práce se točí kolem ziskovosti, marketing a vývoj potravin a nápojů operací.

Čtěte více

Bakalář v oboru evropského potravinářského podniku

Aeres University of Applied Sciences
Bakalář
Zář 2021
<
Denní studium
<
4 roky
Angličtina
Kampus

Tento 4 roky Bakalářský titul Zaměří se na podnikání a inovací v evropském potravinářském podnikání. První dva roky obdržíte základy v řízení podniku, marketingu a jídlo vývoj ...

Čtěte více

Bakalář v mezinárodním potravinářském podniku

Aeres University of Applied Sciences
Bakalář
Zář 2021
<
Denní studium
<
4 roky
Angličtina
Kampus

The International Food Business Program je jedinečný v mnoha ohledech, ale především proto, že nabízí holandské a kanadské univerzity, který oba nabízejí své bakalářský titul ...

Čtěte více

Bakalář v potravinářském podnikání

Aeres University of Applied Sciences
Bakalář
Zář 2021
<
Denní studium
Angličtina
Kampus

Jídlo: neexistuje žádný jiný produkt na světě, že každý používá, a koupí denně. Potravinové vlivy, kdo jsme, příčiny politické konflikty, ale také spojuje lidi dohromady. Po c ...

Čtěte více