Bakalář Ferrieres
Ferrières
Klíčová informace
Umístění kampusu
Ferrières-en-Brie, Francie
Jazyky
Angličtina, Francouzština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 1 000 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Úvod
Přípravný kurz Ferrieres poskytuje dvouletý společný základní program ve všech oblastech pohostinství (1., 2., 3., 4. semestr). Umožňuje studentům pokročit v provozně efektivní jedince, kteří jsou schopni uvést do praxe základy, techniky a chování, které jsou neodmyslitelnou součástí luxusního, potravinářského a nápojového průmyslu a pohostinství.
Objektivní
- 1. ročník Přípravného cyklu Ferrieres
- Získejte provozní základy, měkké dovednosti a rychle vybudujte kapacitu pro implementaci standardních technik a chování běžných pro luxusní společnosti.
- 2. ročník Přípravného kurzu Ferrieres
- Budujte autonomii studentů a jejich adaptabilitu na jakýkoli multikulturní kontext.
Délka studia Ferrieres Bachelor je 3 roky. Je určen pro studenty, kteří se rozhodnou okamžitě připravit na pracoviště.
Semestr 5 a 6 rozšiřují praktické dovednosti studentů a umožňují jim lépe podávat výkony na provozních pozicích a zvládat více povinností v týmu.
- 3. ročník Ferrieres Bachelor
- Výběr oboru a vstup do korporátního světa.
Výchovná metoda
Ferrieres spolupracuje s každým studentem prostřednictvím pozitivního přístupu k učení a filozofie, která klade stejný důraz na přísnost než na všímavost.
Ferrieres není jen škola: je to jedinečná vzdělávací komunita zahrnující učitele, podnikatele, vědce, profesionály a trenéry.
Ferrieres se zaměřuje na emoce, odhodlání, vztahy, cílevědomost, výkon a vitalitu a nabízí jedinečný ekosystém umožňující studentům rozvíjet jejich měkké dovednosti v průběhu studia.
Ferrieres vede, vzdělává, iniciuje, žene kupředu a instruuje každého studenta a umožňuje každému z nich rozhýbat jeho úspěch správným směrem tím, že bude stavět na své vlastní cestě, na nabízených přednáškách a workshopech a na vývoji kurzů.
Akreditovaná úroveň 6 ve francouzském národním adresáři profesní certifikace – RNCP
Program
1. ročník Přípravného cyklu Ferrieres
- Modul Food & Beverage
- Kurz pohostinství v angličtině
- Společnost a její prostředí
- Věda o lidskosti – Sebeuvědomění
- Kultura a komunikace – jazyky
- Program zrychlené profesionalizace
2. ročník přípravného cyklu Ferrieres
- Kultura jídla a nápojů
- Kultura pohostinství
- Luxusní kultura
- Firemní kultury v digitálním věku
- Kultura a komunikace – jazyky
- Program zrychlené profesionalizace
- Stáž
ročník 3
- Humanitní vědy – „my“
- Kultura a komunikace – jazyky
- PAP – Program pro zrychlenou profesionalizaci
Předmětové oblasti
- Kulinářské umění / Kuchyně
- Kulinářské umění / Pečivo
- Sommellerie
- Rozdělení pokojů /Hospodář
- Jídlo a pití /Maître d'Hôtel
- Front Office / Recepční
detaily kurzu
- Získání kultury dokonalosti
- Základní dovednosti
- Kulturní dovednosti
- Interpersonální dovednosti
- Profesionální odbornost v dokonalosti
- Projekty – Setkání – mistrovské kurzy
- Znalosti v disciplínách zaměřených na dokonalost
Přijímací řízení
Pokud se chcete přihlásit do bakalářského studia, laskavě vám vytvoříme pozvánku, abyste si vytvořili svůj profil online a nahráli následující dokumenty:
- Váš životopis
- Motivační dopis
- Kopie vašeho občanského průkazu nebo pasu
- přepis nebo záznamy z 11. roku
- Jazyková certifikace (volitelné)