233 Bakalář Programy v Turecko for 2024

Bakalář Programy v Turecko for 2024Filter
    • Caserta, Itálie
    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Dvojitý bakalářský titul (tříletý) z módního návrhářství, společně navržený druhou univerzitou v Neapoli (SUN) a katedrou umění, módy a módního designu na Okanské univerzitě, je založen na sdílení semestru a umožňuje studentům zapsaným na dvě univerzity, aby se zúčastnily kurzů třetího ročníku na SUN a čtvrtého ročníku na univerzitě Okan, katedra módního návrhářství, a získaly dvojnásobný titul z „designu pro módu“ a „módního designu“.

    • Ankara, Turecko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurikulum katedry cestovního ruchu a hotelnictví klade důraz na praktické aplikace v mezinárodním pohostinství a cestovním ruchu.

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Naše oddělení poskytuje individuálně zaměřené vzdělávání s několika vybranými studenty, jejichž cílem je absolvovat s plným vybavením, vědomi si důležitosti celoživotního učení a otevřené zlepšování, a to prostřednictvím vzdělávacího programu, který klade důraz na praktické učení a zahrnuje vysokoškoláky v výzkumné projekty a podpora kreativity.

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Po přijetí své první kohorty studentů na podzim 2013 je architektura malým, ale neustále se rozšiřujícím oddělením. Zatímco usilujeme o to, aby odpovídaly akademickým standardům nejlepších architektonických škol po celém světě a začlenili nejmodernější myšlení do architektonické pedagogiky a praxe, snažíme se také na našich studentů instalovat silný pocit společenské angažovanosti, odpovědnosti za životní prostředí a profesní etiky .

    • Turkey Online, Turecko

    Plný úvazek

    Dálkové studium, Na kampusu

    Turečtina

    Civil Engineering oddělení zahrnuje výstavbu, hydraulické, dopravu a geotechnické znalosti, stejně jako základy o stavebnictví. Princip oddělení je rozvíjet kreativitu studentů, naučit je, aby se výzkum, design, plán, a aplikovat.

    • Nicosia, Kypr
    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Obor politologie a mezinárodních vztahů seznamuje studenty s komplexní a fascinující svět politiky a poskytuje jim základní nástroje pro pochopení a analyzování.

    • Paris, Francie
    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    3 let

    Smíšené, Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Bakaláři v módním marketingu má strukturu, která zvyšuje možnost mít robustní obchodní osnovy pro módu, které stimulují kreativitu a talent při zkoumání dichotomií mezi východem a západem, pokud jde o strategie pro marketing, komunikaci, distribuci a budování značky.

    • Ankara, Turecko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    I když je mezinárodní obchod a mezinárodní logistika chápána jako dvou samostatných disciplín, které jsou v podstatě závislé

    • Izmir, Turecko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Katedra rozhlasu, televize a kina poskytuje studentům ucelený a integrovaný studijní program, který zahrnuje teoretické znalosti s praktickými dovednostmi odpovídající jejich budoucí profesní kariéře. Katedra hledá své zkušené akademické pracovníky, vzdělává studenty, aby se stali příští generací profesionálů v kině a filmovém světě. Absolventi jsou známí svou kreativitou a talentem a prostřednictvím poskytovaného školení plně splňují požadavky filmového a mediálního průmyslu.

    • Antalya, Turecko

    Na kampusu

    Angličtina

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Cílem katedry počítačového inženýrství na Altinbas University je vzdělávat studenty, aby si vybudovali solidní inženýrský základ prostřednictvím běžných kurzů inženýrských oborů a solidní základy počítačového inženýrství prostřednictvím kurzů hardwaru, softwaru a aplikací.

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    S bakalářským titulem v oboru mezinárodní hotelový management máte kvalifikaci zastávat provozní manažerské pozice v mezinárodním hotelovém a turistickém průmyslu. Během těchto 3 let školní docházky studenti Vatel získávají odborné, právní, ekonomické a základní lingvistické znalosti pro svůj obor, učí se manažerským technikám a schopnostem vést tým.

    • Diyarbakır, Turecko

    Profesionální význam vědy o zvířatech je inženýrství živočišné výroby a je to věda, jejímž cílem je získat ekonomické, zdravé, spolehlivé a kvalitní živočišné produkty a zvýšit živočišnou výrobu zlepšením genetické struktury a podmínek prostředí hospodářských zvířat. V souladu s těmito zásadami patří mezi činnosti katedry vědy o zvířatech školení a studie implementace výzkumu v oblastech, jako je chov, chov, krmení, technologie krmení zvířat s hospodářským významem.

    • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Turecko

    Turečtina, Angličtina

    Kromě zajištění kvalitního pracovního a vzdělávacího prostředí pro studenty s akademickými a administrativními pracovníky, akademiky, kteří budou přispívat k vědě na národní i mezinárodní úrovni, a absolventy, kteří dokážou kriticky myslet, mají společenskou odpovědnost a pokročilé znalosti managementu.

    • 22 C, Turecko

    Angličtina, Turečtina

    Technická fakulta byla založena v roce 1982 v Edirne. První katedrou zřízenou na naší fakultě byla katedra strojního inženýrství. Oddělení počítačového inženýrství, oddělení potravinářského inženýrství a oddělení elektrotechniky bylo v následujících letech spojeno s fakultou, protože naše fakulta byla vylepšena z hlediska kvality vzdělávání a vybavení. Na fakultě v současné době pracuje 91 akademických pracovníků a 25 administrativních pracovníků.