close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kombinované studium bakalářské studium Technologie potravin - Zde naleznete Kombinované studium bakalářské studium Technologie potravin

Bakalářský titul je čtyřletý bakalářský titul a je standardní pro vysokoškolské vzdělávání ve většině zemí světa. Bakalářské tituly lze získat na státních vysokých školách, na soukromých vysokých školách, v komunitních školách a prostřednictvím on-line vysokých škol. Potravinářské vědy poskytuje důležité poznatky o zdroj potravy aplikováním vědeck… Čtěte více

Bakalářský titul je čtyřletý bakalářský titul a je standardní pro vysokoškolské vzdělávání ve většině zemí světa. Bakalářské tituly lze získat na státních vysokých školách, na soukromých vysokých školách, v komunitních školách a prostřednictvím on-line vysokých škol.

Potravinářské vědy poskytuje důležité poznatky o zdroj potravy aplikováním vědecké principy vytváření, rozvoj a udržování zdrojů potravy. Jedinci, kteří studují Food Science může rozhodnout, že pracovat jako vývojáři potraviny, kontroly kvality odborníků, nebo jako obchodní zástupce pro potraviny a potravinářské technologie společnosti.

Kombinované studium bakalářské studium Technologie potravin - Veškeré informace o Kombinované studium bakalářském studiu Technologie potravin. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Méně
Související studijní obory
arrow_drop_up arrow_drop_down
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
University of Parma
Parma, Itálie

Studijní obor v oboru potravinářství a technologie je navržen tak, aby absolventům poskytl dobré základní a praktické znalosti v hlavních odvětvích potravinářské vědy a techno ... +

Studijní obor v oboru potravinářství a technologie je navržen tak, aby absolventům poskytl dobré základní a praktické znalosti v hlavních odvětvích potravinářské vědy a technologie. -
Bakalář
Denní studium
Kombinované studium
3 roky
Angličtina
Říj 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Saskatchewan
Saskatoon, Kanada

Dozvíte se chemická a fyzikální povaha potravin, příčiny poškození potravin, základ bezpečnosti potravin a zásady zpracování, konzervace a balení potravin. Budete zkoumat, co ... +

Dozvíte se chemická a fyzikální povaha potravin, příčiny poškození potravin, základ bezpečnosti potravin a zásady zpracování, konzervace a balení potravin. Budete zkoumat, co se děje, aby byly splněny požadavky spotřebitelů na výživu, diskusní otázky o potravinářských přídatných látkách versus přirozené potraviny, dozvědět se o přírodních toxických látkách a výzkum nových metod detekce nebezpečných nebo nezdravých potravin. -
BSc
Denní studium
Kombinované studium
4 roky
Angličtina
Kampus
Online forma
 
Far Eastern State Technical Fisheries University
Vladivostok, Rusko

Program aplikovaného bakalářského studia ve směru školení "Potraviny z rostlinných materiálů" si klade za cíl vyškolit vysoce kvalifikované odborníky pro potravinářský a souvi ... +

Program aplikovaného bakalářského studia ve směru školení "Potraviny z rostlinných materiálů" si klade za cíl vyškolit vysoce kvalifikované odborníky pro potravinářský a související průmysl rozvíjením osobních vlastností bakalářů a formováním obecných kulturních, všeobecných odborných a profesionálních kompetence. -
Bakalář
Kombinované studium
Ruština
Zář 2021
Kampus
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
Altai State Agricultural University
Barnaul, Rusko

Účelem programu odborného vzdělávání směřujícího ke vzdělávání Potraviny živočišného původu, zaměření (profil) Technologie produktů živočišného původu je poskytnout komplexní, ... +

Účelem programu odborného vzdělávání směřujícího ke vzdělávání Potraviny živočišného původu, zaměření (profil) Technologie produktů živočišného původu je poskytnout komplexní, komplexní a vysoce kvalitní školení kvalifikovaných, konkurenceschopných odborníků, kteří mohou provádět profesionální činnosti v oblasti technologie produktů živočišného původu. -
Bakalář
Denní studium
Kombinované studium
4 - 5 roky
Ruština
Zář 2021
Kampus
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Curych, Švýcarsko

Na konci bakalář v oboru výživy a kulinářské umění (Management Service Food) studijního programu absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazí dobré znalosti výživ ... +

Na konci bakalář v oboru výživy a kulinářské umění (Management Service Food) studijního programu absolventi se očekává, že spojit teorii s praxí a zobrazí dobré znalosti výživy a kulinářského umění (Food Service Management) pro správu průmyslu. -
Bakalář
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina
Online forma
 
Mari State University
Yoshkar-Ola, Rusko

Cílem programu je poskytnout vysoce kvalitní školení kvalifikovaných konkurenčních odborníků v oblasti rostlinné výroby založené na kombinaci pokročilých inovativních technolo ... +

Cílem programu je poskytnout vysoce kvalitní školení kvalifikovaných konkurenčních odborníků v oblasti rostlinné výroby založené na kombinaci pokročilých inovativních technologií s vědeckými a praktickými činnostmi, rozvojem sociálních a osobních vlastností studentů. -
Bakalář
Denní studium
Kombinované studium
4 - 5 roky
Ruština
Zář 2021
Kampus
 
Krasnojarsk, Rusko

The area of ​​professional activity of the graduate: Education and Science (in the field of research and development of technologies aimed at solving complex problems of produ ... +

The area of ​​professional activity of the graduate: Education and Science (in the field of research and development of technologies aimed at solving complex problems of production, storage, and processing of agricultural products); Agriculture (in the field of production, storage, and processing of crop and livestock products). -
Bakalář
Denní studium
Kombinované studium
4 - 5 roky
Ruština
Zář 2021
Kampus