82 Bakalář Programy v Rumunsko for 2024

Bakalář Programy v Rumunsko for 2024Filter
    • Alba Iulia, Rumunsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Bakalářský studijní program - informatika - je jednou z nejlepších příležitostí k sociálně-profesní integraci absolventů v oboru exaktních věd. V důsledku opakovaných žádostí zahraničních občanů o studium informatiky v cizím jazyce, program Informatika v angličtině vydělává na rozvoji Katedry exaktních věd a techniky přitahováním zahraničních studentů.

    • Cluj-Napoca, Rumunsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Němec

    Cíle specializace jsou orientovány na školení specialistů v oblasti podnikové administrativy, kteří mají mezinárodně uznávané kompetence. Rádi bychom našim studentům poskytli ekonomický výcvik v oblasti managementu a corporate governance, který vyžaduje spolehlivé a praktické učení. Tento cíl se mimo jiné snažíme dosáhnout pomocí základních a opodstatněných znalostí podnikového řízení a informačních technologií.

    • Timișoara, Rumunsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Hlavním posláním tohoto bakalářského programu je připravit odborníky, kteří mají solidní znalosti informatiky a schopnost je aplikovat při řešení výpočetních problémů vznikajících v různých oblastech. Program si klade za cíl poskytnout znalosti a dovednosti, které absolventům umožní snadnou integraci do IT průmyslu, jakož i možnost pokračovat v profesní přípravě prostřednictvím magisterských studijních programů a následné začlenění do výzkumných aktivit v oblasti informatiky.

    • Bucharest, Rumunsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Francouzština

    Dlouholetý ústřední pilíř fakulty, francouzsky mluvící sektor, který získal definitivní akreditaci rumunských orgánů vysokoškolského vzdělávání v roce 1997, působí od roku 1991 nepřetržitě a má rozhodující vliv na politiku přijímání univerzit. institucí.

    • Oradea, Rumunsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Posláním studijního programu Robotika v oblasti mechatroniky a robotiky je vyškolit výrobní a výzkumné techniky v oblasti robotiky a poskytnout studentům dovednosti na vysoké úrovni, které jim umožní navrhovat robotická zařízení a systémy, od jednoduchých i složitých, až po integrovat robotiku do flexibilních výrobních systémů, programovat a vést integrované počítačové výrobní systémy a řešit aplikační a výzkumné problémy specifické pro oblast mechatroniky a robotiky.

    • Bucharest, Rumunsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    Akreditován rumunským ministerstvem školství, bakalář s názvem "Strukturální inženýrství" je čtyřletý bakalářský program, s výukou a zkouškami zcela v angličtině nebo francouzštině.

    • Pitești, Rumunsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Rumunština

    Cílem programu je poskytnout základní odbornou přípravu v hlavních profesních oborech psychologie (klinická psychologie, pedagogická psychologie, psychologie práce). Profese psychologa lze nalézt na trhu práce v mnoha odvětvích činnosti a v mnoha organizacích, jako jsou veřejné instituce nebo soukromé organizace.

    • Târgoviște, Rumunsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina, Rumunština

    Didaktické poslání je orientováno na výchovu inženýrů v oboru Inženýrství multimediálních systémů schopných zúročit své dovednosti v průmyslu, vědě, školství a dalších ekonomicko-sociálních oblastech. Posláním programu je zejména specializace absolventů technických vysokých škol v oblasti pokročilé grafiky, multimédií a technologií virtuální reality.

    • Iași, Rumunsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program pořádá Fakulta elektroniky, telekomunikací a informačních technologií Iasi, Rumunsko. Program je zaměřen na telekomunikační technologie a systémy, včetně základních i specializovaných témat souvisejících s moderními aplikacemi.

    • Timișoara, Rumunsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Cíle školení specifická pro daný obor zemědělství jsou generovány při plnění a provádění těchto tří cílů: 1. Kognitivní cíle 2. Aplikované Cíle 3. Komunikačními a relační cíle

    • Bucharest, Rumunsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Informatika pro Ekonomie bakalářského programu ze školy informatiky pro řízení podniků je tříletý program, který vás připraví pro správu databází, programování, software design, webdesign a správa sítí.

    • Galați, Rumunsko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina, Rumunština

    Prostřednictvím tohoto programu Danubius univerzita má poslání přípravy specialistů, výzkumníků a lídry v oblasti řízení z regionů východní a jihovýchodní části země, zapojit se do diskusí a projektů společnosti, na utváření nového rámce rozvoje v evropských kontext.

    • Bucharest, Rumunsko

    Plný úvazek

    6 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Architektonický design I, architektonické II, Studium formy a složení I Studium formy

    • Bună Ziua, Rumunsko

    Tento program je součástí Fakulty elektrotechnické

    • Bună Ziua, Rumunsko

    Bakalářský studijní program INGINERIE POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ má za svůj obecný cíl školení technologických specialistů v oblasti potravinářského průmyslu; tento program funguje od roku 2009, je akreditován v roce 2015 a má 4 roky studia, denní kurz s 240 kredity, podle boloňské dohody.