112 Bakalář Programy v Tchaj-wan for 2024

Bakalář Programy v Tchaj-wan for 2024Filter
    • Taipei, Tchaj-wan
    • Kaohsiung, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • 135號, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Yuan Ze University nabízí Bachelor of Management & Social Science programy v rámci College of Management a College of Humanities and Social Sciences.

    • Tainan, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    The Bachelor Degree Program in International Finance and Business Management offers a four-year program to nurture students in the field of international financial management and business management with good English communication skills.

    • Ulaanbaatar, Mongolsko
    • Nantun District, Tchaj-wan
    • + 1 more

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Duální stupňů, když je o jeden stupeň přijaté z Ústavu financí a ekonomiky a další stupeň je obdržel od London School of Business & Finance

    • Hsinchu, Tchaj-wan

    Plný úvazek

    Na kampusu

    "NCTU EECS Pregraduální Honors Program " je průkopníkem v oblasti vysokoškolského vzdělávání interdisciplinárního na Tchaj-wanu.Tento program vytváří flexibilní a kreativní studijní prostředí v oblasti EECS a to je důležitý krok NCTU se snaží posílit jeho vyšší

    • Taichung, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Angličtina

    • New Taipei, Tchaj-wan

    Program mechatronického inženýrství na Huafan University je zřízen za účelem vzdělávání studentů se základními dovednostmi, aby mohli soutěžit v high-tech multidisciplinární světové aréně.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    V případě bakalářských kurzů hodlá ministerstvo žurnalistiky vybavit studenty řadou odborných dovedností, které zahrnují (1) propracovanou aplikaci multi- a digitálních médií; (2) provádění občanské žurnalistiky úzce spojené s místními komunitami; (3) schopnost vést diskuze o zprávách o funkcích; (4) schopnost vytvářet anglické zprávy; a (5) příprava na program stáže úzce integrovaná s pracovištěm. S plánováním osnov, které má v úmyslu spojit profesionální dovednosti s akademickými znalostmi, spolu s liberální atmosférou učení, hodlá ministerstvo žurnalistiky kultivovat studenty kreativitou, širší vizí a horlivým smyslem pro novinky. S dvojím zaměřením na teorii a praxi je cílem absolventských kurzů na katedře žurnalistiky vychovávat budoucí novináře a odborníky na komunikaci s kritickým myšlením, akademickými znalostmi a vášnivou péčí o společnost. Aby absolventský žurnalistický institut vybavil své studenty schopností aplikovat neustále se měnící technologie a prosazoval prohlášení univerzity o „svobodě a demokracii“, školí odborné dovednosti studentů v souladu s nejvyššími akademickými standardy. Plánování osnov navíc zahrnuje digitální dovednosti a schopnost zkoumat novinky a dodržuje zásady žurnalistiky a poslání novinářů.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Katedra psychologie si klade za cíl vzdělávat a školit studenty jako profesionály se schopností komunikovat s ostatními o životních a pracovních problémech prostřednictvím ústního i písemného jazyka.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Škola výživy byla formálně založena v srpnu 105 a je první a jedinou „Akademií výživy“ v zemi. Existují „Katedra zdraví a výživy (bakalářská, magisterská, kombinovaná a doktorská)“, „Magistr bezpečnosti potravin“, „Katedra bezpečnosti potravin“ a „Ústav vědy o metabolismu a obezitě“ a 2 A na úrovni nemocnice výzkumné středisko: „Výzkumné centrum nutriční medicíny“ a „Výzkumné centrum pro vyšší výživu“ se zaměřením na výživu a zdraví v kombinaci s lékařskou a zdravotnickou nadací školy investovalo do akademických oblastí bezpečnosti potravin, výživy nemocí, metabolismu a obezita. Oddělení zdraví a výživy v nemocnici bylo zřízeno pod názvem „Život je ve zdraví a zdraví je ve výživě“, což objasňuje význam zdraví a výživy pro život. Oddělení zdraví a výživy bylo založeno v roce 1968 více než 40 let. Za ta léta vychovala mnoho odborníků na výživu. Míra předávání licencí dietologů a podíl odborníků na výživu a výživových poradců ve zdravotnických zařízeních je na prvním místě v zemi. Ministerstvo zdravotnictví a výživy se zasazuje o racionalizaci osobní výživy. Z pohledu preventivní medicíny si klade za cíl kultivovat profesionální talent pro vedení a podporu dietní léčby, výzkum výživy, vzdělávání v oblasti výživy, management stravování a skupinová jídla a doufá, že vyživuje více odborníků zabývajících se „profesionály“ aplikace výživy ” .

