14 Bakalář Programy v Technologie potravin 2024

Bakalář Programy v Technologie potravin 2024Filter
    • Bolzano, Itálie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina, Němec, Italština

    Tento program, vyvinutý ve spolupráci s šéfkuchařem Norbertem Niederkoflerem, vám poskytuje interdisciplinární dovednosti, které potřebujete k práci v oblasti zdravé, udržitelné horské enogastronomie, respektování biodiverzity, budování místních tradic a produktů a zaměření na inovace potravin v oběhové ekonomice.

    • Fulda, Německo

    Plný úvazek

    7 semestry

    Na kampusu

    Angličtina, Němec

    Bakalářský obor Technologie potravin nabízí studentům vzdělání a školení na vědeckém základě a úzce souvisí s praxí. Celý potravinový řetězec („od farmy až po vidličku“) je posuzován z technologického, technického, ekonomického a vědeckého hlediska.

    • 0551, Irsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    B.Appl.Sc v Potraviny a Business Management je navržen tak, aby splnit tuto potřebu tím, že poskytuje průmyslu s multi-kvalifikovaných absolventů, kteří jim mohou pomoci při úspěšně soutěžit ve stále více konkurenčním a globálním trhu.

    • Jakarta, Indonésie

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Technologie potravin je odvětví potravin, vědy, která se zabývá skutečnými výrobními procesy, aby se potraviny. Pro naplnění a udržení nutriční kvalitu, musí být potraviny jak bezpečně produkoval a bezpečně dodány spotřebiteli. To vyžaduje zpracování technologie přeměnit suroviny do potravin, jakož i uchovávání technologií pro zvýšení trvanlivosti potravin ...

    • Budapest, Maďarsko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program je určen k výcviku potravinářského průmyslu inženýry

    • Pomona, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    • Bună Ziua, Rumunsko

    Bakalářský studijní program INGINERIE POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ má za svůj obecný cíl školení technologických specialistů v oblasti potravinářského průmyslu; tento program funguje od roku 2009, je akreditován v roce 2015 a má 4 roky studia, denní kurz s 240 kredity, podle boloňské dohody.

    • Bang Talat, Thajsko

    Angličtina, Thajština

    Světová populace roste s rostoucí poptávkou po potravinách. Podnikání v oblasti chovu zvířat je v zásobovacím řetězci středním podnikem, který hraje důležitou roli. Slouží k výrobě a krmení kvalitního masa do potravinářského průmyslu. Z vize bytí „kuchyně světa“ dnes, chov zvířat a způsoby zpracování potravin Používání moderní technologie, bezpečné a šetrné k životnímu prostředí.

    • Birmingham, Spojené království

    Na kampusu

    Angličtina

    Máte chuť na pečení? Sníte o tom stát se chocolatierem nebo cukrářem nebo dokonce zahájit vlastní pekárenský průmysl?

    • Abu Dis, Stát Palestina

    Na kampusu

    Avestan

    Potravinářský průmysl se při výrobě obrovského množství potravin, které dnes vidíme, spoléhá na širokou škálu procesů. Potravinářské inženýrství využívá při navrhování procesů výroby potravin principy chemie, mikrobiologie a inženýrství. Výukový plán katedry potravinářského inženýrství se zaměřuje na poskytnutí studentům dovedností a konceptů souvisejících s potravinářským inženýrstvím a technologií, které se zaměřují na vývoj nových potravinářských výrobků, navrhování procesů pro výrobu těchto potravin, výběr obalových materiálů, studium trvanlivosti a senzorické hodnocení produktu. Návrh a řízení operací v potravinářských továrnách, způsoby výroby funkčních potravin, kontrola kvality potravinářských výrobků, kromě řízení potravinářských továren a metody marketingu potravinářských výrobků. Kromě mikrobiologických a chemických testů budou studenti potravinářského inženýrství studovat základní jevy, které přímo souvisejí s výrobou potravinářských výrobků a jejich vlastnostmi. Výukový plán katedry kvalifikuje jeho absolventy k provádění různých a rozmanitých úkolů v potravinářském průmyslu, které se změnily v průmysl kombinující špičkové technologie a více procesů založených na biochemii a technologii. Oddělení potravinářského inženýrství se vyznačuje tím, že absolventa kvalifikuje pro práci v oborech biotechnologie (biotechnologie) a potravinářství. Kromě práce v různých odvětvích potravinářského průmyslu a biotechnologií získají absolventi katedry kvalifikaci pro práci také v oblasti farmaceutického a kosmetického průmyslu a v oblasti výzkumu ve výzkumných institucích se zájmem o biologické vědy a environmentální inženýrství. Budou také schopni pracovat v institucích zabývajících se kontrolou potravinářského a biotechnologického průmyslu (Institution for Standards and Metrology) a budou také schopni pracovat v poradenských firmách zabývajících se vývojem potravin a životního prostředí.

    • Online USA

    Na kampusu

    Věda o potravinách využívá vědecké a technické principy ke studiu potravin, jejich konzervace a zpracování.

    • Antrim, Spojené království

    Na kampusu

    Angličtina

    Vyznamenání v oboru potravinářských technologií, potvrzené univerzitou v Ulsteru, bylo navrženo tak, aby vybavilo absolventy znalostmi a dovednostmi pro vstup do konkurenceschopného globálního potravinářského průmyslu.

    • Auckland, Nový Zéland
    • Palmerston North, Nový Zéland

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Massey University je bakalář potravin technologie s vyznamenáním je jediný stupeň v Australasia, která kombinuje potravinářství, potravinářství a potravinářství. 75% našich absolventů má zaměstnání do šesti měsíců od ukončení studia.

    • Melbourne, Austrálie

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Inovace v potravinářském průmyslu. Studium vědy o potravinách. Se specializací na vědu o potravinách můžete v rámci průmyslu prosazovat řadu kariérních cest v oblastech, jako je zpracování, výroba, balení, marketing, výzkum, zajištění kvality, vývoj produktů a vzdělávání.