$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Dálkové bakalářské studium Management stravovacího úseku v Japonsko - Kobe - Zde naleznete Dálkové bakalářské studium Management stravovacího úseku v Japonsko - Kobe

Bakalářský 's stupeň je znakem vysokého školství. To je věnována těm, kteří věnovat tři až sedm let studiem specifický program. Bakalářský 's stupně lze získat v různých oborů v oblasti umění a vědy.Distanční vzdělávání je způsob poskytování vzdělání pro studenty, kteří nejsou fyzicky přítomni na akademické půdě. Různé studie ukázaly, že… Čtěte více

Bakalářský 's stupeň je znakem vysokého školství. To je věnována těm, kteří věnovat tři až sedm let studiem specifický program. Bakalářský 's stupně lze získat v různých oborů v oblasti umění a vědy.

Distanční vzdělávání je způsob poskytování vzdělání pro studenty, kteří nejsou fyzicky přítomni na akademické půdě. Různé studie ukázaly, že programy distančního vzdělávání může být stejně účinné a efektivní jako konvenční třídními programy, někdy dokonce lepší!

Japonsko má jeden z vysoce integrovaných systémů vysokoškolského vzdělávání v Asii. Japans přístup k vědě a technologie je vysoce hodnocen tak jejich úroveň vzdělání velmi strukturované od dětství přes primární sekundární a terciární úrovni. Se 126 milionů lidí žijících v Japonsku má kulturní bohaté prostředí. Větší Tokio oblast je největší metropolitní oblast na světě, s více než 30 miliony obyvatel.

Kobe je velmi populární městem Japonska. Každý rok stovky mezinárodních a národních studenty přesunout do Kobe, aby získali kvalitní vzdělání. Univerzity jako Kobe University a Kobe designu univerzity jsou dobře známé pro jejich infrastrukturu a vybavení.

Méně
Další informace o studiu v Japonsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japonsko

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, ... +

Podnikání a řízení podniku: Rozvinout důkladné porozumění podnikání a podnikatelskému procesu a poskytnout studentům příležitost konceptualizovat a naplánovat rozvoj hotelu, restaurace, jídla, vína, cestovního ruchu, pohostinství nebo podnikání souvisejícího s událostmi z podnikatelského hlediska. Úvod do podnikání a teorie podnikatelského vývoje teorie podnikatelských myšlenek a charakteristik Etické, sociální a udržitelné postupy Pathways k podnikatelským aktivitám Průmysl a organizace Marketingový plán Finance: hotovost; Počáteční náklady; Zisk a ztráta 2. Kontrola nákladů na potraviny a nápoje: Přehled odvětví a manažer, který spravuje příjmy a výdaje Správa procesu výroby potravin Cenová nabídka nápojů a nápojů Analýza Standardy řízení nákladů práce Diskriminační zákony, šikana na pracovišti a obtěžování Kontrola příjmů a používání Technologie 3. Řízení kvality potravin: Co je to kvalita potravin? Produkce a konzervace potravin Kontrola alergenů v potravinách Rozvoj programu bezpečnosti potravin Podpora dokumentů v programu bezpečnosti potravin Audit programu bezpečnosti potravin 4. Pojmy restaurace: Koncepty restaurace a cílové trhy Umístění, poloha, umístění Marketing Menu a plánování jídelních lístků Zásady Návrh a uspořádání restaurace Vybavení kuchyně a barů Finanční plán a právní povinnosti Obchodní plán -
Bakalář
Japonský
Online forma