Bakalář aplikovaných věd v potravinářském a řízení podniků
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Klíčová informace
Umístění kampusu
0551, Irsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Nedávné pozornost spotřebitelských práv, odpovědnost za výrobek, potravinářských norem a rostoucím veřejným zájmem v oblasti zdraví a výživy vedly obchodní požadavky na absolventy, kteří jsou kompetentní v oblastech potravin studií, potravinářské vědy a technologie, bezpečnost potravin, kvalita potravin, Business & Management, potravin Výrobní postupy a výživy. The B.Appl.Sc v Potraviny a řízení podniku je navržen tak, aby splnit tuto potřebu tím, že poskytuje průmyslu s multi-kvalifikovaných absolventů, kteří jim mohou pomoci při úspěšně soutěžit ve stále více konkurenčním a globálním trhu. B.Appl.Scis na plný úvazek diplom program, který kombinuje jídlo a kulinářské dovednosti, Technologie potravin, vývoj potravinářský výrobek a sciencewith obchodní management a marketing a zároveň nabízí studentům umístění do třetího ročníku uplatnit své dovednosti na pracovišti.
Kurz je zaměřen na studenty s výrazným zájmem o potravinách a rozvoji potraviny, výživu a zdraví a pro studenty, kteří mají zájem na rozvoji pestrou škálu podnikatelských dovedností a obchodní prozíravost.
B.Appl.Sc v potravinách a Business Management je 4 roky, úroveň 8, Honours degree samozřejmě. V roce bude studovat 1 studenti řadu úvodních modulů, včetně Příprava pokrmů, kulinářské umění a vědy, která se skládá z praktických cvičení podpořen teoretických přednášek. Další oblasti studia zahrnují výživa, strava a zdraví, finance, marketing, obchodní Managementand ICT.
V roce 2 budou studenti stavět na základní znalosti roku 1, a zavazuje studovat v oblastech aplikované kulinářské umění, tvůrčí Food Design, výživu, potravinářské vědy, financí, marketingu a řízení podniku.
V roce 3 studenti dále zvýší jejich potravinovou a obchodní znalosti v oblasti potravin produktové inovace a vývoj, výživu a senzorické analýzy potravin, marketingu a nový rozvoj podnikání. Kromě toho, 3. ročník programu zahrnuje možnost strukturovaného umístění 20 týdnů národní nebo mezinárodní v různých potravinářských odvětví a organizací souvisejících s potravinami.
V roce 4 studenti učí se zaměří na klíčové dovednosti spojené s Food Quality Management, zpracování potravin inovace, strategické řízení, řízení lidských zdrojů a výzkum dovedností. Studenti budou také dostávat bezpečnosti a kvality potravin typový výcvik v HACCP a BRC principy Jaké jsou vstupní kritéria programu pro zahraniční studenty? • 70% nebo vyšší v High School Zkoušky • A Laboratory Science předmětu v konečném High School vyšetření (jedna z fyziky, chemie, biologie nebo ekvivalent). • skóre 6,5 na zkoušku IELTS (http://www.ielts.org/ Informace o IELTS zkoušky) nebo rovnocenný anglický jazyk skóre (Cambridge nebo TOEFL) • vyplněného formuláře žádosti, která zahrnuje osobní zprávu (300 slov) • dva odkazy na podporu kritéria výběru aplikací vyplněný formulář žádosti; přezkoumání výsledků středních škol vyšetření; Důkazem Anglický jazyk skóre a osobní výpovědi.
Pracovní příležitosti po ukončení studia • potravinářských výrob a inovace • vývoje nových produktů v potravinářském průmyslu • Kontrola kvality • Smyslová analýza • Marketing / Sales • Dohled a management v potravinářském průmyslu • Vytvořte vlastní jídlo / pití podnik • Poradenství a výzkum