Bakalářský titul v oboru Mezinárodní pohostinství a cestovní ruch

Všeobecné informace

Popis programu

PODROBNÝ PROGRAM: 180 kreditů ECTS

Titul BA je udělen na konci tříletého studia. Je popsán jako "program orientovaný na kariéru", což znamená, že přímo připravuje studenty na činnost profesionálů. Proto na konci tohoto programu mohou studenti, kteří absolvují, v závislosti na svých osobních ambicích přímo vstoupit do světa práce nebo pokračovat ve studiu pro Masters.

Tento program se zaměřuje na teoretické předměty (akademické obory) a schopnost porozumět (pohostinnost a veškerá související zařízení). Poskytuje znalosti o práci v týmu a rozhodování. Program nabízí kombinaci operačních dovedností a solidní znalosti podnikového managementu s cílem zvýšit znalosti studentů o obecném managementu a financích, které jsou pro tuto profesní kariéru nezbytné.

106160_106096_SchlassWiltzFotoclub.jpgFoto: Fotoclub Wooltz

PODROBNÝ CURRICULUM

OBECNÝ PŘEHLED PROGRAMU

Moduly BA ROK 1 Kurikulum (60 ECTS)

  • Řízení příjmů v oblasti řízení pohostinství
  • Marketingové principy (I)
  • Účetnictví - sešit a aplikovaná matematika (I)
  • Řízení potravin
  • Počítačový systém - systém správy majetku "OPERA"
  • Operace front office
  • Případová studie - plán osobního rozvoje studentů
  • Technologie počítačových systémů
  • Úklidové práce
  • Případová studie - řízení ubytovacích zařízení
  • FWP (I) - závěrečný pracovní dokument (výzkum)
    • Výnosy
  • Základní provozní stáž ve věku 12/13 týdnů (3 měsíce)

Moduly BA ROK 2 Kurikulum (60 ECTS)

  • Plánování a kontrola potravin
  • Základy řízení destinace
  • Organizace
  • Účetnictví - sešit
  • Jídlo
  • Letovisko
  • Bezpečnost potravin
  • Výroba potravin
  • Nákup
  • Případová studie výzkumu - Global Hospitality Mgmt. (Případová studie)
  • FWP (II) - závěrečný pracovní dokument (výzkum)
    • (Plánování nabídek
  • Pokročilá provozní praxe 12 týdnů (3 měsíce)

Moduly BA ROK 3 Kurikulum (60 ECTS)

  • Marketing (III) - Prodej a reklama (HOTS)
  • Lidské zdroje - proces dohledu
  • Případová studie - Marketing
  • Technologie organizace pohostinství
  • Manažerské účetnictví
  • Group Business
  • Mezinárodní výhledy hotelů
  • Rozvoj
  • Zařízení a řízení projektů
  • Případová studie - Řízení rizik
  • FWP III - závěrečný pracovní dokument (související s modulem 3028)
    • (Marketingový plán - "Strategy Devt.
  • Manažerská praxe 12 týdnů (3 měsíce)

106161_106097_chateau_VUE_AERIENNHervUMontaigu.JPG

Foto: Hervé Montaigu

Poslední aktualizace Úno 2019

Informace o škole

Our programs rigorously balance hands-on training with the supervisory and business knowledge students need, to become effective decision-makers within a complex hospitality organisation. Once you hav ... Čtěte více

Our programs rigorously balance hands-on training with the supervisory and business knowledge students need, to become effective decision-makers within a complex hospitality organisation. Once you have graduated from BBI, you will be equipped to take on meaningful responsibilities early on in your career, and be a productive team member, as from your first day in the job. Méně