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Od restrukturalizace Univerzity vědy a technologie v roce 1996 se škola více zaměřuje na reformu a inovace celkového rozvoje školních záležitostí, budování vysoce kvalitního učebního prostředí a aktivaci řádné administrativní podpory, pomoc učitelům při dosahování vynikající výuky a výzkumu a pomáhá studentům vytvářet vynikající výsledky učení. Cílem a vizí školy je: „Kultivovat firemní nadání s humanitními obory, sociální péčí, odbornými znalostmi, mezinárodní vizí a schopnostmi i etikou a stát se vysoce kvalitní univerzitou průmyslových věd a technologií orientovanou na zelenou.“ Humanitní škola školy dědí rozvojové cíle a vizi školy. Jeho vzdělávací cíle a vize jsou: „Pěstujte vynikající tvůrčí talenty s humanistickou péčí, praktickými schopnostmi a mezinárodním rozhledem.“ Vzdělávací cíle tohoto oddělení jsou proto stanoveny podle cílů školy a vysoké školy takto: 1, Kultivujte operativní schopnost krajinného designu a plánování. 2. Praktické schopnosti krajinného inženýrství související s výcvikem. 3. Kultivujte dovednosti správy krajiny. 4. Vytvořit možnosti simulace digitálního prostředí.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Plánování výzkumu a akademickou a podnikovou spolupráci řídí „Výzkumné centrum technologie automobilového a mechatronického průmyslu“. Nejprve je stanoven prostor a vybavení požadované „Výzkumným centrem automobilové technologie“. Během první etapy je prováděna analýza výkonu a znečištění našich skútrů a malého benzínového motoru, aby fungovala v koordinaci s vývojem tryskového systému EFI pro motory skútrů, vývojem náhradních palivových systémů a systémem čištění výfukových plynů, pomáhat výrobcům při zkoušení čištění motoru. Současně také centrum pomáhá Lékařskému technologickému centru zlepšit vývoj „Walcabs“ a zlepšit výkon motoru použitého v soutěži o úsporu paliva. Poté jsou také zřízeny a nainstalovány mezioborové programy, jako je přesné strojírenství, automobilové stroje a elektřina, návrh kreativity, zařízení pro vývoj robotických strojů, mikroprocesor a automaticky řízené nástroje. Po plánování výzkumu jsou učitelé vyzváni, aby transformovali své úspěchy do nových znalostí, které se studenti mohou naučit. Na druhé straně jsou učitelé také povzbuzováni k tomu, aby si za svůj výzkumný úspěch nechali patentovat, aby posílili koncept práv duševního vlastnictví a patentů.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Ministerstvo financí si klade za cíl kultivovat finanční profesionály ve všech aspektech. Trénujeme naše studenty, aby získali dovednosti ve třídě i mimo ni, provádíme nezávislý výzkum, absolvujeme volitelné stáže v soukromých nebo veřejných institucích, rozvíjíme vůdčí schopnosti prostřednictvím vybraných aktivit a učíme se, jak řídit jejich budoucí kariéru. Chceme, aby naši studenti byli finanční experti na vysoké úrovni. Učební osnovy zahrnují teorii i praxi. Kromě vynikající akademické fakulty v různých finančních oborech zveme manažery z bank, bezpečnosti nebo pojišťoven, aby se podělili o své zkušenosti s našimi studenty, aby posílili svoji konkurenceschopnost. Aby bylo dosaženo našeho poslání, má naše oddělení šest charakteristik: Integrace teoretického a praktického vzdělávání Posílení schopností v mezinárodních financích Zdůraznění finančních zákonů a příslušných předpisů Vytváření realistického vzdělávacího prostředí Kultivace znalosti cizího jazyka Získání profesních licencí a certifikátů

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Program elektrotechniky na National University Of Tainan byl založen v roce 2005. S rychlým průmyslovým růstem je pro ekonomický rozvoj Tchaj-wanu zásadní pěstování technologicky talentovaných osob. V nově zřízeném vědeckém parku na jižním Tchaj -wanu je k dispozici bohatá řada pokročilých technických možností. Je to jen třicet minut jízdy od našeho hlavního kampusu. V letech 2008 a 2009 byly Ústav komunikačního inženýrství a Institut elektrooptického inženýrství sloučeny s Katedrou elektrotechniky a od té doby posílily naše vzdělávací nabídky. Na podzim roku 2011 katedra integrovala tři ústavy do Elektrotechnického ústavu a začala poskytovat program Ph. D. Našim cílem je: Seznámit studenty se všemi hlavními oblastmi elektrotechniky a umožnit jim zapojit se do pokročilého výzkumu a vývoje v odvětvích souvisejících s elektrotechnikou. Hrát důležitou roli v rychlém růstu vědy a technologie na Tchaj -wanu a rozvíjet naše studenty jako kvalifikované inženýry výzkumu a vývoje.

    • Taipei, Tchaj-wan

    Na kampusu

    Škola je považována za „vysoce kvalitní výuku a duálně orientovanou univerzitu spojující univerzitu a propojení univerzit“ a jejím cílem je „vzdělávat páteř společnosti pomocí profesionálních kvalit, inovativního myšlení a empatie“. Z tohoto důvodu škola propaguje „Sunshine Youth Project“, jehož cílem je kultivovat studenty tak, aby měli vyvážený rozvoj pěti vzdělaností ctnosti (nadšená služba), moudrosti (láska a znalosti), tělesného (silné tělo), skupiny (zdravá osobnost), a krása (umělecký vkus). Sunshine Youth; implementovat „inovativní vzdělávací program pro popularizaci kreativity“ s cílem kultivovat studenty s inovativním myšlením; poskytovat více a víceoborové učební kanály, které rozšíří studijní obzory studentů. Charakteristikou školy se proto staly „Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)“.