14 Bakalář Programy v Technologie potravin 2024
- Bolzano, Itálie
Plný úvazek
3 let
Na kampusu
Angličtina, Němec, Italština
Tento program, vyvinutý ve spolupráci s šéfkuchařem Norbertem Niederkoflerem, vám poskytuje interdisciplinární dovednosti, které potřebujete k práci v oblasti zdravé, udržitelné horské enogastronomie, respektování biodiverzity, budování místních tradic a produktů a zaměření na inovace potravin v oběhové ekonomice.
- Fulda, Německo
Plný úvazek
7 semestry
Na kampusu
Angličtina, Němec
Bakalářský obor Technologie potravin nabízí studentům vzdělání a školení na vědeckém základě a úzce souvisí s praxí. Celý potravinový řetězec („od farmy až po vidličku“) je posuzován z technologického, technického, ekonomického a vědeckého hlediska.
Bakalář aplikovaných věd v potravinářském a řízení podniků
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Nejlepší
- 0551, Irsko
Plný úvazek
Na kampusu
Angličtina
B.Appl.Sc v Potraviny a Business Management je navržen tak, aby splnit tuto potřebu tím, že poskytuje průmyslu s multi-kvalifikovaných absolventů, kteří jim mohou pomoci při úspěšně soutěžit ve stále více konkurenčním a globálním trhu.
Bakalář v potravinářské technologie
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Nejlepší
- Jakarta, Indonésie
Plný úvazek
Na kampusu
Angličtina
Technologie potravin je odvětví potravin, vědy, která se zabývá skutečnými výrobními procesy, aby se potraviny. Pro naplnění a udržení nutriční kvalitu, musí být potraviny jak bezpečně produkoval a bezpečně dodány spotřebiteli. To vyžaduje zpracování technologie přeměnit suroviny do potravin, jakož i uchovávání technologií pro zvýšení trvanlivosti potravin ...
- Budapest, Maďarsko
Plný úvazek
Na kampusu
Angličtina
Program je určen k výcviku potravinářského průmyslu inženýry
Bachelor of Science in Agribusiness and Food Industry Management
California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration
Nejlepší
- Pomona, Spojené státy americké
Na kampusu
Angličtina
Bakalář potravinářského inženýrství
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Nejlepší
- Bună Ziua, Rumunsko
Bakalářský studijní program INGINERIE POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ má za svůj obecný cíl školení technologických specialistů v oblasti potravinářského průmyslu; tento program funguje od roku 2009, je akreditován v roce 2015 a má 4 roky studia, denní kurz s 240 kredity, podle boloňské dohody.
Bakalářský program v oboru technologie zpracování potravin
Panyapiwat Institute of Management
Nejlepší
- Bang Talat, Thajsko
Angličtina, Thajština
Světová populace roste s rostoucí poptávkou po potravinách. Podnikání v oblasti chovu zvířat je v zásobovacím řetězci středním podnikem, který hraje důležitou roli. Slouží k výrobě a krmení kvalitního masa do potravinářského průmyslu. Z vize bytí „kuchyně světa“ dnes, chov zvířat a způsoby zpracování potravin Používání moderní technologie, bezpečné a šetrné k životnímu prostředí.
- Birmingham, Spojené království
Na kampusu
Angličtina
Máte chuť na pečení? Sníte o tom stát se chocolatierem nebo cukrářem nebo dokonce zahájit vlastní pekárenský průmysl?
- Abu Dis, Stát Palestina
Na kampusu
Avestan
Potravinářský průmysl se při výrobě obrovského množství potravin, které dnes vidíme, spoléhá na širokou škálu procesů. Potravinářské inženýrství využívá při navrhování procesů výroby potravin principy chemie, mikrobiologie a inženýrství. Výukový plán katedry potravinářského inženýrství se zaměřuje na poskytnutí studentům dovedností a konceptů souvisejících s potravinářským inženýrstvím a technologií, které se zaměřují na vývoj nových potravinářských výrobků, navrhování procesů pro výrobu těchto potravin, výběr obalových materiálů, studium trvanlivosti a senzorické hodnocení produktu. Návrh a řízení operací v potravinářských továrnách, způsoby výroby funkčních potravin, kontrola kvality potravinářských výrobků, kromě řízení potravinářských továren a metody marketingu potravinářských výrobků. Kromě mikrobiologických a chemických testů budou studenti potravinářského inženýrství studovat základní jevy, které přímo souvisejí s výrobou potravinářských výrobků a jejich vlastnostmi. Výukový plán katedry kvalifikuje jeho absolventy k provádění různých a rozmanitých úkolů v potravinářském průmyslu, které se změnily v průmysl kombinující špičkové technologie a více procesů založených na biochemii a technologii. Oddělení potravinářského inženýrství se vyznačuje tím, že absolventa kvalifikuje pro práci v oborech biotechnologie (biotechnologie) a potravinářství. Kromě práce v různých odvětvích potravinářského průmyslu a biotechnologií získají absolventi katedry kvalifikaci pro práci také v oblasti farmaceutického a kosmetického průmyslu a v oblasti výzkumu ve výzkumných institucích se zájmem o biologické vědy a environmentální inženýrství. Budou také schopni pracovat v institucích zabývajících se kontrolou potravinářského a biotechnologického průmyslu (Institution for Standards and Metrology) a budou také schopni pracovat v poradenských firmách zabývajících se vývojem potravin a životního prostředí.
Potravinářské vědy (hlavní: bakalářský stupeň)
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Nejlepší
- Online USA
Na kampusu
Věda o potravinách využívá vědecké a technické principy ke studiu potravin, jejich konzervace a zpracování.
BSc (Hons) v oboru potravinářských technologií
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
Nejlepší
- Antrim, Spojené království
Na kampusu
Angličtina
Vyznamenání v oboru potravinářských technologií, potvrzené univerzitou v Ulsteru, bylo navrženo tak, aby vybavilo absolventy znalostmi a dovednostmi pro vstup do konkurenceschopného globálního potravinářského průmyslu.
- Auckland, Nový Zéland
- Palmerston North, Nový Zéland
Plný úvazek
4 let
Na kampusu
Angličtina
Massey University je bakalář potravin technologie s vyznamenáním je jediný stupeň v Australasia, která kombinuje potravinářství, potravinářství a potravinářství. 75% našich absolventů má zaměstnání do šesti měsíců od ukončení studia.
- Melbourne, Austrálie
Plný úvazek
3 let
Na kampusu
Angličtina
Inovace v potravinářském průmyslu. Studium vědy o potravinách. Se specializací na vědu o potravinách můžete v rámci průmyslu prosazovat řadu kariérních cest v oblastech, jako je zpracování, výroba, balení, marketing, výzkum, zajištění kvality, vývoj produktů a vzdělávání.