Potravinářské inženýrstvíStudenti, kteří se zajímají o výrobu, zpracování, balení, bezpečnost a / nebo přepravu potravin na světě, by měli zájem o specializaci Potravinářské inženýrství.
Studenti, kteří se rozhodnou specializovat v potravinářském inženýrství, budou vyučováni tak, že budou kombinovat základní principy inženýrství (jako je mechanika tekutin, přenos tepla a přenos hmoty, atd.), Matematika a věda (biologie, chemie a fyzika) v potravinářské chemii, mikrobiologii, potravinářském zpracování a inženýrském designu.Pracovní příležitostInženýři v potravinářství používají své dovednosti k navržení udržitelných a environmentálně odpovědných potravinových procesů pro výrobu bezpečných, chutných, zdravých a pohodlných potravinových výrobků, protože spotřebitelské povědomí a poptávka po bezpečné a bohaté dodávce potravin se zvýšily
Absolventi mají širokou škálu pracovních míst, aby mohli vykonávat svou kariéru. Úkoly jsou však obvykle seskupeny do následujících 4 kategorií:Vývoj produktu: práce s potravinami, obaly apod.
Inženýring: vývoj procesů a strojů pro výrobu a skladování potravin.
Technická správa: dohled nad způsobem výroby, balení a skladování potravin.
Hygiena a bezpečnost potravin.Příležitost přenést na naše partnerské univerzityStudenti mají 2 možnosti:
Možnost 1:
Studenti studují na HCMUT po dobu 4 let a získají titul Bachelor of Food Engineering oceněný HCMUT.
Možnost 2:
Po absolvování 02 let na HCMUT mohou studenti s finanční a akademickou způsobilostí v pozdějších 02 letech přestoupit na naše partnerské univerzity, aby dokončili studium na bakalářský titul. Oficiální bakalářský titul udělují partnerské univerzity.
HCMUT v současné době pracuje na přidružení programu k našim partnerským univerzitám v USA a Austrálii. Informace zde budou brzy aktualizovány.Struktura kurikulaJazyk studia: angličtina
Titul: Bachelor of Food Engineering udělen HCMUT.
Délka školení: 04 let na HCMUT
Areál: Areál HCMUT (Další informace o kampusu HCMUT naleznete v našem areálu)